IRC-Galleria

JaakkimO

JaakkimO

Jaakko Herranen

Blogi

- Vanhemmat »

nuinMaanantai 31.10.2005 11:10

Kolmen päivän mittaiseksi venynyt viikonloppu on sitte ohi. Paljon prestoa ja paljon baareilua, monenmoista hassua tapahtumaa. Heräsin eilen neljältä päivällä tajuamatta heti missä olin, pääsin lopulta liikkeelle ja polin pääkivussa kaijoon, jossa äitin lasagnette (nyt selvisi lasagnen ja lasagnetten ero, lasagnettessa ei oo levyjä vaan semmosia suikeroita) pelasti paljon, lisäksi kaappasin sieltä mukaani sipsejä, jotka on auttaneet moneen krapulaan. Äiti oli kauhian huolissaan ku mulla oli vähän heikko olo :) Sunnuntain reality-putki on parasta lääkettä myös viikonlopusta toipumiseen. Tänään jätän ehkä euroilut väliin ehkä. Jotenkin tuntuu että tämä viikko menee melkein kokonaisuudessaan kotona synkistelyn merkeissä, koska mitään erityistä ohjelmaa saati sitten rahaa tehdä mitään ei ole. No, se on kait ihan hyväksi välistä. Onneksi on se innttternetti.

Ens viikolla pitäisi palata osaksi arkeen, tai ainakin yrittää käydä koululla hakemassa harjottelun ovarit plakkariin. Pelottaa mennä sinne taas, on ollu kiva kuukausi periaatteessa lomalla, vaikka toki tekemistä olisi ollut.

krapulaPerjantai 28.10.2005 15:23

jaha, semmosta. olipa hassu ilta. kiitos merimajakka, etten kuollu. :D

AngstijänesTorstai 27.10.2005 13:51

Angstijänes herätti mut vähä turhan aikasin hakkaamalla naamalla (!) häkin kattoa ja yrittämällä kaivautua häkin lattian nurkan läpi. Seuraava askel varmaan on että se alkaa komentelemaan mua ja antamaan käskyjä niinku Donnie Darkossa. Pelottaa.

liskotKeskiviikko 26.10.2005 16:20

Jaha, olipas se viimeyö sitten kokemus vertaansa vailla. Nukahdin kesken Carnivalen, tosin heräsin sen lopussa. Katselin koeajo.tv:n kun en jaksanut nousta vaihtamaan kanavaa tv:ssä. Sen jälkeen uni ei meinannut tulla sitte millään. Lopulta nukahdin kait, mutta hikoilin ja pyörin koko yön sängyssä. Lopulta heräsin kuuden maissa ja uni ei vain tullu, asioita pyöri mielessä ja ahdisti. No, otin GBA:n ja pelailin sillä. Siitä lähtien hereillä. Kaikki paikat on kipeänä, nenä vuotaa, maha sekaisin ja kaikki tuntuu vaativan kymmenen kertaa enemmän voimia kuin normaalisti. Tuskaaaaa.

Tiistai on epätoivoa täynnäTiistai 25.10.2005 21:33

Jaha, tämmönenki :o Galleriaan tunnutaan liittävän kaikki maholliset jutut. Kohta tällä voi soittaa venäjälle ja tilata junaliput siperiaan. No, vekkulia kaikki tyynni. Ei silti yhtä vekkulia kuin minun digitaalinen sääasema. Näyttää pilvetöntä ja puolikuuta ja alhaista vuorovettä btw.

Heräsin tänään vahingossa kello 9, kun katoin krapulaisin silmin kelloa ja luulin sen olevan varttia vaille 12. Reippailin ja tuli sotkettua pyörällä kaijonharjuun aikomuksena sijoittaa Presto-pakettiin ja korkata samalla linnanmaan uudet marketit. Ja pitkästä aikaa sain käytyä Baabelissa, tosin oli pettymys. Ruojakkeet olivat pistäneet sipulin sijaan salamin pitsaan, ja kun sain uuden lätyn, oli salamit vain ronskisti noukittu pois ja pistetty sipulit juuston päälle. Lisäksi sitä oli käytetty uunissa vain hetki, jotta salamikuopat sulaa umpeen ja sipulit rapsakoituu. No, tottahan toki salami maistui pitsassa yltympäriinsä, mautonta. Oho, olipa epälooginen lause. Ja Prisma petti tällä kertaa, kotiviinivalikoimat oli kauhian suppeat ja ei siltä mitään löytyny, ei ainakaan sitä olennaisinta eli Prestoa. Mutta oli kiva ajella parkkipaikalla kovaa ja ympäri ämpäri kun se oli niin tyhjä. Krossailin vähä. Onneksi säästökuopasta löytyi prestoa sitte. Oli kallista tosin.

Nukuin parin tunnin päikkärit äsken viininvalmistuksen lomassa. Ja voi vituke, ku ei muista oonko varannut pyykkituvan vuoron niinku tavallisesti kello 19 tiistaina. Eikä jaksa ylimäärästä reissua käydä vaan sen tarkistakseen.

Mutta takasi viinintekohommiin ja kahvinkeittoon, moi ->
- Vanhemmat »