IRC-Galleria

IsYouOkayIsYou

IsYouOkayIsYou

Irc-galleria: siirry nykyaikaan. 2010 tuli ja meni.

No more.Tiistai 10.12.2013 02:19

Yritän opetella lempeyttä itseäni kohtaan. Anteeksiantoa ja joustoa. Olla tuomitsematta itseäni "kamalaksi" yhden virheen takia.

Mutta voisin vannoa että olkapäälläni on piru. Se tarkkailee jokaista ilmettäni, elettäni, ajatustani ja sanaa joka suustani ulos tulee.

Todennäköisesti vielä kirjoittaa kaiken muistiin. Sen mielestä menneisyys ennustaa tulevaa ja mikään ei voi muuttua niin kauan kuin minä olen minä.

Sen mielestä olen lihava, tyhmä, hullu, laiska ja äärimmäisen heikko. Minua pitäisi kurittaa. Piiskata pois kaikenlainen lapsekkuus.

Jokainen lempeä ajatus itsestäni saa sen ärsyyntymään. Silloin se pistelee mua neuloilla poskeen- tai ainakin jollain terävällä ja hyppii vimmatusti.

Ei mutta oikeesti. Koitan tehdä asioita jotka rentouttaa. Pyrin välttelemään negatiivisia ihmisiä. Ihmisiä, jotka ovat liian tarvitsevia.

Suojelen itseäni. Herkuttelen. Harrastan liikuntaa kohtuudella. Kuuntelen välillä musiikkiakin joka rauhoittaa. Otan kuumia suihkuja ja seison siellä kauan.

Vittuun stressi. En tarvitse sitä. En halua sitä. Mua ei ole tarkoitettu tähän maailmaan kärsimään sadasta stressioireesta ja nukkumaan päin helvettiä.

Olkaa te vaan armottomia itsellenne. Mä sen sijaan olen tehnyt suunnanvaihdoksen.

Kukaan ei painosta mua enää mihinkään. Yhteiskunnan odotukset ja normit voi työntää jonnekin syvälle.

Ehkä se pirukin joskus vielä kyllästyy ainaiseen raivoamiseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.