IRC-Galleria

Jekkulanka

Jekkulanka

kommunikaatio siirretty Facebookiin tammikuussa 2009

[Ei aihetta]Maanantai 31.03.2008 15:05

Koulu alko taas ja voi kuvitella et motivaatio on pilvis :)) Nyt alkokin sitten 13 viikon (käytännössä) lomaton jakso. Okei, onhan tässä kakskin pidennettyä viikonloppua ja kolmipäivänen luokkaretki Saksaan.

Oli jännä yö. Eka en saanu nukuttuu, sit heräsin neljält, sit en taaskaan saanu nukuttuu ja sit iski semmonen kevennetty versio unihalvauksesta*. Se sit heijastu siihen, minkälaisia unia näki sen jälkeen. Nyt väsyttää.

*Tunto- ja kuuloaistit vähän kiusas mun hermoja.

Nyt onki sit kolmen tunnin hypäri ja koht vois hakee a) kahvin b) lähes perinteeksi muodostuneen kebabin.

Eilen grillattiin ja syötiin ekaa kertaa ulkona. Kaheksalt viel pärjäs kollaris. Nyt s(/t?)ais kesä alkaa.

Jos nyt sit täl kertaa...Lauantai 29.03.2008 15:26

...kirjottais muutakin kun "ihan jees".

Koska säät on perinteisesti syvällinen keskustelun aihe, aloitetaan niistä. Tän viikon aikana on aurinko ottanu projektikseen sulatella niitä kinoksia, jotka Herra Talvi viime viikonlopun tienoilla tohon lähiympäristöön levitteli. Tälle viikonlopulle on luvattu se parikymmentä astetta plussaa, että nyt puoli maata istuu peukalot korviin asti pystyssä, että jospa tällä kertaa alkais vaikka kevät, että seuraava lumipyry tuliskin vasta marraskuulla. Saas nyt nähdä.

Ilmeisesti mulla oli jotain tähdellistä tehtävää, kun toissapäivänä missasin maaliskuun 27. päivän. Sillon nimittäin oli kolme kuukautta täältä lähtöön.
(Hmm.... tarkistetaanpas... huhti, touko ja kesäkuut... kyyyyllä täsmää. Kolme.)

Eilen oli taas bändi"treenit". Ne äänitteli seuraavalle sinkulleen tulevia piisejä, että ne saadaan jollekkin studio-miehelle, että se voi tutustua niihin etukäteen, kun kerran toukokuulta on varattu studio-viikko. Jumituttiin vielä bunkkerille kolmistaan (med Flo och Steffi) kattomaan ensin Metal Before X-mas -keikalta taltioitua live-videota, ja sitten perään vielä Der Wixxer, parodia jostain heikkotasoisesta kauhuleffasta. Ihan mukiinmenevä ilta, puoli kahdelta kotio.

Tässä nyt on tosiaan semmoinen 36 tuntia lomaa, ennen kuin pitää henkisesti varautua maanantai-aamuiseen herätykseen. Hyvin tässä on taas kaksi viikkoa saanut sujumaan. Pitkäperjantaita lukuunottamatta ollaan nähty Zoen kanssa joka päivä. Hups-hups. Mitä nyt isompia tekemisiä on ollut, niin olihan tuossa tuo Tessinin reissu. Muuten leppoisasti kotosalla.

Tulossa:
8.4. - Paganfest @ Z7, Pratteln. CHF 45. Eluveitie, TYR, Korpiklaani, Moonsorrow, Ensiferum.
13.4. - Paintballia Luzernissa, CHF 80, 4h. Noin 30 osallistujaa.
26.4. - Shipi-parties goes Camping. Muttenz, CHF 0.

[Ei aihetta]Perjantai 28.03.2008 18:51

Tänään bänditreenit.

Elämä rullaa.

Lomat lyhenee.

Illalla ulos.

OsternMaanantai 24.03.2008 16:18

No kun nyt kun on näitä juttuja juhlistettu oikein lähestulkoon perinteitä kunnioittaen, niin ehkä joku raportti on paikallaan.

Lauantain oleskeltiin tuolla Tittertenin suunnalla, josta sitten sunnuntaina munajahdin ( :E ) jälkeen palailtiin kotio.

Maanantaina ei oo vielä ihan hirveesti tapahtunut, kuitenkin jo tunnin ollut hereillä.

Koko viikonloppu on satanut enemmän tai vähemmän lunta, maahan sitä ei oo kertynyt ku joitain senttejä. Lämpötila +3. Ehkä sitä märkää kylmää valkoista tököttiä sitten taas tuolla ylempänä, jos Juralle lähtis nousemaan.

