IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Pirtelötempaus!Lauantai 29.04.2006 01:56

Tänä perjantaina kokkikoulun rohkeimmat veljet kokoontuivat yhteen tempauksen viettämiseen. Idea lähti muutama viikko takaperin pirtelöä syödessä. Mitä jos syötäisiin pirtelöä niin paljon, että pahhaa tekis ja lähettäis lenkille? Idea jäi hautumaan kokkikoulun jäsenien mieleen putkahtaakseen kokkikoulun iloksi sairaista aivonystyröistä jälleen ulos.

Idea kantautui muotoon: Pirtelöä. Lenkille. Oksennus.

Toteutus tökki pahasti, koska kokkikoulu vaikutti hieman säästävän jäätelön ostossa, joka johti toiseen kauppareissuun, jonka yksin selvitti Ville, muiden kokkien ryystäessä pirtelöä. Villelle kunnia. (Paljon taputuksia ja hurraa -huutoja) Pirtelöt juotuamme oli lenkin aika. Kokit asettuivat lähtöasentoon yleisön hurratessa ankarasti. Lähtöpistoolin ääni kajahtaa puiden yli säikäyttäen linnut ja naapurin mummon. Kipu vihloo ankarasti juoksijoiden mahassa, mutta yksikään ei jostaki perkeleen syystä oksenna. On se kumma. Koko tempauksen hohto valuu hukkaan. Oli pidettävä pikapalaveri ajan loppuessa. Oli pakko keksiä jotakin mikä saisi pirtelön nousemaan. Epätoivon iskiessä oli pakko turvautua runsaaseen lämpimän veden juontiin. Ei kulunut aikaakaan, kun katu oli päällystetty pirtelöllä. Kokkikoulun ikäväksi kameran paristo loppuivat kesken, eikä koko komeutta saatu vangittua kuvaksi. Kokkikoululaiset läksivät kotia kohti voiton hurmiossa. Huhujen mukaan Gyllenhaalin jälkeläiset kävivät nuolemassa kadun puhtaaksi, mutta se ei voisi kokkikoulua kiinnosta sen enempää kuin muutkaan Gyllenhaalin puuhat.

Lopuksi halukkaille pirtelöön ohje

Tarvit jädee, maitoa ja jotaki lisuketta oman maun mukaan.

Anna jäälön sulaa noin 5-10 min. Heitä kulhoon. Maitoa sekkaa ja sekota. Heitä lisukkeet sekkaa ja nautiskele mukavan seuran kanssa. Älä oksenna. Siivoa jäljet, ettei äiti suutu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.