IRC-Galleria

JimJones

JimJones

Hail to the king,baby

Yöelämän flora & fauna PT. ITiistai 24.02.2009 02:13

Suurella huvituksella nyt muutamia vuosia seurannut ihmisten edesottamuksia radalla ja tullut kaikessa lyhykäisyydessäni seuraavaan konsensukseen ja luokitteluihin:

"Harlequin"
Illan suuri koomikko,seuraihminen ja pirteää smalltalkia miltei taukoamatta.Harvoin riipaisee kohtuutonta humalaa.Liikehtii mielellään samoin tanssilattialla näyttävästi ja usein kerää huomiota positiivisessa mielessä. Usein ainoastaan nousuhumalassa,ajoittain riippuen tilanteesta "hyperaktiivinen" itselääkinnästä.

"Leech"
Henkilö baarissa,kuka useinmiten kärttää pohjia/jämiä/hiluja/saatille/hitaisiin tai pyrkii muutoin hyödyntämään tilannetta taloudellisesti tai ihmissuhteita hamuten.Loputon opportunisti itse sitä tiedostamatta ja usein provosoi ihmisiä väkivaltaisuuksiin loppu-illasta pilkun aikaan.

"Fallen one"
Täysin lost case.Lauman uupunein yksilö,joka väsymyksestä johtuen käpertynyt rauhalliseen nurkkaan (näkyvästi sammunut melkein tiskille) tekemään kuolemaa.Taustalla reilut pohjat ennen iltaa ja sen huomaa...(KTS. "Martyr")

"Orgasmatron"
Mies/naispuolinen henkilö,tuo seksuaalisuuttaan korostetusti esiin puheessa ja ajoittain loikkaa väärään petiin tilaisuuden tullen.Habitukseltaan huoliteltu ja verbaalisesti lahjakas puheissaan,joskin narsistinen puoli voi taustalla häälyä.

"Pinball"
"Death before disco!" Tanssii railakkaan humalatilan suosiollisella myötävaikutuksella usein näkyvästi ja laaja-alaisia käsien liikkeitä viittoen sekä äärimmäisen vauhdikkaasti. Varustautuessaan juomalla omituinen taipumus käyttää ihmisiä bumbereina kimpoillessaan tanssilattialla ja roiskuttaen samalla 7/10 tuopin sisällöstä muiden niskaan.Herättää äkäisyyttä.

"Siren"
Kova ääni tunnistettavin ominaisuus.Yleensä kantava ääni samoin.Valitettavasti samalla suulain tapaus koko illan aikana.HUUTAA naapuripöydän korvat lukkoon ja siinä sivussa noin puoli muuta baaria saa tietää viikon/kk:n/vuoden merkittävimmät tapahtumat maailmalta. Puhuu silloinkin kun ei pitäisi.

"Shaman"
Tietää kaikesta kaiken ja nähnyt kaiken näkemisen arvoisen...Kärkäs tuomaan sen esiin,oli asiana sitten pms,auton kardaani-akseli tai rynkyn purkaminen.Kiihtynyt yleensä omasta ylivertaisuudestaan tietojensa kanssa niin,ettei humalassa huomaa välttämättä vittuilua jota saa osakseen.

"Martyr"
Illan drama-queen.Kokee joutuneensa maailman potkimaksi joko summa summarum tai yksittäisten pienten asioiden johdosta.Lohduttelu ei yleensä auta,sillä suggeroi itsensä pohjattoman itsesäälin kuiluun jolloin "kehittyy" kahteen suuntaan,mikäli ei koe saavansa lohdutusta. (KTS. "Fallen one"/"Psychotic")

"Psychotic"
Aggressiivinen käyttäytyminen tunnistettavin piirre.Hakemalla hakee tappelua tai vähintään pyrkii provosoimaan ihmisiä itseään vastaan.Kehittyy yleensä muista luokitteluista,harvoin ex tempore,joskin rähinäviina on myötävaikutin tässä tapauksessa.

"Twins"
Kahden persoonan vartalon amalgaami.Koko illan erottamattomia miltein,kietoutuneet toisiinsa kiinni.Yleensä mies/nainen combo,mutta mies/mies,nainen/nainen keissejäkin mahdollista havaita.Ei reagoi juurikaan ympäristön ärsykkeisiin.

"Hunter"
Kaikkiruokainen,armoton saalistaja.Käy läpi koko sen iltaisen baaritarjonnan vaivaa säästämättä. Saattaa "lukittautua" myös varattuihin jolloin riskinä konflikteja.Harvoin tolkuttomassa kännissä.Eroaa "Orgasmatron":ista habituksessa,joka ei ole aina niin huoliteltu.

"Scarecrow"
Habituksessaan kaikkein tunnistettavin.Pukeutumisellaan pyrkii erottumaan tietoisesti valtavirrasta. Eri tyylejä korostetusti esillä.Usein genre-sidonnainen myös puheissaan,joten tyylistä suht helppo päätellä sen hetkistä sielunmaisemaa.

"Alpha"
Maskuliinisuutta,testosteronia ja äijä-energiaa potenssiin 3.Tuo korostetusti miehistä minää esiin puheissa,tyylissä ja asenteessa.Usein humalassa auttamattoman kaavoittunut ja ajoittain sortuu lapsellisuuksiin.Pitää yleensä jääkiekosta,autoista,kaljasta ja intti-jutuista.

"Princess"
"Alphan" feminiinen vastapuoli.Naisellista herkkyyttä kiireestä kantapäähän.Esiintyy usein empaattisena ja vastaanottavana sekä samalla ymmärtävänä,mutta voi tahtoessaan olla todellinen narttu,jos tilanne ei kehity toivottuun suuntaan.Ulkoinen olemus hämää usein luulemaan naiiviksi,mutta erehtyminen tähän yleensä kostautuu.Naispuolisilla usein taustalla häälyy epämieluisa yllätys...

"Big daddy"
Melkein 9/10 tapauksesta tarkkailee ympäristöä tarkoituksellisesti.Useimmin naispuolisen bilettäjän esiliinana taka-alalla seuraamassa tilannetta.Yleensä rauhallinen mutta tilanteen vaatiessa siirtyy sanoista tekoihin.Provosoituu herkimmin aggresiivisista tilanteista,jotka kohdistuvat "big daddyn" suojatteihin tai kokee tilanteen muutoin epäilyttävänä.Fyysisesti helppo tunnistaa isosta koosta.

"Driver"
Illan uhrimielinen piruparka,joka raahattu puoliväkisin keskelle kännisten mölisevää joukkoa.Yleensä ryystää batterya poissaolevan näköisenä nurkkapöydässä ja vilkuilee samalla kelloa hermostuneesti.Avainten kilinä taskussa kielii autosta.

"Titan"
Ongelmia koko rahan edestä.Iso.Tyhmä.Vahva.Sekava.Vihainen....Tätä yksilöä ei kannata koettaa taivutella puhumalla,vaan pyrkiä välttelemään parhaansa mukaan.Tunnettu järjettömistä kiukunpuuskista.

"Amok"
Todella arvaamaton toimissaan.Mielialat heilahtelevat maanisesta hihittelystä psykoottisiin raivokohtauksiin.Useimmin sekaisin jostain muustakin kuin pelkästä viinasta.Ei kuuntele järkipuheita tai ymmärrä tekojen seurauksia.Pahimmassa tapauksessa ei tunne välttämättä kipuakaan.

Jos tunnistat itsesi,aina parempi.
;P

Peace out
T: MR. X

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.