IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Ai että elämä on...Sunnuntai 27.11.2005 05:34

Dodii, baari-ilta ohi vitutus suhteellisen maksimaalinen...

Ei siis toki sen takia että biletys ois jotenkin epäonnistunut. Päin vastoin, hauskaa oli. Näin ystäviä joita en ollut vuosiin/kuukausiin nähnyt ja kauniita tyttöjäkin riitti :). Joten missä vika, kun kerran black jack pöytäkin oli suosiollinen ja 10 e sijotuksella käteen jäi reilu 55e. Tuottoisaa, eikö?

Noh, pokeakin tuli tipattua hyvin ja matka autolle jatkui ja naureskelinpa siinä matkalla väärin pysäköityjen autojen sakkolappuja. Itku pitkästä ilosta, se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa...kunnes sitten pääsin omalle autolleni, ja näin pyyhkijässä epämiellyttävän näyn. Kyllä, herra pirkko oli minuakin muistanut sakkolappusella.

Joten, seuraa kysymykseni, mikä VITUN JÄRKI on laittaa torin laidan vinoparkkiin pysäköinti kielto 00-05 väliseksi ajaksi??? Täysin käypä parkkipaikka ja turun keskustassahan on öiseen aikaan muutenkin NIIN ÄLYTTÖMÄN PALJON PAIKKOJA ETTÄ VIEDÄÄNPÄ VIELÄ PARIKYMMENTÄ POIS MUUTAMALLA KIELTOMERKILLÄ!! Koskaan ennen en ole tuosta paikasta sakkoa saanut, ja voisin vaikka vannoa ettei kieltomerkit ole parkkialueen alussa ennen ollut!!

Voi vittu että vituttaa....sinne meni nekin voitetut rahat. Helvata

Työelämää...haukotusSunnuntai 30.10.2005 17:35

hmm...tein juuri huomion...kuka tarvitsee viikonloppuna ryyppäystä ja rellestystä, kun saman olotilan voi hankkia sunnuntaiseksi aloittamalla maanantaina 6 pvän 65 tunnin työrupeaman baarimikkona! Alkoholia pääsee maistelemaan muille valmistetuista drinkeistä, päänsäryn saa aikaiseksi tupakansavusta, hermoja raastavia känniläisiä on enemmän kuin tarpeeksi, ja lopulta aamulla, kun kotiin pääsee voi rauhassa mennä nukkumaan ajatellen "10 tunnin päästä takaisin töihin"

Niin ja kuka voisikaan unohtaa sitä herkullistä tuoksua, joka muiden tupakoidessa tarttuu omiin vaatteisiin ja kulkeutuu siinä samalla takaisin kämpille...ai et ku ompi herkullista. Ainoa ero lienee se, että itse baareillessa pankkitilin saldo alkaa alkuillan lievän laskusuhdanteen jälkeen syöksyä kuin enronin pörssikurssi ikään, töissä ollessa taasen miljoonat poikivat taas miljardeja senttien promilleja ja aamulla tiliotteesta voikin tyytyväisin mielin lukea tekstin "TILI TÄYNNÄ, AVAA UUSI"
- Vanhemmat »