IRC-Galleria

JaakkimO

JaakkimO

Jaakko Herranen

[Ei aihetta]Torstai 19.01.2006 21:57

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Aina kun mulla on sipsejä, liitän niitä joka ikiseen ruokaan; leivän päälle, hampurilaisen väliin ja mitä ikinä mieleen sattuu, ja tykkään siitä
2. En voi pissata kun ketään ihmisiä on lähettyvillä. Ujopissa nääs.
3. Pistän aina wc:n oven lukkoon käydessäni siellä, jopa ollessani ykkin kotona.
4. Olen elänyt jo 23-vuotiaaksi ehkä maailman huonoimmalla ruokavaliolla. Olen nirso, en suostu maistamaan outoja ruokia tai ruoka-aineita.
5. En tanssi. Näytän tyhmältä ainaki omasta mielestä, ja ainaki touhuponin mielestä kans :)

Haastan: Multipersoonat, naiju, piu, renZokuken, Gwynapnud

[Ei aihetta]Torstai 12.01.2006 19:33

:O

nii

w00t

naak

\o/

HAAAAAA!!

!sana

:|

-__-;

piupou

neq höhö <3<3 kawaiii neko paka <3 höhö i-i-i ÄlyynelÄ <3 i-i! ;_____;

[Ei aihetta]Lauantai 31.12.2005 07:19

Kauhiasti taas tapahtunu juttuja ja kaikkea mutta mitäpä minä niitä tänne purkamaan, kuitenki kaikki tietää ne jo :) Mutta kivalta tuntuu ja tällä hetkellä on jotenkin tosi lystikäs olo kauttaaltani. Huomenna on uusi vuosi ja uudet kujeet muka pitäis alkaa, mutta minäpä luulen että ei se uusi vuosi tuo tullessaan mitään kauhian radikaalia. Paitsi että pitää alkaa kouluilemaan, mutta ei mietitä sitä vielä, eihän. Mennään huomenna laskemaan mäkeä ja juodaan palio prestoa uudenvuoden pileissä. Ei oo raketteja :(

[Ei aihetta]Lauantai 31.12.2005 07:16

:O

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.12.2005 21:14

Naak piufuckingpou if you love me!
Olin irkkaamatta useita päiviä, oli omituista, mutta tosi kivaa oli ihan se irl myös. Oli omituinen viikonloppu, vähän eri ihmisten kanssa tuli oltua tekemisissä kuin aiemmin ja pääsin kotiin vasta maanantaina illalla. Rupesin heti tekemään prestoa tulevaa torstaita ja perjantaita ajatellen. Eilen käytiin jouluostoksilla linnanmaan prismassa, ostin ääntelevän kirjan ja ruokaa. Huomenna pitäisi jaksaa kaupunkiin, toivottavasti sää laantuu. No ompa tämäkin, emminä saa mitään tähdellistä kirjotettua näin julkisesti, heippa ->

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.12.2005 12:50

Maanantaina lettukesteilin, euroilin ja jatkoilin. Letut oli hyviä, euroilla lystiä, jatkoilla hauskaa.
Nukahdin eilen kahden maissa kesken leffaa sohvalle, siirryin sänkyyn ja näin mielenkiintoista agenttiunta. Oltiin siinä Leinosen Saken (!) kanssa Huonesuolla, mummolan ympäristössä juoksemassa karkuun meiän isän (!) johtamaa poliisipartiota jotka seuras meidän kintereillä koirien kanssa. Loikittiin kuin aropuput aitojen ja talojen kattojen yllä ja karistettiin ne lopulta kun tajuttiin sukeltaa mummolan vastapäätä olevan talon pihalla olevan kalaportaan (!) ja jättimäisen akvaarion (!) läpi sinne metsään siellä takana. Takaa kuului vain koirien haukuntaa kun kirmattiin metsän läpi niinku Jack Bauer konsanaan. Heräsin ja mun toinen korva vaan suhisee ja piippaa kaikkien korvissa viuhuneiden luotien myötä. Jännä. Mutta nyt tiedän että kovan paikan tullen pääsisin varmana isompaakin poliisipataljoonaa karkuun aika helposti.

AmerikkaLauantai 10.12.2005 12:17

No huh. Amerikka-bileet oli ja oli tuhannesti ihmisiä ja ne tuntu kaikki olevan kokoajan eteisessä. No, oli ihan lystiä silti, paitsi sammuin tai olin ainaki menny nuksimaan enkä käyny baarissa. Heräsin yheksältä ja polin kotiin ku ei tuntunu uni tulevan. Kurkku oli aika kuiva koko matkan nii piti maistaa lunta vähän. Mutta silti olo on ihan hyvä, jännä ku krapulaa ei tunnu koskaan tulevan jos ei käy baarissa.
Hassu että nuo Disney-piirretyt tyyliin Chip n' Dales, Ankronikka yms joita tajusin jo pienenä boikotoida ku ne oli niin huonoja verrattuna wanhoihin pätkiksiin, niin on silti paljo parempia ku nykyiset piirretyt.
Ehkä tänään jaksaa maistaa taas prestoa. Se oli hyvää.

