IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

Hän antoi ja otti.Keskiviikko 04.09.2013 07:30

Naapurilta kun kuoli mies niin pastori istui kahvikuppu kourassa ja sanoi: herra otti, herra antoi, kiitetty olkoon herran nimi. Herra antoi toiselle kaksi kissaa jonka se myöskin pois otti. Herra antoi kaksi kissaa ja se myöskin ne pois otti.

Me saamme kaiken maailmalta ja annamme kaiken pois.
Ei me tarvita mitää.

Eräs huippu uimari nainen hyppäsijärveen laiturilta ja jäi kellumaan pintaan. Kaverinsa pelasti hanet ja hänet toimitettiin sairaalaan. Naisella sairaalassa todettiin niska vaurioituneeksi.

Nainen hoki koko ajan että herra on hyvä paimen eikä minulta mitään puutu. Hän oli pitkään sairaalassa kuntoutettavana ja siellä hän istui rulla tuolissa ja opetteli suulla kirjoittamaan ja piirtämään sillä kynä suussa hän piirsi ja kirjoitti.

Naisella ei toiminut jalat eikä kädet kuin oikeakäsi sen verran että pysty liikuttelemaan sähkörullatuolia vipua liikuttelemalla että saa tuolin liikkeelle. Mies kaveri kävi naiskaveria katsomassa melkein joka päivä. Päästyään kotiin kän jutteli erään henkilön kanssa jolla oli raamattu.

Hän oppi raamatusta asijoita. Naisen mies otti eron naisesta ja nainen hyväksyi eron. Ei nainen ollut vihainen miehen erotessa, eikä ystävätkään käyneet hänen tykönä ja lapsiakaan naisella ei ollu.

Nainen meni kesä päivänä rullatuolissa yksin niitylle jossa oli kaunista kukkien kera ja sanoi: herra on hyvä paimen eikä minulta mitään puutu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.