IRC-Galleria

Jekkulanka

Jekkulanka

kommunikaatio siirretty Facebookiin tammikuussa 2009

Jos nyt sit täl kertaa...Lauantai 29.03.2008 15:26

...kirjottais muutakin kun "ihan jees".

Koska säät on perinteisesti syvällinen keskustelun aihe, aloitetaan niistä. Tän viikon aikana on aurinko ottanu projektikseen sulatella niitä kinoksia, jotka Herra Talvi viime viikonlopun tienoilla tohon lähiympäristöön levitteli. Tälle viikonlopulle on luvattu se parikymmentä astetta plussaa, että nyt puoli maata istuu peukalot korviin asti pystyssä, että jospa tällä kertaa alkais vaikka kevät, että seuraava lumipyry tuliskin vasta marraskuulla. Saas nyt nähdä.

Ilmeisesti mulla oli jotain tähdellistä tehtävää, kun toissapäivänä missasin maaliskuun 27. päivän. Sillon nimittäin oli kolme kuukautta täältä lähtöön.
(Hmm.... tarkistetaanpas... huhti, touko ja kesäkuut... kyyyyllä täsmää. Kolme.)

Eilen oli taas bändi"treenit". Ne äänitteli seuraavalle sinkulleen tulevia piisejä, että ne saadaan jollekkin studio-miehelle, että se voi tutustua niihin etukäteen, kun kerran toukokuulta on varattu studio-viikko. Jumituttiin vielä bunkkerille kolmistaan (med Flo och Steffi) kattomaan ensin Metal Before X-mas -keikalta taltioitua live-videota, ja sitten perään vielä Der Wixxer, parodia jostain heikkotasoisesta kauhuleffasta. Ihan mukiinmenevä ilta, puoli kahdelta kotio.

Tässä nyt on tosiaan semmoinen 36 tuntia lomaa, ennen kuin pitää henkisesti varautua maanantai-aamuiseen herätykseen. Hyvin tässä on taas kaksi viikkoa saanut sujumaan. Pitkäperjantaita lukuunottamatta ollaan nähty Zoen kanssa joka päivä. Hups-hups. Mitä nyt isompia tekemisiä on ollut, niin olihan tuossa tuo Tessinin reissu. Muuten leppoisasti kotosalla.

Tulossa:
8.4. - Paganfest @ Z7, Pratteln. CHF 45. Eluveitie, TYR, Korpiklaani, Moonsorrow, Ensiferum.
13.4. - Paintballia Luzernissa, CHF 80, 4h. Noin 30 osallistujaa.
26.4. - Shipi-parties goes Camping. Muttenz, CHF 0.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.