AINII! Sain ehkä maailman kivoimman lontoolaisen munanpidikkeen. Tosin tuo on oikeasti nais-vartija ku on niin pitkät silmäripset.

[Ei aihetta]Maanantai 05.12.2005 23:43

Maanantai taas kerran.
Viikonloppu oli. Runsaasti olutta ja epätoivoista jatkojen etsimistä. No silti ihan lystiä ja vähän hassuakin. Nyt pähkäilin koko päivän haenko olutta taas kaubasta, ja ku tein viittä vaille 21 päätöksen että jään kotiin, alkoi sitten kaks minuuttia yli 21 vituttaan ylettömästi. Niin ja katoin Doomin. Siinä oli The Rock ja hyvät musiikit ja muutenki sairaan hyvä leffa. Ehkä paras.

Kikka on kuollu O_o

MaanantaiMaanantai 28.11.2005 12:42

KupO! @_@
Oon huomannut että kirjoittelen lähinnä maanantaisin. Jännä. Viikonloppu oli ja meni. Torstaina muutettiin piia, lauantaina äiti ja saana ja linda. Perjantaina oli rauhallinen ilta, Buzzia 3Hlla (voitin melkeen kaikki pelini) ja sieltä maijan keikalle. Siellä oli Antero ja Joonas ja Kaisa ja Virpi ja olin taas Plus Yksi. Oli ihan hyvä keikka, tosin törötin ihan kaiuttimessa pää kiinni ja kotimatkan ja seuraavana päivänäkin korvissa soi ja päässä sykki oudosti. En menny numeroon mikä oli ihan hyvä päätös toki. Heräsin lauantaina kahden tunnin unien jälkeen kuudelta ja katselin kaikki aamuohjelmat läpi. Näin Hamtaron ja sitte oli semmonen hassu kirppis-ohjelma jossa jotku tytöt oli tehny koruja kirppiskrääsästä. Oli kivoja, tykkäilin. Sillä toisella roikkui kirahvi kaulassa ja toisella oli barbin harja kaulakorussa. Ja sitte ne teki avaimenperän jossa oli hohtava hämähäkki. Äiti huolehti kauhiasti ja kyseli että onko mulla huolia ja että voin kertoa sille kaikki ongelmat jos nuo univaikeudet johtuu jostain semmosista. En tiiä, en minä ainakaan ite huomaa olevani poikkeuksellisen stressaantunut tai muuta. Jos tuo jatkuu vielä jonku aikaa pitänee käydä lääkärillä. Päähän sattui pirusti ja matkustin puolenpäivän jälkeen kaijoon kunhan virpi oli avustanut särkylääkkeellä. Muutto oli sujuva ja soljui leppoisasti kaliaa juodessa. Koukattiin myös mun luona viemässä hyllyt ja hakemassa viis litraa prestoa. Taitaa sielläkin päässä porista Presto joulun aikoihin, niin hyvää palautetta siitä tuli. Join kalia-humpit mikä on minulle aika erilainen kokemus. Olikin tasainen pöhnä. Ahvenojalla tuntui olevan kaikki hyvin, kämppä oli hieno, linda oli riemuissaan kun sai kirmata vapaana takapihalla, se seuras meitä bussipysäkille asti ja jouni huusi sille vähän. Juotiin kaliaa bussissa. Matkustettiin 3Hlle ja sieltä numeroon tappiin asti ja sieltä paavolle jatkoille. Karaokeilua ja semmosta. Könysin vielä yöksi 3Hlle aamuseittemän aikaan, tein matkalla pikkusen lumiukon ja lumienkeleitä ja selvisin kotia joskus iltapäivästä. Tuli paha omatunto ku en päässy auttamaan möllyköitä muutossa vaikka oli tarkotus, mutta oli oli sen verran heikko että olisin tuupertunut taatusti. Toivottavasti tytöt saivat muutettua kunnialla uuteen kotiin <3 Sunnuntai meni realityn ja ahkeran nukkumisen merkeissä, Terhi tippu nyyh. Tälle aamulle olen jo vienyt tuon yhen hyllyn varastoon, järjestellyt nuo uudet hyllyt ja päivitellyt pelien määrää. Niitä on paljon. Nii ja leiponu sänpylöitä. Tuli hyviä vaikka valkosipulia oli vaan kaksi kynttä.
Uusi pyörä on hyvä, se rämisee kivasti.
Menen ->

[Ei aihetta]Tiistai 22.11.2005 13:47

Otettu: Hyvä polkupyörä. Rämisevä ja ruosteinen naistenmalli. Silti toimiva ja hoitaa hommansa. Kiitos Jeesus.