IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

Valehteleminen toiselle.Perjantai 06.12.2013 00:20

Mutta eiköhän se tule ilmi jossain vaiheessa niille jotka eivät ota merkkiä käteen. Ja ne jotka sen merkin ottaa käteen erottuu varmasti joukosta. tuo väärän profeetan tuleminen taitaa jäädä minulla näkemättä, meinaan sillä että ylöstempaustulee.

Tästä valheesta olen puhunut monelle jo!, mutta ei vain uskota sitä että se on harhaan johtavaa ja vilppiä koko asia nimittäin " VALHE". Valhe ei ole kaunisasia vaan ruma pitkään jatkuessa. Mitä pitenpi ja pitkään kestävämpi valhe niin se on todella ruma totuus.

Jos ihminen ei itse häpeä omaa valhettaan niin häpeää sitä kyllä toiset ihmiset. Merkki vallehteliasta on yksinäisyys tai aivan kokonaaan empatian puuttuminen eli sisäistäminen ei pelaa. Valhetta puhuvat ihmiset on yleensä ensin hyvin miellyttäviä mutta häneen on ajan oloon vaikea samaistua koska hän itse ei ole se henkilö joka puhuu.

Puhuminen itsestä on eriasia ja näyttäen se toteen mutta teot jotka puuttuu puheista on silloin valhetta. Esim. Minä lähden huomenna afrikkaan ja tulen vuodenpäästä takaisin. Vasta puoli kysyy ihanko totta :0. Minä vastaan kyllä. Vasta puoli seuraaavana päivänä kysyy: etkö lähtenyt afrikkaan kun kerran sanoit sinne lähteväsi. Minä vastaan kyllä minä sinne lähden. Vasta puoli kysyy milloin? ja minä vastaa parinviikon päästä.

Tämmöistä jatkuessaan vastapuoli kyllä huomaa että kysymyksessä on aivan muut asiat kuin sinne afrikkaan meneminen. Kaikki selviää ajallaan. Minä en lähde mihinkään afrikkaan vaan haen apua vaivoihini ja jos menisin sinne niin olisin ensin terve, varautunut ja antaisin tiedon siitä muillekkin siksi että jos apua tarvin ja soittaisin sieltä varmasti ja toisin sieltä mukanaan jotain myös liput että olen käynyt, valokuvia jne.

Se joka vihaansa säästää niin valhetta puhuu.
Valheella on lyhyet jäljet ja valheella on saatu pahaa jälkeä aikaan myös itse valehtelia itselle sillä valhe paljastuu aina valheen puhujalle kun elämä lyö häntä kovasti ja jopa lopunikäisetkin arvet voi jäädä valheen puhumisesta jos ajaa harhaan toisen eli valehtelee.

Valhe on "synti" joka tappaa toisen. Valehtelia saa kärsiä sitä halki elämän. Olen nähnyt joitain ihmisiä jotka on valhetta joskus puhunut. eräs joka teki valheella viimeisen virheen kärsii ikänsä teosta tuskassa kysyen miksi olen tehnyt ja valehdellut. Hän sai valheella aikaan surman ja on lopunikänsä kiinni koska hänet katsottiin sairaaksi. oikeus katsoi tämän henkilön ymmärtämystä vaille vaikka hän itse on parantanut tapansa. Yli 30 vuotta on mennyt siitä ja vieläkin hän on kiinni ja häntä tarkkaillaan että toistaako hän tekonsa.

Anteeksi pyytäminen ja sanassa pysyminen korjaa asian myös näyttäminen on viimeinen ja pakollinen tilanteen korjaaja kun aikoo korjata virheensä, jälkensä. Sota on aina seurannut valhetta ja valhe on saanut aina sodan kavereidenkin välille. Valhe on epäterveellinen tapa osoittaa rakkautta.
Valhe tappaa ihmisen. Pysykää kaikki totuudessa ja osoittakaa rehellisyyttä myös teossa ja puheessa sillä se on rakkautta, oikeaa aitoa rakkautta ja terveellistä kuin Parsakaali.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.