IRC-Galleria

Jolieahh

Jolieahh

CRAZY CAT LADY

Blogimerkintä

« Uudempi -
Joo, eilen tosiaan piti eka olla selvinpäin, sitte mentiin moikkaan Jaria ja ko Ville näkee Jarin ni viinanhimot iskee siihen.
Nooh, sitten tähen tuli Teemukin yhden puolenlitran kaljan kanssa:D Toki pojat sille sitten lisää tarjos !

Minä, Jari ja Teemu alettiin pälättää vanhoista hyvistä ajoista, kunnes päähäni pälkähti idea: MENNÄÄN SINNE KITUKOSKELLE KRILLAAMAAN NIINKUN ENNENMUINOIN !

Saatiin viel MARSsilta kyytikin, ja toki se joutu kärsimään meen upeempaakin upeemmasta seurasta.
Sitten ABCeeltä ostaan makkaraa(ostettiin ehkä vähän liikaa) ja sitten EI KUN KOHTI AHLAISIA !
Ville angstas vähäse ko se joutu oleen etupenkillä, mut hyvin seki veti ! Ihan yhtä hyvin kun kaikki sitä maagista Villen kokista.

Sinne löytäminen oli kyl useemman vuoden jälkeen vähän hankalaa, mut kyl me sit sin kaike vänkäykse jälkee päästii !! (Ville pimitti maagisen kokiksen loppumatkasta itelleen: "ketään ei saa sitä ennenkun kitukoski on löydetty!!!11)
Krillailtiin siinä sitten yön pimeydessä, tai siel ainaski oli pimiää ko oli pelkkää mettää ympärillä :D
Kello oli varmaan jotain puol kaks ku päästiin sinne, ehkä, olettaisin niin.

Ja oli kai siä ny kaikki VANDAALIT sit survonu niit magara tikkuja ihan kamalan huonoks ni Teemu partiopoikana veisteli mulle ja hänelle uuet:D Kovana poikana oikeen linkkuveitsellä ja aika rehveistä puista.

Sitte ko oltiin jo mums mums, kluk kluk ja päläpälä aika paljon, ni alko SATTAAN ! Kaikki muut oli ihan sokerista paitti mä, halusin syödä mun makkaran loppuun ihan rauhassa :8 Teemu koitti ol olemati sokerista, mut seki luovutti. Hengailin yhen puun alla hetken ja kuuntelin(koitin kuunnella) vähän LUONTOÄÄNIÄ, mut sit MARSsin autos vaa REKKARIT RESONOI JA TAKAPENKKI ILAKOI !

Mentiin sitten meriporin kautta kotioppäi ja pydähyttii vähä REPOISESSA SAARESSAKIN ku oli noit TUULIMYLLYI, pojjat visko kivii ja mä sit sillee privaatisti itseni kanssa tuomaroittin et kellä meni pisimmälle.

Sitte ku oli tarpeeks hypitty aidan yli ja heitelty kiviä, matka jatku ja maaginen kokakolaki loppu 8<
Jari rajuna poikana heitti KIRKKAAT VIINAT VESIPULLOON !
Tietysti sitte otettiin heti hölät ja vähän kommentoitiin sen tujuutta, seuraavan kulauksen jälkeen ei sitten oikeen maistunu ko vaan vesi.
JOHTOPÄÄTÖS: Ensimmäisellä vesiviina kierroksella se viina ei ollu sekottunu sinne veteen ja juotiin ne viinat siitä päältä -.-
Mut kyl niis lopuissaki tiätty oli viä vähäse viinaa, et tuli sit juotuu loppumatka tosiaan vettä ja kirkasta viinaa:D Ei mikään huonoin idea kyllä, vaik se silt kuulostaaki :DDDDDdd

Sit alko meen vesiviinaki tekee loppuas ja oltiin jo aika lähellä kotia, ni vispattiin Tepsukka kotio ja sitten minä ja Villukka mentiin ja sit MARSsin ja Jarin lopputaipalesta tiän vaan sen verran, et ne oli irikkissä kun me päästiin ite sisälle asti, ku naapurin poika pyys vähän jatkoille, mut ei se tuntunu yhtää hyvält idealt ko oltii nii surullisii ko piti ylipäätää lopettaa toi meen hiano matka 8<

THE END !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.