IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

NarsistiPerjantai 05.07.2013 21:19

Narsisti joka reagoi välittömästä jos tarpeet jäävät tyydyttämättä. Mutta todellinen narsisti kokee ulkopuolisen maailman suurena uhkana, jonka kanssa täytyy jatkuasti pelata.

Narsistille maailma on mustavalkoinen. Hän itse kulkee valossa ja muut edustavat pimeyttä.

Aito narsisti ei tumme syyllisyytä. Hän on oireeton niin kauvan kuin kykenee pelaamaan ympäristön kanssa, mutta kun se mahdollisuus katoaa, alkavat oireet.

Narsistille oman kärsimyksen syy on aina ulkopuolinen maailma: pomo, työyhteisö, puoliso tai kuka tahansa muu kuin hän itse.

Narsisti on siksi hoidon tavoittamattomissa sillä häneltä puuttuu kyky ymmärtää omien siellullisten energioden merkistystä oireiden synnyssä ja oman käytöksen vaikutusta muihin ihmisiin.

On joitakin narsisteja jotka kärsivät moninaisista ja vaihtelevista oireista. He eivät parane eivätkä edes halua parantua, sillä hallitsevat ympäristöään jatkualla kitinällä.

Narsistti sai johdettavakseen monioireisten potilaiden ryhmän, jolloin hänen ei tarvitse enään kuormittaa järjestelmää vaan hän sai riittävästi huomiota osakseen muilta samoista oireista kärsiviltä.

Media on ihastunut näihin omaan napaansa tuojottaviin ja unohtaa samalla todellisen kärsimyksen. Narsistit ovat yleensä oireettomia, mutta kaikkilla heidän vaikutus piireissä elävillä on eriasteisia psykosomaattisia oireita.

Myöskään moni ei- narsisti ei halua vaikka kuin kokisi kipua . Yleensä pelko estää muutoksen. Ei ole ihme, että näennäesesti terveitä ihmisiä kuolee äkillisesti ilman erityistä syytä.

Mielen energioissa on tavattomasti voimaa. Ulkomaailman paine on mitätön niihin voimiin verrattuna jotka myllertävät syvällä mielessä. Tressi tappaa ja asuu meissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.