IRC-Galleria

Vuosihoroskooppi Scorpioni 24.10-22.11Keskiviikko 07.11.2007 17:06

Vuosi 2007

Helmikuussa tulee tarkaksi Saturnuksen ja Neptunuksen oppositio, joka pakottaa monet meistä näkemään kuinka mielekästä oma tekeminen juuri tällä hetkellä on. Kaikki mikä ei kuulu omaan kosmiseen suunnitelmaan tulee nyt heittäytymään raskastakin raskaammaksi. Tietenkään kysymyksessä ei ole negatiivinen asia, jos sen oikein ymmärtää, mutta suurin osa ihmisistä kokee tilanteen hankalana.
Jos nyt pystyy katsomaan asiaa tietoisesti omasta näkökulmasta, niin tämä saattaa olla uraa uurtava kuukausi koko loppuelämän kannalta. Jokainen oikein raskaaksi ja hankalaksi heittäytyvä asia on muuttamassa muotoaan nykyistä paremmaksi ja toimivammaksi elämässäsi. Sinä et vain voi itse nähdä, mistä on kysymys ja laitat todennäköisesti hanttiin minkä kerkiät. Katsellessasi tilannettasi tietoisesti, voit hyväksyä raskaan ja ahdistavan olon merkiksi siitä, että tuo asia tai asiat ovat poistumassa elämästäsi ja silloin kaikki muuttuu heti paljon helpommaksi.

Saturnus on nyt perääntyvässä liikkeessä ja se tarkoittaa, että monet vanhat jutut palaavat käsittelyyn hetken kangertelun jälkeen. Mitään ei kuitenkaan ole nyt syytä päästää liukumaan vanhoihin uomiinsa, vaikka se varmasti tuntuu houkuttelevalta ajatukselta. Uudet tuulet ovat puhaltamassa ja muutokset tulevat ottamaan paikkansa niin rahamarkkinoilla kuin muussakin elämässä.

Tälle kuviolle tyypilliset tuhopoltot ja itsemurhaiskut saattavat erottua loputtomasta uutisvirrasta etenkin kuun loppupuolella. Ahdistus syvenee ja reaktiot tulevat näkymään ihmisten käyttäytymisessä.

Myös Jupiter ja Uranus ovat tässä kuussa neliössä keskenään, mikä sekin kuvaa nopeita ja yllätyksellisiä käänteitä yritysmaailmassa. Asiat eivät tule menemään odotusten mukaan ja siksi tarvitaan todella nopeaa sopeutumiskykyä yllättävistä tilanteista selviämiseen. Maailman talousmarkkinoilla tuulee nyt tavallista kovempaa ja on mielenkiintoista nähdä, mitkä yritykset pystyvät vastaamaan näihin nopean suunnanvaihdoksen vaatimuksiin, joita nyt on ilmassa.


Skorpioni

Yleisnäkymät:

Jupiter on nyt häipynyt merkistäsi ja tänä vuonna pääset sitten nauttimaan kaikista niistä hankkeista, joita viime vuonna päätit toteuttaa. Positiivinen vauhti jatkuu ihan kevyesti vielä tämän vuoden, mikäli tosiaan otit vastaan edes osan niistä mahdollisuuksista, joita sinulle tarjottiin. Jos kuitenkin päädyit varmistelemaan liikaa ja pitäydyit tiukasti vanoissa rutiineissa, niin nyt ovat edessä hankalat ajat. Rutiinit ja tutuiksi tulleet vanhat velvoitteet tökkivät pahemman kerran, eikä asiaa lainkaan helpota Neptunuksen turhauttava energia, joka saa ihmeellisellä tavalla narut katoamaan käsistäsi. Et pysty kontrolloimaan omaa tai muiden elämää läheskään yhtä tehokkaasti kuin aikaisemmin ja siksi onkin nyt viisainta luottaa luonnon suureen viisauteen. Elleivät motiivisi ole kunnossa, niin asiasta ei voi tulla valmista. Silloin kannattaa hyväksyä tappio ja suunnata uusille vesille.

Menestys:

Tänä vuonna menestystarinan rakentaminen on jo monta kertaa vaikeampaa kuin viime vuonna, sillä tämä jakso ei hyväksy mitään väkisin tekemistä ilman suuria vaikeuksia. Mars vaikuttaa Kalojen merkissä 6.4 - 15.5 välisen ajan ja tekee sieltä kolmiota merkkiisi. Tällä aikavälillä se tekee painavia aspekteja muihin planeettoihin ja sinua riivaa sisäinen pakko jonkun tai joidenkin asioiden muuttamiseksi elämässäsi. Mikäli rohkenet puuttua vahvalla otteella havaitsemiisi epäkohtiin, saat ne myös oikaistua ja pääset rakentamaan vahvaa pohjaa tulevalle elämälle. Muussa tapauksessa aikasi tulee kulumaan tuhansien pienten häiriöiden suloisessa sekamelskassa.

Rakkaus:

Rakkauselämässäsi on menossa erittäin kriittinen vaihe, eikä sinua ole lainkaan helppo lähestyä saati sitten tehdä tyytyväiseksi jollain ihmeen konstilla. Löydät kumppanistasi erilaisia vikoja sellaisella vauhdilla, ettei hänelle jää mitään mahdollisuutta puolustautua. Venus vaikuttaa merkissäsi 5.12 - 30.12 välisen ajan ja tekee siinä samalla neliötä Saturnukselle ja Neptunukselle. Loppuvuodesta katsotaan sitten ihan tosissaan, mikä mahtaa olla yhdessä olemisen idea, vai löytyykö sitä ollenkaan. Turhautuminen on vakava merkki rakkauden puutteesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.