IRC-Galleria

Jolieahh

Jolieahh

CRAZY CAT LADY

Blogi

- Vanhemmat »

HukassaSunnuntai 27.11.2005 06:49

Hiisu oli hukassa, etein sitä ihan vitun kauan ja kävin jokapaikan läpi, kiskitin ja aloin tulla ihan sairaan epätoivoiseksi. Vähän kun Jari narikkalappunsa kanssa baarissa (ainut että Jari ei kiskittänyt sitä) Etein käytävät, verhontaustat missä se tykkää nukkua ja kaikki porun partaalla.
Olin lähdössä ulos etsimään sitä mutta onneksi löysin sen parvekkeelta.

En ihmettele jos se ei tykkää enää minusta kun ei itse olisi kiva joutua unohtuneeksi pakkaseen ja sitten koitin vain paijjailla Hiisua ja pyytää anteeksi itkien :''<
Se koitti pois sylistäni.

Oli niin kamala tohina kun piti lähteä pikkujouluihin että en huomannut sen jääneen sinne, pikkukissat on niin nopeita. Ja homautan että olin silloin selvinpäin.
Se ei osaa eikä uskalla olla ulkona, parvekkeelle se uskaltaa todella monen hetken kyttäyksen jälkeen ja nyt se joutui olemaan siellä _useita_ tunteja pakastumassa.
:<<<<

BaanallaTorstai 24.11.2005 14:17

Olin keskiviikkona baanalla, kyllä! Mut oli juhlat. Ni oli siis pakko.
Tänään heräsin kenelle tahansa oudosta paikasta ja hassutti.
Oli kiva ilta, vähäsen sekava mut hei! Pääasia et oli hauskaa!
Ja istuin muute monelle ihmeellisten ihmisten kanssa samassa pöydässä. Sekin oli kivaa.

Mun silmät ei ollut kunnol parantunu ja käytin piilareita ja nyt tietty mun silmät on punaistakin punaisemmat! Alan ankstaa koht piilareit kohtaa.
Nyt katon ko Hiisu koittaa ottaa häntäänsä kiinni mun afrikantähtipelin päällä.
Ihana tollopää<3

KipeysTiistai 15.11.2005 12:49

Oi voi mä sanon, Eilen olin koulussa suht koht terveenä, tai iteasiassa luulin olevani kokoajan jostain lauantaista eteenmpäin todellakin terveenä, mut viimeyän kohkin niin vitusti sängyssä jostain tuntemattomasta syystä ja vilkuilin neljän ja viiden aikaa kelloa, niin päätin herätä kun mieli tekee aamulla, heräsin sitten kymmenen jälkeen, ei enää järkeä mennä kouluun ko kerkeisin oleen niin pienen hetken ko on noita hyppäreitä ja sit ko ne on ohi ja koulun pitäs jatkua niin pitää mennä juttelemaan mukavia, ok se oli pienin murhe.
Mä olen hieman tukossa, heittää päässä ja on oikeen ihanan kuumeinen olo. Semmonen "Elisa ei tajuu"-olo.
Nyt jonkun pitäs tulla huutaan mulle niinko mä huudan toisille: "ÄHÄKUTTI!"
Ps.onneks ketään ei huuda mulle yleensä niin. Se ei olis kivaa:<

Kyllä mä silti mummulaan oon sen terapian jälkeen menossa kun sillä on synttärit. Tietysti mä sinne menen, mensin vaikka kävellen jos ei muuton. Mutta ärsyttää kun Suvi kokoajan painostaa viestimällä ja soittelemalla et joko tiän jostai jotain. Oon siis Suvin kyydillä menossa ja Teemu tulee mukaan, joka ei ole jälkeenjäänyt.

Oon stressikansaa.

KipeenäLauantai 12.11.2005 20:52

Siis oon ollu varmaan ton korvan takia kipeenä tiistaista asti, keskiviikkona, torstaina ja perjantaina en ole mennyt kouluun. Oikean puolinen silmäkin on vähän tulehtunut ja uskon sen olevan yhteydessä tohon korvaan. Mut kaikki paraneminen tapahtuu aikanaan. Olin saanut jo silmää vähän korjattua mutta menin eilen laittamaan piilolinssit. Viksua!

Ps. Tein tänään kuinka hyvin tunnet Elisan-kyselyn jee!

http://Jolisainen.friendtest.com

KORVATiistai 08.11.2005 00:11

Tänään istuin vyömestassa ja päätin soittaa jahka Tuopilla olisi aikaa lävistää korvaani! Ja ylläri! Tottakai oli! Jos tänään ei olis ollut aikaa niin olisin varmaan vasta kuukauden jälkeen tehnyt jotain eleitä lävistyksen hankkimista varten. Jos sillonkaan. Kaikki pitää saada nytheti! (ok, olin ajatellu joskus ennenki)

Korvaa särkee ja parantuu hitaasti, mutta industrial on ehdottomasti sen arvoinen!

Toivotaan ettei tuledu. :>

[Ei aihetta]Torstai 03.11.2005 01:56

tänään kävin kalassa
- Vanhemmat »