IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

KääretorttuKeskiviikko 05.04.2006 22:06

Kokkikerhon ensitapaaminen. Urheat kokit tempaantuivat leipomaan ryhmässä kääretorttua ja idea paisui todella suuriin mittasuhteisiin. Kokkikerhosta sovittiin pysyvä kerho, joka kokoontuu noin kerran viikossa ja leipoo mitä milloin haluaakin. Joku neropatti keksi myös, että kokkikerhon saavutukset laitetaan IRC-galleriaan näytille muille kunnianhimoisille kokeille.

Tiistaina 4.4 urhean kokkikerhon kieroutuneet jäsenet yhdessä tekivät 2 kääretorttua, joiden salat kokkikerho haluaa jakaa myös Sinun kanssasi. Leipomiseen tarvitset 3 kananmunaa, jauhoja, sokeria, suklaalevyn ja kermaa.

Raasta suklaalevy juustoraastimella.

Ota 2 tai 3 lasia (tästä riideltiin kokkikerhossa, koska joidenkin mielestä sokerin ja jauhojen sekoittuminen on pahasta... idiootit.) ja riko kananmunat lasiin. Laita samanverran sokeria toiseen lasiin ja kumoa lasien sisältö ämpäriin. Vatkaa vimmatusti ja lisää jauhot, jota laitat siihen lasiin, jossa ne sokerit oli ja samanverran. Muistat kyllä varmasti kuinka paljon sokeria siinä oli. Sekoita. Lisää suklaa. Sekoita.

Levitä pellille semmonen leivontapapru ja siihe päälle sokeria. Kumoa taikina päällä ja heitä 250 asteiseen uuniin. Uuni on hyvä muistaa laittaa ajoissa lämpenemään, mutta kokkikerhohan ei semmoisia pikkuvirheitä tee, eihän? Laita toinen leivontapapru pöydälle ja siihen myös sokeria. Kun torttu on ollut uunissa 10-15 min, ota se pois ja kumoa paprun päälle. Ota toinen papru päältä pois, laita välimänkit. Kokkikerho kokeili mansikkahillolla ja punaherukoilla ja suosittelee punaherukoita. Kääri ja nauti!

Kuvat kääretortuista lisätään myöhemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.