IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Jenni perkules!! :PKeskiviikko 08.02.2006 17:31

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Kyllä luen Aku Ankkoja "istunnolla" O_o....

2. Jos mietin jotain ja kädessäni on kuulakärkikynä, on minulla pakonomainen tarve napsuttaa kynän päässä olevaa nappia...yleensä muut vieressä olijat huomauttelevat tästä minulle :D

3. Minun on pakko käydä vähintään kerran päivässä vaa'alla

4. Mikäli saan käsiini hyvän kirjan on minun pakko lukea se läpi heti! (eli n. 2-3 pvässä) (e.g Angels and Demons, Da Vinci Code, Lord of the Flies, Papillon, Tummien Perhosten Koti...)

5. Olen toivoton flirttailija...toivoton siis siinä mielessä, että sitä on vain pakko tehdä :D. En voi sille mitään.

Seuraavaksi haastan:

T_Rabbit
Cyykky
[eLoikas]
Kookasi
Deverant

ja jokerina pakkaan SirVelho

sekä Zulia ihan vaan pikku kiusan vuoksi ;)...kiusa se on pienikin kiusa xP

pitähän tätä kokeilla... =)Maanantai 06.02.2006 16:41

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta."

Ai että elämä on...Sunnuntai 27.11.2005 05:34

Dodii, baari-ilta ohi vitutus suhteellisen maksimaalinen...

Ei siis toki sen takia että biletys ois jotenkin epäonnistunut. Päin vastoin, hauskaa oli. Näin ystäviä joita en ollut vuosiin/kuukausiin nähnyt ja kauniita tyttöjäkin riitti :). Joten missä vika, kun kerran black jack pöytäkin oli suosiollinen ja 10 e sijotuksella käteen jäi reilu 55e. Tuottoisaa, eikö?

Noh, pokeakin tuli tipattua hyvin ja matka autolle jatkui ja naureskelinpa siinä matkalla väärin pysäköityjen autojen sakkolappuja. Itku pitkästä ilosta, se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa...kunnes sitten pääsin omalle autolleni, ja näin pyyhkijässä epämiellyttävän näyn. Kyllä, herra pirkko oli minuakin muistanut sakkolappusella.

Joten, seuraa kysymykseni, mikä VITUN JÄRKI on laittaa torin laidan vinoparkkiin pysäköinti kielto 00-05 väliseksi ajaksi??? Täysin käypä parkkipaikka ja turun keskustassahan on öiseen aikaan muutenkin NIIN ÄLYTTÖMÄN PALJON PAIKKOJA ETTÄ VIEDÄÄNPÄ VIELÄ PARIKYMMENTÄ POIS MUUTAMALLA KIELTOMERKILLÄ!! Koskaan ennen en ole tuosta paikasta sakkoa saanut, ja voisin vaikka vannoa ettei kieltomerkit ole parkkialueen alussa ennen ollut!!

Voi vittu että vituttaa....sinne meni nekin voitetut rahat. Helvata

Työelämää...haukotusSunnuntai 30.10.2005 17:35

hmm...tein juuri huomion...kuka tarvitsee viikonloppuna ryyppäystä ja rellestystä, kun saman olotilan voi hankkia sunnuntaiseksi aloittamalla maanantaina 6 pvän 65 tunnin työrupeaman baarimikkona! Alkoholia pääsee maistelemaan muille valmistetuista drinkeistä, päänsäryn saa aikaiseksi tupakansavusta, hermoja raastavia känniläisiä on enemmän kuin tarpeeksi, ja lopulta aamulla, kun kotiin pääsee voi rauhassa mennä nukkumaan ajatellen "10 tunnin päästä takaisin töihin"

Niin ja kuka voisikaan unohtaa sitä herkullistä tuoksua, joka muiden tupakoidessa tarttuu omiin vaatteisiin ja kulkeutuu siinä samalla takaisin kämpille...ai et ku ompi herkullista. Ainoa ero lienee se, että itse baareillessa pankkitilin saldo alkaa alkuillan lievän laskusuhdanteen jälkeen syöksyä kuin enronin pörssikurssi ikään, töissä ollessa taasen miljoonat poikivat taas miljardeja senttien promilleja ja aamulla tiliotteesta voikin tyytyväisin mielin lukea tekstin "TILI TÄYNNÄ, AVAA UUSI"
- Vanhemmat »