IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

Israelilaisten taikavoima.9.Sunnuntai 21.07.2013 06:28

Olisi väsyttävää ja myöskin liiallista ruveta kertomaan tässä kaikkia. profeettain näkyjä. Mutta ihmeellisimpiä emme kuitenkaan jätä kertomatta. Samuelin 1-16 me löydämme Saulin historian, ja kuinka Saul, jälkeen kun Herran henki oli eronnut hänestä, tuli umpimieliseksi ja sairaaksi, ja hän saatiin ilahutetuksi ainoastaan soitolla. "Ja Herran henki läksi Saulista ja paha henki vaivasi häntä Herralta. Niin sanoivat Saulin palvelijat hänelle: katsos, paha henki vaivaa sinua Jumalalta. Meidän herramme sanokoon nyt palvelijoillensa, jotka hänen edessänsä seisoivat, että he etsisivät miestä, joka taitais soittaa harppua: koska paha henki tulee Jumalalta sinuun, että hän soittais kädellänsä, niin sinä paranet. Niin Saul lähetti sanansaattajat Isaille, sanoen: lähetä minun tyköni sinun poikas David. Koska paha henki tuli Saulin päälle, otti David kanteleen ja soitti kädellänsä; niin Saul virvoitettiin ja tuli paremmaksi, ja paha henki läksi hänestä." Kun Saul näki Filistealaisten sotajoukon, vapisi hänen sydämensä, ja hän kysyi Herralta, mutta Herra ei hänelle vastannut, "ei unessa, ei valkeuden, eikä profeettain kautta." Jos profeetta eli unennäkijä nousee teidän seassanne, ja antaa teille merkin eli ihmeen, j.n.e. Saul oli yksi niistä, joka etsi merkkejä ja ihmeitä, sillä hän kerran tiedusteli Samuelin hävinneistä aaseista; toisella kerralla puhutteli hän Endonin noitavaimoa, ja kolmannella kerralla luotti hän petollisiin unennäkijöihin. Noitavaimo sanoi Saulille: "Miksis minulta tiedustelet, kun Herra on lähtenyt pois sinusta, ja valtakuntas on käsistäsi kadonnut."

Samuel oli horrosnäkijä lapsuudestaan asti ja hänen kirjoissaan löydämme monia profeetallisia ennustuksia. Merkillisimmät niistä ovat Samuelin ja Davidin ilmestykset. Saulikin yritti ennustelemaan siihen asti, kun Herran enkeli hänestä erosi. Historia vanhasta kuningas Davidista on merkillinen, joka ei voinut itselleen saada ruumiin lämpöä vaatteittenkaan avulla. Niin hakivat hänen palvelijansa hänelle neitsyen, joka korjaisi häntä ja makasi hänen sylissänsä, niin että hän lämpimäksi tulisi. (1 Kuning. 1-1.)

Kaikista vanhan testamentin profeetoista ei ollut yhtään, joka olisi ollut onnistuneempi kuin Elias, jonka nimeä pyhänä pidettiin. Hänestä löydämme mahtavan todistuksen magneetillisesta välityksestä. Hän toi ilmi suurimpia elämän totuuskappaleita, ja hän antoi elämää sillekin, joka nähtävästi kuollut oli, historia, josta tahdomme tässä vähän kertoa: "Sen jälkeen tapahtui, että perheen emännän poika sairasti, ja hänen sairautensa oli niin raskas, ettei henkeä hänessä silleen ollut. Ja hän sanoi Eliaalle: mitä minun on sinun kanssas, sinä Jumalan mies? Sinä olet tullut minun tyköni, että minun paha tekoni muistettaisiin ja minun poikani kuolis. Hän sanoi hänelle: tuo minulle poikas. Ja hän otti hänet hänen sylistänsä, ja vei hänet ylistupaan, kussa hän asui, ja pani omaan vuoteeseensa ja huusi Herran tykö ja sanoi: Herra minun Jumalani! oletkos niin pahoin tehnyt tätä leskeä vastaan, jonka tykönä minä holhotaan, ettäs tapat hänen poikansa? Ja hän ojensi itsensä kolmasti nuorukaisen päälle ja huusi Herran tykö ja sanoi: Herra minun Jumalani, anna tämän nuorukaisen sielu tulla häneen jälleen, ja hän virkosi. Ja Elias otti pojan ja kantoi ylistuvasta alas huoneeseen ja antoi äidillensä ja sanoi: katso, sinun poikas elää. (Kuning. 1-17; 17-24.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.