IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Coldplay-Swallowed in the sea Lauantai 13.05.2006 18:24

Tostakin biisistä itken. Mä itken nykyään ihan kauheesti. Onkohan musta tullu pehmo. Mitä mulle on tapahtunu? Mitä mulla tapahtuu? Kuka tätä tekee mulle?

Ennen, kuin juttu alkaa menemään ylihämäräksi, suorastaan pimeäksi (minäkö muka?) niin voisin jopa kertoa syyn miksi olen vaivautunut taas kirjoittamaan teidän pienten ihmisten iloksi. Tai no. Ehkä lähinnä suruksi. Kyllä. Surupainotteista.

Siis syy. Tänään klo 01.15 lähtee luokkamme linja-auto Eurajoen yhteiskoulun pihasta kohti Helsinki-Vantaa-lentokenttää, eikä meistä kuulu, tai näy mitään viikkoon. Tuskin kenelläkään tulee ikävä, ollaanhan me joukko ylimielisiä, pöyhkeitä snobeja, mutta *ittu soikoon ollaan me kyllä raadettukkin tän matkan eteen. Että jos on urputtamista niin jos vaan uskaltaa, niin sanokoot suoraan eikä supisko selän takana KUTEN JOTKUT MULKUT!!! Anteeksi. Köh. Asiaan.

Onhan se sääli. Jää nyt Suomen kaunein vuodenaika, kauneimmalla ajallaan näkemättä, mutta on siellä Agia Marinassakin varmaan ihan nättiä. Emt. Siitä me ollaan ottamassa selvää. Varmasti tulee olemaan hauskaa sillä siitä huolimatta, että luokkamme on pöyhkeilevä, snobi-hikke-luokka niin ainakin me tullaan toimeen keskenämme. Suurimman osan ajasta ainakin.

Ja teille MULKUILLE jotka toivotte, että siellä on kamala sää ja hirvee hotelli, niin voin sanoa, että ehkä en säästä tiedä, mutta hotelli on ainakin *itun hieno. Että yyhyy.

Voin sanoa, että jännitystäni kuvaa mainiosti se, kuinka tänään vahingossa sanoin kaupassa äitiä *itun apariksi. Siis vahingossa, en mä nyt yleensä. Eli vähän kyllä jännittää. Tai sitten se on vain matkakuumetta. Tai sitten se on migreeniä. Tai sydänsuruja. Who knows? En mä ainakaan. Pointti on se, että toivottavasti me pöyhkeilijät selvitään sieltä hengissä takaisin.

Ja jos ei selvitä, ni tiedoksi teille, että biisilista mun hautajaisissa on seuraava:
Black Sabbath-Paranoid (ettei kukaan sitten siellä takapenkissä kilju "Soittakaa PARANOID!!!11. Saadaan nekin hiljaisiksi.)
Oasis-Wonderwall (vaan hyvä biisi. ei siitä enempää.)
Coldplay-Swallowed in the sea (että kaikki muutkin itkis. Mä itken sitten siellä arkussa.)

Mutta jos selviän, niin nähdään sitten ensmaanantaina. Toivottavasti kaikki ollaan ihan neekereitä. Adieu, Au revoir, Bon voyage. ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.