IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

TunnustuksiaKeskiviikko 12.11.2008 23:45

Oon niin kade pakelle kun se pääsee Hollantiin. NIIN EPISTÄ. Mäkin haluun....johkin.
No ilonaiheita toki löytyy, pääsenhän mökille. Tosi lystiä.
Täti se vaan meinaa hukkua. No nyt se pelastu.
Olen tänään shoppaillu kuin hullu. Jäin koukkuun. Huomenna menen nostamaan säästötilitäni kaikki apurahan loput ja ostelen vaan ihan hullun lailla. Siinäpä sitä on tulevaisuuden suunnitelmaa.

jeeLauantai 04.10.2008 01:11

Tänään olin suorastaan supernainen, ylitin itseni ja kaikki minulle astetut tavoitteet. Kuvasin videokameralla suoraa lähetystä (ja sitä kuulema katsoi 10 000 ihmistä).
Oon niin ässä.
Mitäs muuta... ainiin sain ilmasta ruokaa ja maha tuli kipeeksi... johtuu ehkä siitä, että vedin sellaisen kevyen kilon annoksen salaattia. olen siis tänään ainakin kilon läskimpi kuin eilen. Se ei oo kovin huippua.

RuikutusMaanantai 22.09.2008 01:09

Voi videokasetti miten voin olla näin tuskasen köyhä... Siis niin sairasta, SAIRASTA. Antakaa mulle rahaa!!! Kohta alan oikeesti välittä sisseille aseita tai myymään likasia pikkuhousuja netissä pervoille... Oon jo oikeesti aika epätoivoinen. Epätoivoset ihmiset on vaarallisia.

...Lauantai 13.09.2008 21:19

Nyt menee suoraan sanottuna ihan kaikki asiat niin päin helvettiä, ettei mitään rajaa. Huh huh. Auto ja puhelinkin on kateissa, joten tältä pohjalta.

valaistuminenKeskiviikko 10.09.2008 23:55

Koin valaistuksen välillä Jyväskylä Joensuu, jossain Pieksämäen maalaiskunnan tienoilla. Tunne oli hieno. Voin kuvitella miltä tuntuu hurahtaa uskoon. Hienolta. Valaistumiseni aihe oli luomuviljely.... eli pitää iskeä luomuviljelijä (cool), mennä naimisiin, viljellä luomutilaa ja saada 5-7 lasta...sarja on jo aloitettu. Halukkaat luomuviljelijät voi ottaa yhteyttä. Mielellään nopeasti, koska valaistunminen alkaa hävitä.
Huomenna voi jo olla liian myöhäistä.
Olen ollut pari päivää varsin hyväntuulinen, joskin väsynyt. Valaistuneena oleminen syö voimia. Kaikki se vitun positiivisuus ja muu sellanen... huh huh...kyllä kaks vuorokautta on jo liikaa.

jotain läppääTorstai 04.09.2008 11:56

Viikon luotohavainto: Oravat syövät sieniä.

Kohta minulla on taas tuollainen tukka, kuin tuossa kuvassa...parturipäivä on nimittäin koittanut.
Sitten lähden Jyväskylään. Hui hui. Mitähän siitäkin tas tulee... loputon mummokierros ainakin.

avautumistaTiistai 02.09.2008 01:03

Hei pliiis antakaa mulle joku sellanen raketti, jolla pääse johonkin kaukaiselle planeetalle pakoon BB.tä!!! Pikaisesti kiitos ennekuin hajoaa pää. Kun ei nykyään voi edes kahviaan nauttia, saatika telkkaria avata ilman että jostain tunkee jotain helvetin bb.tä...tai niiden tissejä, perseitä tai kavalia paljastuksia menneisyydestä. YÖK. OKSENNUS.
Siis ihan oikeesti, kuka sitä katsoo??? Ja jos joku katsoo niin voisitteko kiltit perustella minulle. Mulle ei yksinkertaisesti valkene mitä helvetin mieltä on tuijottaa telkasta miten jotkut vitun idiootit jauhaa paskaa tai ryyppää tai nukkuu tai jotain yhtä säteilevää. Mieluummin sitä tuijottaa vaikka ikkunasta naapurin autoja tai tyhjää seinää.

Siis mulla on varmasti joku vakava asennevamma, mutta mua ällöttää sellaset helvetin lahjattomat paskat, jotka käyttää koko aikansa ja energiansa siihen, että ne yrittää olla jotain erikoisia KUN NE EI OIKEESTI OO!!! Ja sitt pitää vielä mennä telkkariin esittelemään omaa aivottomuuttaan. Voi helvetin helvetti. Miksei nykyajan ihmiset voi olla rehdisti tavallisia pulliaisia. Mitä vikaa siinä on???? Ei mitään, kun se kelpaa mullekkin!!!!!!!!!!!!!!!! Ja miks MIKSI OI MIKSI jollakin voi olla hinku mennä johonin bb.hen. Tän maailman tilasta kertoo tosi surullista tarinaa se, että sinne oikeesti ihmiset haluaa ja hakee ja sinne on oikein tunkua. Voi luoja. Ja sitten toiset vielä kattoo niitä.

Ei vaan. Kattokaa ihan mitä haluutte. MULLE ON AIVAN SAMA!!!!!!!! Kunhan vaan lähetätte mulle sen raketin.

KIITOS!

:)Keskiviikko 27.08.2008 01:49

Voi taivahan talikynttilät. Paremmin en sano, enkä huonommin.
Poikaluokka tuijottaa mua. Kuolleet soittele tänne. Postimies ei muistanut minua. naapurin tädillä oli hallusinaatio. Aika friikkiä. Ja kaiken muun lisäksi mun koneeni turvallisuus on uhattuna. Kuka sitäkin nyt uhkaa??? Uskomatonta.

jooMaanantai 25.08.2008 00:38

Voi jumalauta, mulle ei ollu tullu vuorokauteen yhtään kommenttia. Perkele vihaan kaikkia! Tiiän missä asutte ja tuun rikkomaan teijän polvet. Oliko tarpeeks uhkaavaa, KOMMENTOIKAA MINUA. Jos kukaan edes jaskaa lukea toisten päiväkirjamerkintöjä...puuh

Niin mitäs muuta. Viikonloppu alkaa olla vietelty. Kyllä on taas ollu niin rankkaa ja rajua, etten kehtaa tänne yleisellä sivustolle edes kertoa mitä kaikkea oon rietastellu. Tulee pian syytteitä.
No joo...jos rehelisiä ollaan, niin eipä tässä sen kummempaa, kuin, että näin puussa apinan, joka säikytteli varpusia.

YhteenvetoLauantai 23.08.2008 02:00

Viikko on vierähtänyt. Synti on tehty ja paketissa. Pihalla on tavattu 11-vuotiaita äitejä, vaikka niiden isosiskojen kuukautiset ei ole vielä edes alkanut (mihin tämä maailma menee).