IRC-Galleria

Jekkulanka

Jekkulanka

kommunikaatio siirretty Facebookiin tammikuussa 2009

Yleistä.Perjantai 21.09.2007 18:05

Höm.

Tääl musiikinunneil on 10 minuuttia laulua ja loppu teoriaa. Luokan ainoo soitin on opettajan piano.

Käytiin eilen YFU-tapaamises laival (Rheinil) kolmen valtion (Ranska-Sveitsi-Saksa) rajakulmas. Eihän siin mitään nähtävää ollu, yks monumentti, mut oli se ihan siisti ajatus.

Tääl "poltetaaks yhet jointit on approx. yhtä pahis ku "otetaaks yks-kaks kaljaa". Ite en tosin aatellu kokeilla.

Kyl tota luokkaa kestää, kaikest huolimatta. Pari hiiren näköst poikaa vois olla vähemmän, ja ehkä muutama tyttö enemmän, mut ei siihenkään kuole. Ja ehkä mä hyvässä lykyssä tutustun naapuriluokkien oppilaisiin, vaik se onki välituntisin mahdotonta.

Sain tänää tietää et mun perjantaiden iltapäivätunnit on joka toinen viikko. Se tarkottaa et pääsin tänään pois 12.05 ja ens viikol 15.35, ku sitä tuplatuntii ennen ois kolme hyppytuntii.

Se tarkottaa, et pääsen koulust keskimäärin kolmena ja puolena päivänä kuudesta (/viikko) pois koulusta 12.05. Ja fillaril oon himas 10-5 vailla yks, bussil 5-10 yli.

Oon törmännyt tosiasiaan että mun kavereist kolme on partiossa, niinpä mua on pyydetty neljään eri paikkaan kattomaan ympärilleni. Niinpä meen lauantaina Jubla-Muttenz (wnb-partio liike Muttenz:issa) johonki organisaation synttärijuhlaan tarjoilija-baarimikko-avustaja-roudariks. Tienaan jonku 30 frangii ja syön puol päivää ilmaseks. Mut toisaalt mun pitää mennä kai sinne suoraan koulusta.

Täs taas örpi kermakahvii ja laiskottelen ennen ku mun pitäis taas mennä treenaa kitaraa. Ja illal (tän päivän treenit peruttii) pitäs mennä juoksentelemaan. Ulos on paha lähtee, vaik on perjantai, ku lauantait on kouluu. Noi vanhemmat kaverit kyl on ollu ihan tyytyväisinä perjantaisinki deekuilemassa.

Tietenki just mun koulu on ainoo koko kantonissa (= osavaltio / lääni tms) jos lauantait on kiinni. Tosin onpahan sit lyhyemmät päivät.

Tuntuu et tääl koulusysteemissä on vähemmän kontaktia oppilaiden ja opettajien välillä.

Ja kaikki hehkuttaa et Suomen koulut on hyviä, mut kukaan ei osaa perustella... sanoo vaa et niin sanotaan. Ja aina joku tietää Pisa-tutkimukset.

Ens viikon lauantain alkaa kahen viikon syyslomat.

Eihän täs, kaikkea kivaa.
-Juuso

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.