IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

SiinäMaanantai 30.12.2013 16:55

John Lennon sanoikin hieman ennen kuolemaansa, lehtihaastattelussa että tulee kiittää cia:ta LSD:n ja Pilven leviämisestä kaduille.

Raamattu kertoo että yksi Lopunajan tuntomerkeistä on yleinen aineiden käyttö, jota sanotaan velhoudeksi kirkko-Raamatussa, mutta alkukielellä Se on FARMAKEIA, josta tulee mm. sanat farmasia ja kaikkien narkkareiden ja lääkäreiden tuntema kirja Farmaca-Fennica.



Colorado myönsi marijuanalisenssejä – "saamme varautua hurjaan kyytiin"
Marijuanaan liittyvän liiketoiminnan uskotaan kasvavan vauhdilla. Huumeen laillistamisen vastustajien mukaan tämä johtaa turvallisuus- ja terveysongelmiin.


Marijuanasätkiä voi vuoden alusta sytyttää laillisesti Coloradossa. Kuva: Pablo Porciuncula / Lehtikuva
Yhdysvalloissa Coloradon osavaltio on myöntänyt ensimmäiset luvat marijuanan vähittäismyyntiin.

Osavaltio myönsi tällä viikolla yhteensä noin 350 lupaa marijuanan myymiseen, kasvattamiseen, tuotteistamiseen ja testaamiseen. Coloradoon nousee vuoden alussa runsaat 130 marijuanakauppaa, joista suurin osa sijaitsee Denverissä.

Osavaltio on Yhdysvalloissa ensimmäinen, joka sallii kyseisen huumausaineen myynnin ja kasvattamisen. Luvanhaltijoiden taustat on selvitetty viranomaisten toimesta ennen niiden myöntämistä.

– Jokainen 21-vuotias planeetalla tulee tänne. Liiketoiminnan pitäisi kasvaa räjähdysmäisesti. Emme tee tätä rahan vuoksi, vaan autamme ihmisiä, sanoo lääketieteellisiin tarkoituksiin tähän asti osavaltiossa marijuanaa valmistanut Thomas Behler CNN:n haastattelussa.

Myös toisenlaisia näkemyksiä on esitetty.

– Tämä on alku aikakaudelle, jota kadumme myöhemmin. Korporatiivinen ahneus avoimesti edistää tuotetta, jonka jokainen uskottava tiedemies on yhdistänyt mielisairauksiin, älykkyysosamäärän vähenemiseen, auto-onnettomuuksiin ja keuhkotauteihin, toteaa marijuanan käyttörajoituksia puoltavan järjestön johtaja Kevin Sabet.

Sabetin mukaan Colorado käyttää nuoria koe-eläiminä sosiaalisessa kokeessaan.

– Pidelkää kiinni, saamme varautua hurjaan kyytiin, Sabet sanoo.

Coloradon lisäksi myös Washingtonin osavaltio on laillistanut marijuanan. Joidenkin muiden osavaltioiden uskotaan seuraavan edelläkävijöiden esimerkkiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.