IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

Hevi vs kristillisyysPerjantai 06.12.2013 23:04

Sanoma ei mene perille oikeen nykyään koska kirkkon porukka pitäisi tulla ulos puhumaan asiasta. kaikki väki kun seurakunnista tulis ulos ja yhdistyisivät lähetyskäskyyn niin se olisi yksi mahtava juttu ja herättäis kansaa kaikkialla sillä jeesus käski puhua kaikille kansoille evankeliumista.

ei 2-4 miestä tai naista saa isoa susilaumaa uskomaan että totuus on kristuksessa. se iso joukko ei uskovia kyllä kuuntelee 2-4 henkilöä mutta houkutus ja valehtelia on siinä isossa porukassa ja nauravat sitten evankeliumin julistajille että meinaatteko jeesustella kun me täällä oikeen tanssitaan jytää.

Ne ei oikeen meinaa ymmärtää että kunnon hevi jää raamatulle toiseksi kun aletaan puhumaan totuutta teossa.

Yhdessä tatuointi liikkeessä kävin katsomassa meininkiä niin kunnon hevi siellä soi ja oli ne kovia juttuja kun ne kerto. Sanoin että mikä yhtye tuon laulaa niin kertoivat että pestiles. Sanoin niille että pidän tuosta kunnon örinästä koska totuutta kovempaa elämä olisi ankeaa.

alkoi mies kumartaa ja kunnioittaa että kristinusko on sittenkin aika kovaa kun pitää pysyä totuudessa vaikka kuin kipeää kävis. Toinen miehistä Ei pitänyt sanaa totuus ja siitä että millaista on olla kristillisyydessä kun ei hevi tunnu missään vaan totuus. se on helppo lukea, helppo syödä mutta monesti liian vaikea elää todeksi jeesuksen sana sillä hevi ei päihitä totuutta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.