IRC-Galleria

JaakkimO

JaakkimO

Jaakko Herranen

MaanantaiMaanantai 28.11.2005 12:42

KupO! @_@
Oon huomannut että kirjoittelen lähinnä maanantaisin. Jännä. Viikonloppu oli ja meni. Torstaina muutettiin piia, lauantaina äiti ja saana ja linda. Perjantaina oli rauhallinen ilta, Buzzia 3Hlla (voitin melkeen kaikki pelini) ja sieltä maijan keikalle. Siellä oli Antero ja Joonas ja Kaisa ja Virpi ja olin taas Plus Yksi. Oli ihan hyvä keikka, tosin törötin ihan kaiuttimessa pää kiinni ja kotimatkan ja seuraavana päivänäkin korvissa soi ja päässä sykki oudosti. En menny numeroon mikä oli ihan hyvä päätös toki. Heräsin lauantaina kahden tunnin unien jälkeen kuudelta ja katselin kaikki aamuohjelmat läpi. Näin Hamtaron ja sitte oli semmonen hassu kirppis-ohjelma jossa jotku tytöt oli tehny koruja kirppiskrääsästä. Oli kivoja, tykkäilin. Sillä toisella roikkui kirahvi kaulassa ja toisella oli barbin harja kaulakorussa. Ja sitte ne teki avaimenperän jossa oli hohtava hämähäkki. Äiti huolehti kauhiasti ja kyseli että onko mulla huolia ja että voin kertoa sille kaikki ongelmat jos nuo univaikeudet johtuu jostain semmosista. En tiiä, en minä ainakaan ite huomaa olevani poikkeuksellisen stressaantunut tai muuta. Jos tuo jatkuu vielä jonku aikaa pitänee käydä lääkärillä. Päähän sattui pirusti ja matkustin puolenpäivän jälkeen kaijoon kunhan virpi oli avustanut särkylääkkeellä. Muutto oli sujuva ja soljui leppoisasti kaliaa juodessa. Koukattiin myös mun luona viemässä hyllyt ja hakemassa viis litraa prestoa. Taitaa sielläkin päässä porista Presto joulun aikoihin, niin hyvää palautetta siitä tuli. Join kalia-humpit mikä on minulle aika erilainen kokemus. Olikin tasainen pöhnä. Ahvenojalla tuntui olevan kaikki hyvin, kämppä oli hieno, linda oli riemuissaan kun sai kirmata vapaana takapihalla, se seuras meitä bussipysäkille asti ja jouni huusi sille vähän. Juotiin kaliaa bussissa. Matkustettiin 3Hlle ja sieltä numeroon tappiin asti ja sieltä paavolle jatkoille. Karaokeilua ja semmosta. Könysin vielä yöksi 3Hlle aamuseittemän aikaan, tein matkalla pikkusen lumiukon ja lumienkeleitä ja selvisin kotia joskus iltapäivästä. Tuli paha omatunto ku en päässy auttamaan möllyköitä muutossa vaikka oli tarkotus, mutta oli oli sen verran heikko että olisin tuupertunut taatusti. Toivottavasti tytöt saivat muutettua kunnialla uuteen kotiin <3 Sunnuntai meni realityn ja ahkeran nukkumisen merkeissä, Terhi tippu nyyh. Tälle aamulle olen jo vienyt tuon yhen hyllyn varastoon, järjestellyt nuo uudet hyllyt ja päivitellyt pelien määrää. Niitä on paljon. Nii ja leiponu sänpylöitä. Tuli hyviä vaikka valkosipulia oli vaan kaksi kynttä.
Uusi pyörä on hyvä, se rämisee kivasti.
Menen ->

[Ei aihetta]Tiistai 22.11.2005 13:47

Otettu: Hyvä polkupyörä. Rämisevä ja ruosteinen naistenmalli. Silti toimiva ja hoitaa hommansa. Kiitos Jeesus.

[Ei aihetta]Maanantai 21.11.2005 02:14

Otetaan: Hyvä polkupyörä. Mallilla ja merkillä ei väliä. Mieluiten naisten vaihteeton malli. Hippihelmet renkaissa, hyvin jousitettu penkki ja toimiva lamppu plussaa.

ViikonloppuSunnuntai 20.11.2005 18:21

Olipas se merkillinen viikonloppu jopa. Jouduin lähestulkoon tahtomattani pariin omituiseen tilanteeseen. No onneksi olin reipas ja en sotkeutunut kumpaankaan liikaa.

