IRC-Galleria

Jos kuulumisia päivittelis...Torstai 02.10.2008 22:52

Pimulle laitettiin kengät! Pasi höpötteli ja tamma oli ku viilipytty! Jos ei oo ikinä kengitetty ni voi jösses se oli upee! Annettiin ainakin ymmärtää ettei oo ikinä kenkään lyöty.

Pimu on edistynyt hurjasti, kyllä siitä vielä kelpo ratsu tulee! Itsekin oon jo päässyt ratsastelemaan... :)

Perttu oppi ajamaan pyörää sillain kolmen-neljän polkasun verran! Jos olis vaik asvatii ni saattais polkee enempikin. Hurjan nopeasti Perttu kasvaa ja kehittyy. :)
Melkein päiväkuivakin on jo, vahinkoja sattuu...

Peku haettiin laitsalta kotia. Mikä komistus siitä on tullutkaan! Oikeesti, on näköä ja kokoa! Epämääräinen säkäkorkeuden mittaus näytti 145cm!
Kutakuinkin on vanhat opit tallella ja varsinkin talutuksessa osaa olla nätisti.

Kepsu tuli eilen, kakarat tunnisti toisensa eikä siellä sen enempiä arasteltu vaan hurjaa painimista se oli koko päivän. :)

Tänään oli sitten SE SUURI PÄIVÄ... Peku ajettiin ekaa kertaa neljään kuukauteen! Ja aivan huippuhienosti se meni! Pasi kehui kovasti, että ihan yhtä hyvä ku ennen laidunkauttakin. Ja sillon kehut kuului kutakuinkin näin: "paras varsa ajettavuudeltaan mitä oon ikinä ajanut!"
Jee jee!

Koirista sen verran, että siinähän ne, molemmat olleet lääkekuureilla. Peetulla allergiaoireet taas vauhdissa ja Pekolla tassussa reikä iän ikuisten tappelujen johdosta. Jos Peetua ei käytettäis näyttelyis ni pallit olis hävinny aikoja sitten!

Jos meistä jotain pitää laittaa ni ööö...paremmin ei vois mennä! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.