IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 14.11.2005 17:46

No eihän niistä vähistä unista seurannu sit mitään hyvää. Olin lähössä kouluun, muuten ihan valmis mut lähin heittään vielä koiria pihalle. Kello 7 aamulla siis. Moneen kertaan tarkistus, että avaimet on taskussa, kuten aina. Juu, siellä ne kilisee.

Hissillä alas.

Avaimet taskusta - kellarikerroksesta ei pääse ulos ilman avaimia.

WTF - auton avaimet!?

Pliiiiis, olihan ne auton avaimet jääny sinne aiemmin, laitoinhan kotiavaimet sinne sekaan....

No en.

Eikä puhelinta mukana. No, koirien lenkistä tuli sitten suunniteltua huomattavasti lyhyempi. Samalla kurkin kellä naapurilla on valot päällä, sitten sinne soittamaan ovikelloa ja lainaamaan puhelinta, että saan talkkarin avaamaan oven. Onneks onnistu sujuvasti ja talkkarikin tuli alle 10 minuutissa - lopulta ehdin siihen bussiin, johon oli alunperinkin tarkotus!

Mutta en suosittele kyllä kellekään. Maijakaan ei oo tällä viikolla ollenkaan täällä, muutenhan olisin päässy ovikelloo soittamalla sisään. Kävi mielessä, että jos talkkari ei pääse pian hätiin, niin lähen autolla kouluun, olkoot koirat autossa ja mitäs siitä, jos jää kirjat ja muut kotiin. Maija tulee kumminkin kouluun ja voi tulla päästämään mut kotiin sitten. Onneks ei tarvinnu niin tehä, koska Maija oli jättäny avaimet Lohjalle xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.