IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 10.01.2006 18:24

Huijui. Kävin tänää hammasröntgenissä. Kuvia tutkaillaan sitten 30.1. Paniikin poikasta ilmassa.

Viime päivät oon koittanu tsempata työhakemusten suhteen. Hermo menee, kun täyttää eri välitysfirmojen ym. sivuilla "valmiita, helppoja ja nopeita" hakemuksia. No, jotain hyötyä niistäkin: jobstepissä olevan hakemuksen perusteella sain tänään haastattelun perjantaille! Voi kun oliskin näin helppoo töitten saaminen... pahoin pelkään että joku siinä kusee väkisinkin. Ei muuta ku peukut pystyyn!

Tänään jatkuu joulutauon jälkeen treenit. Sisätreenit oikein, aika pro-olo :) Tai olis ehkä enemmän pro-olo, jos olisin treenannu jotain lomalla, niinku olin ajatellu. Täytyy toivoo, että koirakin innostus tauon jälkeen hommasta niin et väläyttelis oikein hienosti. Tai no, turha toivo, koska tänään alottaa tuon bestikset Robi ja Raffe meidän ryhmässä treenaamisen. Voi mennä pelleilyks. Tai siis menee.

Lomaakin on enää alle viikko. Loman loppumista mennään juhlistamaan lauantaina kouluporukalla; ohjelmassa hengailua Marilla, keilausta Ruusulankadulla ja yleistä baarittamista lopuksi. Saas nähä kuin siinä reissussa käy :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.