IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

Rakas veljeni/ Siskoni Jeesuksessa,Torstai 27.06.2013 16:52

Muistatko vielä sen päivän, jolloin teit lupauksen Jeesukselle, tultuasi uskoon menit kasteelle, ja sitouduit rakastamaan Herraasi, pitämällä kiinni Hänen Sanastansa, noudattaen kaiken mitä Hän on käskenyt pitää?

Mutta miten on tänään asiat? Olet tullut niin viisaaksi, että kaikki epämiellyttävät ohjeet ovat mielestäsi Lakihenkisyyttä tai kulttuuri-sidonnaisia. Apostoli Paavalin ohjeet eivät olekaan enää Herran käskyjä sinulle, vaan hänen mielipiteensä ja kehällisiä asioita. Olethan tullut vihdoinkin salonki-kelpoiseksi kuppikuntalaiseksi ja päässyt urallasi eteenpäin saaden kiitosta runsaasti ihmisiltä. Enää et kiivastu kun huomaat ettei sanaa noudateta, vaan vesitetään. Apostolinen seurakunta malli on ideologinen muinaisjäänne ja toive-ajattelua, josta olet kasvanut pois. Nyt on sentään koulutettuja pastoreita, jopa nais-sellaisia. Pää-asia on että pysytään 'pääsanoman' äärellä.

Nyt olet päässyt pitkälle rakkaudessa, kun suvaitset kaikkea, ekumenian hengessä. Paavi kirkkoineen on suuri evankeliumin julistaja ja mielipide-erot eivät ole niin oleellisia, vaikka lukuisat veljet surmattiin, näiden pienten asioiden takia. Varmaan turhan tarkkoja ja kiihkoilevia veljiä olivat. Etkä enää sekaannu uskovien asioihin, vaikka huomaat heidän elävän maailman tavoin. Mitäpä se meille kuuluu?

Yhtä asiaa sun on vaikea sietää. Nimittäin nämä muutamat fundamentalisti kristityt, jotka kaikessa ottavat Raamattua liikaa tosissaan, vaikka ovat jo kymmeniä vuosia olleet uskossa. He eivät ole muuttuneet ollenkaan ajan mukaan. Pakkohan on näitä sietää ja ymmärtää, sillä monet niistä ovat rikkinäisistä taustoista ja 'syvältä pelastuneet', ja siksi epätasapainoisia. Kumma kyllä eivät kaikki. Onneksi niistä pääsee kun niitä ei huomaa, tai antaa niille tehtäviä kirkossa tai antaa heidän ymmärtää että olisi parempi lähteä muualle. Aina ne jaksaa jauhaa Jeesuksen paluusta, häiritsevät ihmisten rauhaa missä milloinkin, puhuen tulevasta tuomiosta ja synnistä. Ovat oikeita ilonpilaajia, kun aina ovat eri mieltä kun meillä on kirkossa niin kivaa rokki-,tekno- ja disko-bileineen. Vai ovatko?

Vai onko niin että olet hyljännyt ensimmäisen rakkautesi? Eikö lopun-aikana monien uskovien rakkaus Jeesukseen kylmene ja Luopumus leviää? Vai onko tämäkin eräs tulkinta Raamatusta?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.