IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 17.01.2006 20:40

Olihan koulupäivä, kunnon paluu arkeen. Kevyesti työelämän oikeustietoa, kolme tuntia enkkua (uus opettaja, ihan kamalakamalakamala!) ja kolme tuntia suullista saksaa. Eikä oikein mitään järkevää taukoo singota syömään... No, saatiin sumplittuu niin et ehti pikaseen käymään. Ja tipautin heti alkuunsa pois journalistisen kirjottamisen verkkokurssin, kun sinne oli niin kamalasti tunkua eikä mun op-määrillä tartte lisää valinnaisia kursseja. Niin että lähinkin viieltä kotiin enkä kuudelta, kuten alkuperänen suunnitelma oli.

No, huomenna on oltava sitten vissiin sinne kuuteen asti, ei auta mikään. Huomenna alkaa pr-ruotsi ja www-kurssi, viimesenä sit vielä EU-enkun alotusluento. Ja sen jälkeen nauttimaan samasta seurasta ku sunnuntainakin, mikä on TOSI TOSI TOSI jees homma ;)

Tänään ei oo treenejäkään, joten pääsen saunaan, mahtavata.

Torstaina juhlitaan!!!Maanantai 16.01.2006 19:29

Rakastan kavereitani! <3 Maikku <3 !!!

Eli suomeks sanottuna: torstaina NRJ Awardseihin!!!

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.01.2006 17:13

Käytiin tarpomassa Vaakkoissa Marjaanan, Samun ja koirien kanssa. Elvis ja Robi meni tuttuun tyyliin painimalla eteenpäin, Miska koitti paimentaa laumaa kasaan ja Santtukin vipelsi oikein reippaasti mukana. Lämminhän siellä tuli, Samulle vallan hiki :D

Iltasella meen kattomaan Matti-leffan. Heh, sinne meni se boikotti ku mukaan pyydettiin. Ihan kivaa, ei tartte kattoo jotai vaalivalvojaisia koko iltaa :)

Huomenna sitten olis edessä marssi Oulunkylästä Pasilaan ja hurja yks tunti opiskelua, rankka alotus. Saas nähä jaksetaanko lähtee marssille vai mennäänkö suoraan avajaisiin Pasilaan :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.01.2006 05:05

Paska reissu tänäänkin. Okei, Marilla oli kiva pyörähtää, ja siel keilamestassakin, mut Onnela oli kyllä tosi perseestä. Ei oltu kumpikaan Maijan kans oltu siel aiemmin ja odotukset oli vissii vähän turhan kovat, ku ihmiset siit ain puhuu. Ei tykätty yhtään. Ei ei ei. Kotimatkalla bussissakin oli niin ihme hörhöjä, että ihan kamalata oli se matka. Onneks kotosalla mesessä ootteli mukavata seuraa, ni saapi vähän purettua pahinta ketutusta ennen nukkumaan menoo.

no limit joopajooLauantai 14.01.2006 01:46

Elämäni nopein baarireissu :) Ensinnäkin laittauduin lähtövalmiiks vartissa, ku Tomppa ilmotti et okei joo viisykköseen. Sit luistelin tennareilla pysäkille. Just ennen bussin tuloo Tomppa soitti et paska nakki, 10e sisään vipeiltäki. Pitäkää tunkkinne! Tää tyttö käänty samantien takas kotia vaik koitettii houkutella johki muualle, päh, huome mennää kuitski, tää tyttö chättää ny täydes tällingis ja sit nukkuu :)

no limit :)Perjantai 13.01.2006 21:21

Tännää olis 2 Unlimited (aivan oikein, ne on vielä elossa!!) Studio 51:ssä... Kovasti harkinnassa tuo, olis aika legendaarista. Väsyttää tosin aika kovasti, kun pitkästä aikaa piti herätä ihan ajoissa. Oli työhaastattelu tossa heti aamusta - meni sentään hyvin eli en heränny turhaan :) Lähinnä tässä nyt oottelen onko kaveri, jolla on viisykköseen vippi, lähössä, eli pääsenkö sen siivellä ilmaseks ja jonon ohi, muuten ei ehkä välttis jaksa lähtee mihkää.

