IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

homoilla oma raamattu 5. jatkuuTiistai 02.04.2013 05:29

(QJV) Room 1:27

miehet miesten kanssa harjoittaen mikä oli epäsopivaa ja ovat vastaanottaneet palkan virheistään, mikä saada piti. Tämän tähden Jumala hylkäsi epäjumalanpalvelijat pahan tuntemuksen valtaan.

Roomalaiskirje oli yksi meidän suurista muokkauksista, mutta olimme myös vapaita tulkinnallisesta epäselvyydestä; tämä on tehty kyllin selväksi, mutta se silti säilyttää kaiken alkuperäisen sisällön.



Roomalaiskirjeen ensimmäisen luvun käännös ja tulkinta the Queen James Biblen julkaisijoilta osoittaa kuinka törkeästi ja räikeästi he ovat vääristäneet kirjeen sanoman oman homoagendan tukemiseksi.

Roomalaiskirjeen teksti on ymmärrettävää ja sopusoinnussa koko Raamatun ilmoituksen kanssa. Roomalaiskirje on kirjoitettu evankeliumin kirkastumiseksi niin juutalaisten kuin pakanoidenkin keskellä. Roomalaiskirje tuomitsee kaikenlaisen synnin tekemisen, niin juutalaisten kuin pakanoidenkin synnit.

Jumalan kunnia vaihdettu valheeseen. Roomalaiskirjeen ensimmäisessä luvussa sanotaan Jumalan vihan ilmestyvän kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, koska he pitävät totuutta vääryyden vallassa. Tämä tarkoittaa sitä, että vääryydestä ja valheesta tehdään "totuus". The Queen James Biblen julkaisijat ovat syyllistyneet samaan syntiin mistä roomalaiskirjeen ensimmäinen luku opettaa, eli vääryys ja valhe asetetaan "totuudeksi".

Koska ihmiset eivät kunnioita Jumalaa ja he uskovat valhetta, niin heidän sydämensä pimenee synnin vallan alla. Valheen ja vääryyden "totuus" saa ihmisen kerskaamaan ja luulemaan, että he ovat viisaita, mutta sen sijaan he ovatkin tulleet tyhmiksi. Tyhmyys tulee esille siinä kuinka ihmiset eivät halua uskoa Jumalaa ja Hänen kirkkauttansa, vaan he ovat muuttaneet Jumalan kirkkauden luotujen kuvan kaltaisuuteen.

Kun ihminen kirkastaa luotua, eikä Luojaa niin ihmisen sydän saastuu synnin himoissa, jolloin he häpäisevät omat ruumiinsa. Koska ihmiset ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, niin sen tähden jotkut ihmiset ovat eksyneet häpeällisiin himoihin, jossa jotkut naiset ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen sekä samoin jotkut miehet ovat luopuneet ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa riettautta. Edellä oleva on kuvaus homoseksistä ja lesboseksistä, joka on Raamatun mukaan syntiä.

Roomalaiskirjeen opetusta käy siis hyvin selkeästi ilmi, että homous ja lesbous ovat syntiä Jumalan kasvojen edessä. Kyse ei ole homovastaisesta käännöksestä, vaan alkutekstistä jonka mukaan homoseksuaalisuus on syntiä. Roomalaiskirje toki tuo myös esille monia muitakin syntejä mm. ahneus, murhat, riita, petos, ylpeys ja rakkaudettomuus.

(33/38) Room 1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden (khresis) luonnonvastaiseen;

Kreikankielen sana khresis tarkoittaa käyttö, kanssakäyminen, sukupuoliyhdyntä sekä seksuaalinen käyttäytyminen. Jae 26 alkutekstin valossa tuo hyvin selkeästi esille sen, että jotkut naiset olivat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden, eli seksuaalisen käyttäytymisen luonnottomaan, joka tarkoittaa lesboutta. Seuraava jae todistaa tämän kiistattomasti.

(33/38) Room 1:27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä (khresis) naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.

Jakeen teksti on yhtäpitävä alkutekstin kanssa. Alkutekstin mukaan jotkut miehet luopuivat luonnollisesta sukupuoliyhteydestä (seksuaalinen käyttäytyminen, yhdyntä) naisten kanssa, jonka seurauksena nämä miehet harjoittivat seksiä miesten kanssa (homoseksiä), jota Raamattu pitää syntinä.

Roomalaiskirjeen luvun 1 teksti kertoo jakeiden 26 ja 27 synnin olleen homous ja lesbous. Kyse ei siis ollut mistään rituaalisesta pakanallisesta tanssista tai jostain epäjumalanpalveluksen rituaalista, vaan homoudesta ja lesboudesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.