- Singstar kasari on paras.
- Join LemonPrestoa.
- Syötin muille mun sämpylät.
- Join paljon viiniä.
- Kävelin useita kilometrejä.
- Angstasin vähän.
- Äksyilin vähän.
- Busseilin lämykälle ja pääsin ilmaiseksi.
- Olin taksin kyydissä.
- Tein Timolle joulukännykän.
- Tirisin.
- Kaadoin prestot.
- Kaajoin mustikkalikööriä pariki kertaa ja ammin paidalleki ku yritin antaa rajua rakkautta.
- Hävisin musapelissä

Puokkarin loukussaKeskiviikko 16.11.2005 13:10

On se elo vaikeaa ilman polkupyörää. Sitä kun on peruspatalaiska ihminen eikä ole mitään tähdellistä tekemistä, niin ei sitä mielikseen lähde kävelemään ympäri oulua pyörän ollessa särki. Nyt on kolmas päivä putkeen neljän seinän sisällä, välillä on tullut käytyä vaan tuossa naapurissa ja kaupassa. Alkaa pikkuhiljaa tuntumaan siltä, että kouluelämä alkais tässä vaiheessa olemaan jo varsin tervetullutta.
Haluaisin käydä Kaijonharjussa onnittelemassa saanaa ja isän luona kun isänpäivä meni jo useita päiviä sitten. Mutta olo on yhä vähän sairas ja eilinen sää oli suoraan helvetistä. Kurkkasin ikkunasta ja nyt tuntuu olevan ulkona seesteistä ja kaunis valkoinen puuteri peittää maan. Kiva. Tätä on odotettu. Sain vieläpä viime yönä nukuttua kahdeksan tuntia, joka on ennätys aikoihin. En tajua mistä tuo unettomuus johtuu, mutta neljän tunnin unet per yö ei riitä ja se saa aikaan sellaisen kuolleen ja yleisangstisen olon että tekis mieli vaan märistä ja huutaa. No nyt tuntuu kaikki olevan taas piskuisen parenmin. Which is nice.

jahaMaanantai 14.11.2005 07:13

Se on sitten taas viikonloppu saatu pois alta. Ja tietenkin olen vielä hereillä vaikka olo on puolikuollut, silti uni ei vain ole nyt mun kaveri. Möllö onneksi on. Se on poika, sain varmistuksen :) Viikonloppu oli hassu, paljon prestoa ja numeroilua, jatkoilua, kivoja juttuja ja vähä ikävämpiä juttuja. Mutta kokonaisuutena silti vallan jees. Oli tarkotus käydä juhlistamassa isänpäivää, mutta eihän siitä mitään tullut. Huomenna uusi yritys.

Tekis mieli mennä kävelylle.

Kamera on hukassa, toivottavasti ammin ja maijun uudessa kotona. Siellä on myös lakana, sain sen lahjaksi. Se on satiinia ja lienee liukas.

Ainii ja bongasin lauantaina bussissa ehkä söpöimmän vauvan mitä oon koskaan nähny. Se oli mulatti, semivinot silmät. Se katto mua ja nauro. Miten meistä tulee isona enimmäkseen niin rumia :O Tahon samanlaisen, mutta semmosen joka toimii pattereilla ja jonka voi sulkea halutessaan.

nii.

ÄÄÄÄÄH!!!Torstai 10.11.2005 10:11

Tuskaa, minnuu ärsyttää ja ahistaa ku en osaa nukkua enää nykyään. Neljä tuntia viime yönä, heräsin viiden aikaan huminaan ja uni ei tullu nii pelasin gba:ta sängyssä sen pari tuntia ja annoin periksi. Tuntuu että vätystää iha pirusti, mutta uni vaan ei tule. Sitte on änkyränä ja känkkäränkkänä ja ahdistaa kaikki jutut tuplasti enempi. Pitäis tänään jaksaa leffaan mutta siellä sataa ja ei oo sitä pyörää niin pitäis tallustella vesisateessa keskustaan, ei kiva. Oon tuomittu asumaan unettomana puokkarilla loppuelämäni enkä voi käydä missään. Jee.

EurotKeskiviikko 09.11.2005 13:49

Jaha, tulin sitte vasta tiistai-iltana kymmenen aikaan kotiin mestan euron illasta. Se vähän venähti. Pyörälle tapahtu mystisiä juttuja, kun taas yksi runko meni mutkalle. Joku paka käynyt lyömässä sitä varmaan lekalla tai jotaki :) Parempi mieli ois jos olis pyörä vaikka rehellisesti otettu haltuun, mutta tuommonen turha ilkivalta ompi ikävää. Olin vielä tuunannut siitä kivan hippipyöriäisen :( Nyt täytyy sitten turvautua jatkossa jalkoihin, oivoi. Olin eilen silti krapulassa reipas, asensin yhen netin ja tein pirtelöä ja pirun hyvää ruokaa anteron ja vesan kanssa, kaurakeksit oli pop! Ja silleen.

No pöh, nyt viinintekohommiin taas vaihteeksi.

[Ei aihetta]Maanantai 07.11.2005 19:58

Sain kuntoplus-lehden O_o

no huhMaanantai 07.11.2005 17:56

Olipa se taas tuskainen yö. Uskalsin mennä vihdoin viiden maissa sänkyyn, mutta uni ei tullut vieläkään, vaikka aiemmin olin jo ihan poikki. No, Demolition Man pelasti ja nukahdin joskus kuuden jälkeen. Heräsin postiluukun räminään kymmeneltä ja taaskaan uni ei meinannut tulla, mutta Demolition Man pelasti jälleen \o/ Heräsin äsken ja tuntuu että oon vanha ja raihnainen, sydämestä ottaa, kurkku on paskana, mahassa myllertää ja hikoiluttaa. Taidan kuolla aika nuorena O_O