IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

Pysy totuudessaKeskiviikko 03.07.2013 20:17

Olen mennyt huononpaan suuntaan. Käytiin läpi vanhoja tuttuja liikkeitä ja selkäni hierottiin. Kaikki lääkketieteellinen todiste on käyty läpi ja mitään ei ole todettu.

Ihmistä ei voi päälleppäin nähdä kuin kipeä se on. Hieroja sanoi, että sie kristian tiedät sali toiminan ja olet kokenut nostaja. Sinun sydämmessä ei ole vikaa.

Tiedän sen itsekkin että minulla ei ole vikaa sydämmessä vaan se vastaa sinne. Itse viime vuonna kun nää oireet alkoivat niin pelkäsin, että minulla on syöpä.

Tutkitin kaiken perinpohjin. Rahaa paloi 10000 euroa. Paperia on ja todisteita on. Lääkärit väittää vastaan oireitani ja minä tiedän mistä ne tulevat. Minä tiedän miten ne alkoivat.

Vaatiin vain hoitoa spesialistilta, että tee kuten käsken niin asia ok, mutta ei se käynyt. Miksi?. Onko kyseessä siitä että raha ei kelpaa vain halutaanko minut nujertaa.

Ainakun menen vastaan otolle niin ihmeen kaupalla ne vaan sanoo minulle että olet kristitty. Tuota olen miettinyt että kaikki sen on sanonut vaikka eivät tunne minua.

Jospa syy on siinä että puhun rehellisesti ja pysyn sanassani. siitä tuli riita kun puhuin ja pysyin sanassani lujasti kiinni. Sain porttikiellon lääkäriin. Jouduin hakemaan apua varatuomarilta ja keskusteklin hänen kanssa asiasta.

Hän antoi minulle lapun jonka vien asia miehelle. tein paperin ja lähetin sairaalaan henkilökunnalle yksityisille.

Asia raukesi ja maksut sain anteeksi siltä käynniltä. Eräs jonka tavoitin ennen tätä vastaan otto käyntiä puhelimessa, niin hän sanoi minulle kun kerroin hänelle puhelimessa anteeksi antamisesta ja pyydänanteeksi myös omaa käytöstäni.

Hoitaja vastasi minulle, että ne kristian ei käy kuten raamatussa ne asiat. Tiedättekö kuinka loukkaus se oli minua kohtaan kun olin rehellinen.

Jeesus sanoi: Kaikki tulevat vihaamaan teitä minun nimeni tähden, mutta se, joka kestää loppuun asti, pelastuu.

"Ei opetuslapsi ole opettajaansa ylempi eikä palvelija isäntäänsä. Tyytyköön opetuslapsi samaan kuin opettaja ja palvelija samaan kuin isäntä.

Jos talon isäntää nimitetään Belsebuliksi*, kuinka paljon helpommin sen nimen saa talonväki!
"Älkää siis pelätkö ihmisiä.

Ei ole kätköä, joka ei paljastuisi, eikä salaisuutta, joka ei tulisi ilmi. Minkä minä sanon teille pimeässä, se julistakaa päivänvalossa, ja mitä kuulette korvaanne kuiskattavan, se kuuluttakaa julki katoilta. Älkää pelätkö niitä, jotka tappavat ruumiin mutta eivät kykene tappamaan sielua.

Pelätkää sen sijaan häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin. Varpusia saa kolikolla kaksi, mutta yksikään niistä ei putoa maahan, ellei teidän Isänne sitä salli. Teidän jokainen hiuskarvannekin on laskettu. Älkää siis pelätkö.

Olettehan te arvokkaampia kuin kaikki varpuset.Jeesus itse puhuu Raamatusta. Tämä on varmaankin suorin ilmaisu siitä, että Raamatun sana on totta. Jumala nimittäin ei voi valehdella eikä sietää valhetta.

Jos haluamme pysyä oikealla tiellä ja elää hyvää onnellista elämää, antaa Jumalan sanan mukaan eläminen siihen parhaat matkaeväät.


"Joka on ottanut vastaan minun käskyni ja noudattaa niitä, se rakastaa minua. Ja minun Isäni rakastaa sitä, joka rakastaa minua, ja häntä minäkin rakastan ja ilmaisen hänelle itseni."

"Joka pitää hänen käskynsä, pysyy Jumalassa, ja Jumala pysyy hänessä."Lähestyessämme lopun aikoja maailma ja yhteiskunnan yleinen mielipide menevät koko ajan kauemmaksi Jumalan tahdon eli Raamatun sanan mukaisesta elämästä.

Siksi Roomalaiskirjeessä meitä kehotetaan olemaan mukautumatta tämän maailman tapoihin, jos ne ovat ristiriidassa Raamatun opetusten kanssa.

Jos emme mukaudu tämän maailman menoon, vaan noudatamme Raamatun ohjeita, seuraa siitä monia hyviä asioita: saamme uudistua Jumalan Hengen virvoittavasta vaikutuksesta ja opimme tietämään, mikä on Jumalan tahto elämämme asioissa.

Pysy totuudessa vaikka se tekisi kipeää sillä se palkitsee sinut. Totuudessa pysyminen on omalle tunnolle kaikkein tärkein. Totuutta ei voi kumota mikään sillä lujasti pitämällä siitä kiinni voittaa kaiken. Olet rehellinen kun pysyt totuudessa ja sillä myös osoitat rakkautta toista kohtaan myös kaikkea muutakin hyvää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.