IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Tää ei vaan toimiSunnuntai 07.04.2019 23:07

Mulla on nyt vajaan vuoden ajan ollut Kik nimeni nähtävissä täällä. Mä olen jutellut kaikenlaisten ihmisten kanssa, mutta mikä huolestuttavinta, vain kahden kanssa on keskustelu jatkunut pidempään kuin pari viikkoa ja ollaan siirrytty Kikista Whatsappiin.
On asiota, joita mä en ymmärrä.

Suurin osa viesteistä alkaa vain yksinkertaisesti Moi. Itseasiassa jopa ilman tuota pistettä. Mä vain mietin, että mikä saisi mut kiinnostumaan susta, jos sulla ei oo muuta sanottavaa. Päättelin, että ehkä mä vaan oon hankala ja opettelin vastaamaan samoin vaikka samalla vähän huokailinkin.

Seuraavaksi mulle kerrotaan, että mihin haluaisitte spermalastinne heittää. Juu, senhän mä halusin tietää. Mä en vastaa enää. Päättelin kuitenkin lopulta, että miehet ehkä kuvittelee mun haluavan kuulla just sen, koska mulla on täällä tissikuvia. Mulla on tissit ja niin on äidilläskin. Mä tykkään mun tisseistä vielä, joten musta on ihan okei esitellä niitä. Mä oon kohta jo vanha ja ruma, joten elämästä pitää nauttia silloin kun siihen on mahdollisuus.

Nämä jutut ovat yleensä loppuneet tähän. Mä en jossain vaiheessa vain vastaa enää, koska mulla ei yksinkertaisesti ole mitään sanottavaa. Ketään en ole koskaan blokannut kuitenkaan, sen verran yritän kuitenkin kanssaihmisiä kunnioittaa.

Ne muutamat, joiden kanssa on keskustelu alkanut eritavalla ja siitä johtuen jatkunut pidempään, yleensä vain katoavat jossain vaiheessa. Mä en vain käsitä sitä. Tiedän, että se kuuluu pelin henkeen, enkä siitä ota itseeni, mutta en vain ymmärrä sitä. Jos sä päätätkin ettet haluakaan kumppaniasi pettää vaikka vielä eilen halusit, tai jos et haluakaan tavata ensi viikolla vaikka vielä eilen suunnittelit sitä, niin sen voi saatana sanoa suoraan. Pitää olla sen verran mies, että viheltää pelin reilusti poikki. Silloin olisi mahdollisuus olla vaikka kavereita edelleen, ainakin mun mielestä.

Mä olen tunneihminen joten mä rakastan asioita (kuten sun hiuksia tai sormia tai huulia tai...) ja lähettelen herkästi pusuja ja sydämiä jos pidän susta. Mä olen oppinut, että miehet ei pidä siitä. Mä olen myös oppinut varoittamaan mun tunteilusta etukäteen. Mutta ei auttanut sekään, nääkin miehet vain katosivat jossain vaiheessa vaikka sanoivat ymmärtävänsä, että se on vain mun tyyli eikä se tarkoita sitä, että ilmestyisin pilaamaan niiden elämän. :D

Mä taidan olla vain liian vanha tähän, joten oon päättänyt poistaa mun Kik nimen näkyvistä täältä ja jatkaa elämää ihan omassa seurassani. Jatkan haaveilua siitä, että joskus löytyisi joku järkevä ihminen, jonka kanssa voisi edes seksisuhteen aloittaa ilman mitään ylimääräistä draamaa. Ugh. Olen avautunut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.