IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

BanaanimuffinsitMaanantai 22.05.2006 00:45

Oli aika kokkikoulun, vaan eipä porukkaa tullut kuin kolme. Suunnitelmatkin suuret ja peräti tempaus. Mutta eihä kokkikoulu semmosta välitä vaa painaa vaa täysillä! Vaikka olihan siinä hommaa tehdä kolmistaan monen ihmisen työ.

Banaanimuffinsit tuntu jo ajatuksena sen verran oudohkona, että se piti toteuttaa. Ohje piti puolittain keksiä muffinsiohjeen päälle. Oikiastaan vaan lisättiin siihen banaania.

Työt sujui niin kauan hyvin, kunnes aloitettiin töihin. Aluksi hästättiin kananmunien kans. Joutuipa muuan kuoriki ilostuttamaan taikinaa. Jotenkin siitä sitten selvittiin ja hetken päästä huomattiin, että aineita puuttuu pahan kerran. Sokeria riitti justiisa ja leivinjauhoa piti hakea naapurista. Kaikki kokit jossakin vaiheessa tarvitsevat naapurin auttavaa kättä. Aineet saatiin jotenkin kummassa sekoitettua. Banaaneista tehtiin sohjoa ennen niitten lisäystä ja taikina olikin jo valmis.

Seurasi rasittavin vaihe koko työssä: taikinan laittaminen paperi juiskiin. Siinä me raavaat sankarit leikittiin lusikoilla. Pöytäki oli mukavan näköinen työskentelyn jälkeen. Uuni auki ja pullat sisään.

Banaanimuffinsit olivat erittäin onnistuneita, kuten kaikki muutkin kokkikoulun ruoat.



Teksti paikkailtu, mutta kusee vieläki...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.