IRC-Galleria

JOku kaukolännen juntti keksi hankkia mainetta todistamalla avaruusmuukalaisten vierailun maassa, näyttämällä kovan hypetyksen jälkeen videon moisesta otuksesta. Kaikkien, jopa skeptikoiden yllätykseksi videolla ei näy oikeastaan yhtään mitään, paitsi jonkun makuuhuoneen ikkuna. Mistä näitä ihmepellejä sikiää? En tarkoita edes sitä huijaria itseään, vaan niitä tuhansia jotka oikeasti uskoivat että kyseinen yhdet isovanhemmat omaava pelle todistaisi oikeasti jotain.

NO joukko epäilijöitä päättivät sitten lavastaa vastaavan tilanteen videolle, näyttääksene ettei sen tekeminen ole edes kovin vaikeaa. Tuo sisäsiittoinen maakrapu (liikuskelen vesillä paljon tänä kesänä, joten saan käyttää sanaa maakrapu) kun väitti että vastaavan lavastaminen olisi miljoonien arvoinen urakka. Nämä epäilijät tekivät sen jollain $100:lla joka on euroissa jotain pari kymppiä (kun ei amerikan rahalla mitään arvoa ole). Video näytti jopa uskottavalta (jos nyt avaruusoliota jonkun makuuhuoneen ikkunan takana voi ikinä pitää uskottavana), ja sitä on väitetty aidoksi jo moneen otteeseen. Rehellisestä lavastusvideosta tuli jopa melkein suositumpi kuin sumutuhnusta jonka teki harvahampainen munapää joka vasta eilen kuuli tästä nykyajan hömpötyksestä nimeltä hygienia. Videon aitoutta väitetään jopa tekijöitä vastaan, jotka siis ilmeisesti eivät tiedä vahingossa kuvanneensa ihan oikean interstellaarisen ääliön, joka sattui tulemaan täsmälleen samannäköisen valepään eteen.

Mikä ihme saa ihmiset uskomaan noita juttuja? Mikä ihme saa ihmiset väittämään tunnustettuja huijauksia ja kokeiltuja lavastuksia aidoiksi humanoidivideoiksi? Pitäisikö ihmisten lisääntyä vain eriväristen kanssa, sillä geneettisen monimuotoisuuden puute aiheuttaa usein tuollaista jälkeenjääneisyyttä? Eikö kukaan ole ikinä katsonut taivaalle ja ajatellut miksi miljoona kertaa Aurinkoa kirkkaammat tähdet ovat hävin tuskin kaukoputkella erotettavia pisteitä? Eikö kukaan koskaan ole ajatellut, että avaruutta kutsutaan avaruudeksi koska siellä on avaraa? Eikö tähtimiesten tarkkailijat tajua etsiä ennemmin puhelinkopeista kuin makuuhuoneen ikunan takaa? Miksi pitää olla ääliö?

Ai niin vielä toinenkin juttu. Tänään (La 31.5.) tulee MTV3:lta elokuva nimeltä Aikakone. Uskovatko ne todella että joku viitsii katsoa sellaista roskaa? Aikakone oli ihan hyvä kirja, mutta miksi Simon Wellsin piti pilkata esi-isäänsä tekemällä tämän loistavasta kirjasta moisen roskaelokuvan? Miksei Eloit voisi edes olla tyhmiä ja heiveröisiä laikoja paskiaisia? Se tekisi jo elokuvasta huomattavasti siedettävämmän!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.