Huomenna sit tytsyjen kans enste Marille, sitte keilaamaan ja sitte johonki baariin. Tiina keksi eilen jonku kuningasidean tuon baarivalinnan osalta, mut ei suostu kertomaan etukäteen, ettei porukka ehi protestoida. Kuulostaa siis ihan hemmetin huonolta paikalta :)

Niinjoo, käytiinhän me sillä haastattelu-reissulla Maijan kanssa ostamassa vaatekaapin täytettä synttäreitä silmällä pitäen... ;) Mitään ei kerrota etukäteen, mutta aiotaan olla täydellisii (kuten aina) :D

Tiistain treenitTorstai 12.01.2006 12:31

Tiistain treenit meni yllättävän hyvin! Eipä meitä ollu paikalla ku Seija & Molla, Marjaana & Robi ja minä & Elvis. Helikin oli sen verran flunssanen, että jäi Raffen kans kotia. Toisaalta ihan hyvä meille, yks bestis treeneissä riittää näin alkuun :)

Lämpimässä hallissa oli aika pro treenata! Enimmäkseen mentiin itsenäisesti, että saatiin koirat tottumaan paikkaan (ja Robi ja Elvis tottumaan siihen, että nyt oikeasti treenataan vaikka bestis on paikalla). Ja Elvis ainakin toimi ihan yhtä hyvin ku aiemminkin Robista huolimatta (välillä jäi tuijotteleen rakkaan mustansa perään, mutta onneks harvoin), eikä kukaan muukaan tainnut valittaa. No, Robi nyt kävi hiukan kierroksilla 1,5 tunnin bussimatkan, uuden paikan ja Elviksen ansiosta, mutta hyvinhän sekin kumminkin malttoi.

Kotimatkalla Seija puheli, että pitäis alkaa ilmottautumaan kesän kisoihin. Jaiks, mitä, täytyykö tuon kanssa nyt oikeasti koittaa startata muutama ALO tämän kesän aikana!? Sehän saa paniikkikohtauksen siellä... No, eipä siitä muuten parempaa tule, ellei reteesti vaan mennä sinne kokeilemaan. Eli täytyy alkaa katella kisoja sillä silmällä :)

[Ei aihetta]Tiistai 10.01.2006 18:24

Huijui. Kävin tänää hammasröntgenissä. Kuvia tutkaillaan sitten 30.1. Paniikin poikasta ilmassa.

Viime päivät oon koittanu tsempata työhakemusten suhteen. Hermo menee, kun täyttää eri välitysfirmojen ym. sivuilla "valmiita, helppoja ja nopeita" hakemuksia. No, jotain hyötyä niistäkin: jobstepissä olevan hakemuksen perusteella sain tänään haastattelun perjantaille! Voi kun oliskin näin helppoo töitten saaminen... pahoin pelkään että joku siinä kusee väkisinkin. Ei muuta ku peukut pystyyn!

Tänään jatkuu joulutauon jälkeen treenit. Sisätreenit oikein, aika pro-olo :) Tai olis ehkä enemmän pro-olo, jos olisin treenannu jotain lomalla, niinku olin ajatellu. Täytyy toivoo, että koirakin innostus tauon jälkeen hommasta niin et väläyttelis oikein hienosti. Tai no, turha toivo, koska tänään alottaa tuon bestikset Robi ja Raffe meidän ryhmässä treenaamisen. Voi mennä pelleilyks. Tai siis menee.

Lomaakin on enää alle viikko. Loman loppumista mennään juhlistamaan lauantaina kouluporukalla; ohjelmassa hengailua Marilla, keilausta Ruusulankadulla ja yleistä baarittamista lopuksi. Saas nähä kuin siinä reissussa käy :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.01.2006 04:36

Huh. Eilen Baker's, tänään Studio 51. Tän illan suunnitelma oli alunperin Jean S:n keikka Vanhalla Saulin puolivallattomissa vaalibileissä, mutta uskokaa tai älkää - sinne oli niin järjetön jono, että jäi väliin. Jonosta saatiin kuitenkin vaparit viisykköseen, jossa sitten Saaran ja Maijan kanssa tanssittiin ihan urakalla. Puol yhentoista aikaan taidettiin sinne päästä, puol kahen maissa lähettiin pois ja lähes koko aika tanssittiin, kun ei istumaankaan päässy. Nyt särkee jalkoihin ihan hulluna..! Illan kohokohta oli espanjankielinen lattariversio Hit the road Jack:istä :)

Huomenna mennään Maijan kanssa kattomaan ykkösdivarin korispeliä xD Kaikkeen sitä joutuu... Vielä onneks viikko lomaa jäljellä! Loman loppumisen kunniaks mennään ens lauantaina kouluporukalla keilaamaan ja siitä sitten baariin :)

Piste.Perjantai 06.01.2006 01:15

...Kyllä sinä muistat, kuinka katse viiltelee.
Kyllä sinä tiedät, miten lehdet putoilee.
Kaikki on jo nähty, siksi pisteen nyt teen.
Anna jo olla.
Anna mun olla ja unohtaa...