IRC-Galleria

JayP

JayP

sunnuntain pauloissa
Karkkia ja Idolsia ja telkkaria ja kaikkee muuta kuin tuota tekstiä!

Pitäis lukee, ei huvita, pitäis kaikkee, mut ei vaan vittu huvita! Ei varmaan aina tarviskaan... Mut nyt on sellanen fiilis et haluisin kovasti et huvittais! kuullostaako hassulta?
Mut sellanen et ois mahtava vaan saada inspiraatio päälle ja aktiivisuus...

Viikonloppu oli ihan jees... Madagaskar oli ihan hauska ja syöminenkin maistu ja sillee, mut jotenkin nihkee olo. Jäkis hävittiin, vittu, mut olipahan jännitystä...

Haluisin et joku kuuntelis mun typeriä juttuja... Ja niitä ei typeriäkin! Ihan kuin en vaan löydä ihmisten kanssa oikeita sanoja ja teen itsestäni typerän! Mikä vittu vaivaa... Rauhassa vain ja hengitä syvään... Hillitsen itseäni jopa tässä suuttumuksessa ---> Mut Anu lähtee lomalle huomenna ni sit itseni kanssa puran nää ihme vitun paineet ja mustat aukot päässäni!

Mut hei mä sain kuitenkin Dr. Philin testissä seuraavan tuloksen:

"Toiset näkevät sinut tuoreena, eläväisenä, charmanttina, hauskana, käytännönläheisenä ja aina kiinnostavana; sellaisena henkilönä joka on usein huomion keskipisteenä, mutta onnistuu tasapainottelemaan asemansa kanssa kuitenkaan antamatta sen nousta päähän. He myös näkevät sinut kilttinä, huomaavaisena ja ymmärtäväisenä; sellaisena henkilönä joka on aina valmis auttamaan ja piristämään muita ihmisiä."

- jotenki ei nyt tunnu siltä -

Mut uusi viikko, monta mahdollisuutta saada läheiset hymyilemään ja monta uutta päivää löytää uusia ihmisiä elämään...


[... Nyt mietin jotain fiksua et miten sanoa se et pitää saada mennä ja touhuta mitä vain mitä haluaa ja se on rakastamisen korkein aste että voi olla eri paikoissa, mutta kuitenkin välittää ja se että toiselle tärkeät asiat pitää antaa tehdä, koska ne ovat toiselle tärkeämpiä kuin ehkä itselle...]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.