IRC-Galleria

JaakkimO

JaakkimO

Jaakko Herranen

Päivän pohdinta:Keskiviikko 22.02.2006 13:51

11:49:06<@JaakkimO> vähänkö mietin eilen ku polin pyörällä kauhiaa vauhtia kotia ja sain samalla tekstarin että miten vitussa se tekstari löysi just mun puhelimen ja tuli just oikeaan paikkaan vaikka polin hurjaa vauhtia.
11:49:31<@JaakkimO> se niinq seuras mua jonku aikaa ja sitte sai kiinni.
11:49:33<@JaakkimO> \:o/
11:49:15<@synni> :DDD
11:49:22<@anju> JaakkimO: :D
11:49:26<@brujah> JaakkimO: o_O
11:49:47<@msp> JaakkimO, hihiii
11:49:43<@Multipersoonat> JaakkimO on taas "miettiny"nii dude


Päivän pohdinta:Maanantai 20.02.2006 15:54

Miksi maanantaina mikään ei suju?

Päivän pohdinta:Torstai 16.02.2006 12:38

Vaikka on lähes koko ikänsä ajanut mummopyörillä, miksihän sitä silti pyörän selästä noustessaan nostaa koipea pyörän takaosan yli? O_o

[Ei aihetta]Torstai 16.02.2006 08:46

Eilen oli huono päivä:

1) Kerrankin ku päätin tehä ruokaa, tiputin suuren lasituopin ja sirpaleita lenteli jauhenlihaan ja spagettiin ja en voinut syyä kumpiakaan. Oisin voinu vaikka kuolla jos sirpaleet ois esim silponeet mun perman.

2) Myöhemmin samaiset spagetit, täysi kattilallinen siis kaatui tiskialtaaseen ja piti kaapia ne sieltä lastalla ja tietty lavuaari meni tukkoon.

3) Kaavin spagetit ja pistin kattilaan ja pistin vessanpyttyyn niin seki meni tukkoon. Sain sen auki kaatamalla ämpärillisen vettä kovalla paineella sinne perään.

4) Tilaamani kovalevy oli vääränlainen ja en tiiä saanko sitä palautettua.

5) Bussikortti loppu.

6) Oli vähän kränääki.

7) En löytäny paineja unikattelemiseksi virpin tuomalta videokasetilta. Siellä alko vaan Jurassic Park ja piti kattua sitä vähän aikaa. Eikä se muuten ollu ees jurassic park ku se jatko-osa.

8) Sain unta vasta puoli kahelta joten ehin nukkua vaan alle viis tuntia.

9) Hain mun korjatun kameran 3Hlta ja tyytyväisenä testailin sitä sitte ja unohin sen taas keskustaan.

Toivottavasti tämä päivä on parempi ja viikonloppu sitäkin kiveksempi. Tai suutun ja mustaksi muutun. Niin kerta.

PS: Muistaahan kaikki harjata myös kielen päältä? Laboratoir Garnierin pitkällisten tutkimusten mukaan 90% kaikista pahaa hengityksen hajua aiheuttavista bakteereista hengailee juuri kielen päällä. Minä panostin tähän ja ostin ufo-aikakauden harjan jossa on toisella puolella kielenpäällisväkäset.

[Ei aihetta]Torstai 19.01.2006 21:57

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Aina kun mulla on sipsejä, liitän niitä joka ikiseen ruokaan; leivän päälle, hampurilaisen väliin ja mitä ikinä mieleen sattuu, ja tykkään siitä
2. En voi pissata kun ketään ihmisiä on lähettyvillä. Ujopissa nääs.
3. Pistän aina wc:n oven lukkoon käydessäni siellä, jopa ollessani ykkin kotona.
4. Olen elänyt jo 23-vuotiaaksi ehkä maailman huonoimmalla ruokavaliolla. Olen nirso, en suostu maistamaan outoja ruokia tai ruoka-aineita.
5. En tanssi. Näytän tyhmältä ainaki omasta mielestä, ja ainaki touhuponin mielestä kans :)

Haastan: Multipersoonat, naiju, piu, renZokuken, Gwynapnud

[Ei aihetta]Torstai 12.01.2006 19:33

:O

nii

w00t

naak

\o/

HAAAAAA!!

!sana

:|

-__-;

piupou

neq höhö <3<3 kawaiii neko paka <3 höhö i-i-i ÄlyynelÄ <3 i-i! ;_____;

[Ei aihetta]Lauantai 31.12.2005 07:19

Kauhiasti taas tapahtunu juttuja ja kaikkea mutta mitäpä minä niitä tänne purkamaan, kuitenki kaikki tietää ne jo :) Mutta kivalta tuntuu ja tällä hetkellä on jotenkin tosi lystikäs olo kauttaaltani. Huomenna on uusi vuosi ja uudet kujeet muka pitäis alkaa, mutta minäpä luulen että ei se uusi vuosi tuo tullessaan mitään kauhian radikaalia. Paitsi että pitää alkaa kouluilemaan, mutta ei mietitä sitä vielä, eihän. Mennään huomenna laskemaan mäkeä ja juodaan palio prestoa uudenvuoden pileissä. Ei oo raketteja :(

[Ei aihetta]Lauantai 31.12.2005 07:16

:O

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.12.2005 21:14

Naak piufuckingpou if you love me!
Olin irkkaamatta useita päiviä, oli omituista, mutta tosi kivaa oli ihan se irl myös. Oli omituinen viikonloppu, vähän eri ihmisten kanssa tuli oltua tekemisissä kuin aiemmin ja pääsin kotiin vasta maanantaina illalla. Rupesin heti tekemään prestoa tulevaa torstaita ja perjantaita ajatellen. Eilen käytiin jouluostoksilla linnanmaan prismassa, ostin ääntelevän kirjan ja ruokaa. Huomenna pitäisi jaksaa kaupunkiin, toivottavasti sää laantuu. No ompa tämäkin, emminä saa mitään tähdellistä kirjotettua näin julkisesti, heippa ->

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.12.2005 12:50

Maanantaina lettukesteilin, euroilin ja jatkoilin. Letut oli hyviä, euroilla lystiä, jatkoilla hauskaa.
Nukahdin eilen kahden maissa kesken leffaa sohvalle, siirryin sänkyyn ja näin mielenkiintoista agenttiunta. Oltiin siinä Leinosen Saken (!) kanssa Huonesuolla, mummolan ympäristössä juoksemassa karkuun meiän isän (!) johtamaa poliisipartiota jotka seuras meidän kintereillä koirien kanssa. Loikittiin kuin aropuput aitojen ja talojen kattojen yllä ja karistettiin ne lopulta kun tajuttiin sukeltaa mummolan vastapäätä olevan talon pihalla olevan kalaportaan (!) ja jättimäisen akvaarion (!) läpi sinne metsään siellä takana. Takaa kuului vain koirien haukuntaa kun kirmattiin metsän läpi niinku Jack Bauer konsanaan. Heräsin ja mun toinen korva vaan suhisee ja piippaa kaikkien korvissa viuhuneiden luotien myötä. Jännä. Mutta nyt tiedän että kovan paikan tullen pääsisin varmana isompaakin poliisipataljoonaa karkuun aika helposti.