Lomasuunnitelmia... Saatetaan pitää yks Suomi-miitti, sit pitäs kai käydä Flon ja parin muun kans kääntymäs kaupungilla. Kajakkia saatetaan käydä koettamassa, jos noit säät vähän antais periks. Mitään isompaa ei oo suunnitelmissa. Pitäs varmaan taas tarttua itteään niskasta kiinni ja lähettää jokunen maili.


Hajotkaa helteisiinne,
- Juuso

[Ei aihetta]Lauantai 22.03.2008 02:16

Ei sitä myrskyä sitten kuulunukkaan. Lunta pari senttiä.

Oli pitkäperjantai.

Tapasin vaihteeks Claudion, eli mun YFU-tutorin.

Söin suunnillee ekan kerran kalaa koko reissun aikana (jos ei lasketa purkki-tonnikalaa). Oli hyvää.

Soitin pitkästä aikaa kitaraa soinnuilla enkä tabeista. Oli jännää.

[Ei aihetta]Perjantai 21.03.2008 01:16

Tuli kutsuntapaperit postissa.

Niin se aika vierii :E

Onneks sitä lystiä saa vielä 2,5 vuotta odottaa.

[Ei aihetta]Torstai 20.03.2008 22:41

Noh.

Tulin tunti sit kotio.

Eli maanantaina istuttiin puol kuudelta aamulla bussissa, sitten saattelimme itsemme junaan ja istuttiinkin sitten kahdestaan penkkeihin naulattuina useampi tunti Alppien kiitäessä silmissä. Locarnoon tultiin puoli yhdentoista korvilla.

Leikittiin turistia.

Mentiin / päästiin kolmanteen camping-paikkaan sisälle ja otettiin samoin tein paikka kaheks yöks. 64 CHF.

Tiistaina loikoiltiin auringossa ja kierrettiin snadisti kauppoja ja sit Zoe sairastu.

Keskiviikkona etsittiin internet-yhteyttä, printattiin junalippuja, mentiin Bellinzonaan, kuikuiltiin sinne tänne, leikittiin turistia ja odotettiin junaa.

Kuudelta illalla sitten istahdettiin junaan kotio ja 22:15 nappas Zoen äiti meidät kyytiin.

Tiettertenissä sitten iltaan asti, mättäen Siedleriä, nukkuen, litkien kahvia ja mussuttaen kurkkupastilleja.

Tänne on muuten ens yöks annettu myrsky- ja katastrofivaroitukset, lunta on luvassa parista kymenestä sentistä ylöspäin. Tokkopa siitä mitään isompaa metakkaa tulee, mutta sää on ilmeisesti kurja.

ReissustaKeskiviikko 19.03.2008 16:02

Elàmà hymyilee Tessinin auringon alla. Kotona on kai +2 ja ràntàà. Nyt jossain epàmààràsessà camping-alueen netti"kahviossa" printtaamassa junalippuja.

Mennààn jo tànààn kotio kun meistà kahdesta puolet sairastu. Jài se Italiakin sitten vàliin, vaan ehtiihàn sità sitten joskus myöhemmin.

Budjetti suoritti itsemurhan jo aikaa sitten, mutta muuten ollaan pàrjàtty oikein mallikkaasti, vaik kumpikaan ei tota italiaa niin sujuvasti solkota.

Jospa sità taas kotoa raportois hieman runsassanaisemmin ja sujuvammalla kielellà.

- J & Z

[Ei aihetta]Lauantai 15.03.2008 17:20

Aattelin heittää jotain noist koetuloksist.

Yleensä luokan keskiarvo vaihtelee 4.25:n ja 4.5:n välillä, tos ekonomian kokees se oli 3,6. Arvosanoista 6 on maksimi, neljän alle on riittämätön (pitää kompensoida). Teoreettinen minimi on 1.

Biologia: 2,9
Matikka: 4,7
Taloustieto: 1,6
Maantieto: 4,33

Huomenta Satakunta!Lauantai 15.03.2008 16:35

Eilen sit oli se keikka.

Seitkytpäinen leisö oli täynnä jotai 30vuotiait trashereitä, ei toi Arcturon oikeen umponnu. Varsinkaan sil miksaajalla. Mut eturivissä oli tunnelmaa ja hyvinhän ne taas soitti. Sellaisia uutisia naapurikantonista.

Kotiuduin 03:16.

Herätys kouluun 07:30. Aua.

Bussissa ja kahdestatoista eteenpäin sain lisättyä tohon muutaman tunnin.

Kohta tästä sitten Baseliin ja sieltä suoraan Zürichiin.