IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

PizzaPerjantai 07.04.2006 20:34

Perjantaina, 7.4. Kokkikoulu kokoontui yhteen koulupäivän jälkeen ja suuntasivat kohti valintataloa. Sieltä mukaan tarttui tomaattimurskaa, kinkkua, jauhelihaa, oreganoa ja ananasta, jonka jälkeen Kokkikerho jakaantui 3 ryhmään harhauttaakseen kokkaustaitoa havittelevat pahat joukot, jotka tunnetaan yleisesti nimellä Gyllenhaalin jälkeläiset.

Kokoonnuimme salaiseen piilopaikkaamme valmiina kokkaamaan. Tässä vaiheessa on hyvä ilmoittaa, että Kokkikerhon jäsenet ovat erittäin edistyneitä ruoan laittajia ja näin ollen eivät tarvitse kokkaamisessa äidin apua, eikä varsinkaan siinä, että miten pizzapohja valmistetaan. Hyvä, että tuli tämäkin selväksi.

Pizzapohjiin käytimme 4 dl vettä (huom, 2 pizzaa!) kädenlämpöistä vettä, johon sekoitimme hiivan. Jatkoimme taikinaa jauhoilla, kunnes se oli sopivaa. Ai mistäkö tiedät, että taikinasi on sopivaa? No varmista taikinan valmius äidiltäsi, ja tätähän Kokkikerho ei tunnetusti tee. Anna taikinan nousta (Kokkikerho jätti tämän tekemättä, koska aikaa oli rajatusti). Levitä taikina pellille, jonka päälle levittelet tomaattimurskan. Jälleen kerran Kokkikerhon neropatit alkoivat viisastella olemattomista asioista. Heidän mukaansa pyöreä pizza on neliskanttista parempaa. (idiootit.) Levitä muut täytteet tasaisesti pizzan päälle, juusto viimeisenä. Huhujen mukaan voit tehdä pizzasi niin, että levität juustoa aina kun olet lisännyt jotakin täytettä, niin pizzasi täytteet eivät lähde luistelemaan pizzasi päältä.

Aika laittaa pizza 250 asteiseen uuniin. Muistithan laittaa uunin lämpenemään? Kokkikerho ei unohda tämänlaisia pikkuasioita, eivätkä polta sormiaan kuumiin pelteihin. Hyvä, että tuli tämäkin selväksi. Anna pizzan olla uunissa niin kauan, että se saa kauniin ruskean värin. Ota pizza uunista ja nauti!



Muuta ilmoitusluontoista asiaa (ihan niinku jotaki oikiasti kiinnostais):

-Aateloin itseni puheenjohtajaksi, josta kukaan tuskin jaksaa valittaa
-Kuvia tulee, kunhan joku meistä saa siirrettyä kuvat käynnyistä koneelle
-Kokkikerho ei todennäköisesti tapaa ensiviikolla

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.