IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.
Apostolien sanaa ei saa vesittää kuten nykyään jokainen kirkko syyttää toisia vaikka pitäisi tehdä yhteistyötä ulkonakin eikä istua kirkon sisällä.

Ihmettelen että lapissa kun kävin niin ketään uskovaa siellä en nähnyt tekevän työtä ulkona.

oulussa sentään on 2-4. Etelä suomessa en ole nähnyt mitään kuin junassa istuvan pari veljeä kaljalla ja yksi puhuu heille ja kyseli jumalan olemassa olosta.

Kalja maistuu mutta sanasta puhuminen ei.

Syntinen puhuu jumalasta veljille ja veljet ei puhu mitään vaan hämmästeli kun satuin tulemaan ravintola vaunuun niin vilkuilivat vain.

Eikö lähetyskäsky matteus 28 luvussa sano kirkoille että mitä jeesus käskee tehdä.

Itselläni on muutama ketä opetan ja pitäisi taas kait soittaa kirkkoon ja laittaa vauhtia sinne että kun kerran on kastettu niin tehkää sitä työtä ulkona ja käyttäkää niitä varoja köyhien auttamiseen.

Tiedättekö että timoteus kirkko ei pitänyt tuosta ajatuksesta että lähetyskäskyä pitää kastettujen noudattaa. Pappi vain kiitteli nuhteista ja ei enään vastannu puhelimeen ollenkaan.

Mua ottaa päähän ja otan buranaa. :) Haha että ihmiset on sitten kaljan perään mutta ei raamatun sana maistu. Olen kyllä siitä varma että kyllä se alkaa maistua lähetyskäsky kun herra laittaa kohta vauhtia oulun pappeihinki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.