IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

Hyvä ystäväni kuuleMaanantai 17.02.2014 03:33

"Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen." (Daniel 12:2)

"Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen." (Ilm.20:15)

"Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä; mutta joka ei ole KUULIAINEN Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä." (Johannes 3:36)

MITEN SUN KOHDALLASI ASIA ON YSTÄVÄNI?

Alkukielen sana 'Deraon' tarkoittaa kauhua ja kauhistusta. Lisäksi, Jeesus sanoi että sinne joutuvat ihmiset ja langenneet enkelit kärsivät iankaikkisen tulen rangaistusta. Katso Matt.25:41, 46/ Mark.9:43-48/ Ilm.14:9-11/ Ilm.20:10-15/ Ilm.21:8.

Lisäksi hyvä ois lukea kertomusta, ei siis vertausta, Lazaruksesta ja rikkaasta miehestä Tuonelassa, joka on Tulijärven esikartano, (Luuk.16:19-31). Tuonelasta ja Tulijärvestä kertoo myös historioitsija Josefus Flavius opettaessaan kreikkalaisia Haadeksesta. Se on täysin yhtäpitävä Raamatun kuvausten kanssa ja kertoo miten Jeesuksen ajan juutalaiset uskoivar aiheesta.

Olet liikkumassa vaarallisella alueella, kun olet "vesittämässä" Raamatun opetusta iankaikkisesta kadotuksesta. Samoin kuin Taivas on iankaikkinen, samoin on helvetti iankaikkinen. Älä lähde tuolle oman "järjen tielle" vesittämään Jumalan Sanaa, niin viisas sinä et ole, vaikka kuinka siltä tuntuisi. Pitäydy Raamatun Sanaan yksistään äläkä omaksu liberaaliteologien oppeja, jotka eksyttää pahimmillaan pois Pelastuksesta.

Älä anna synnin kietoa itseäsi. Herra tuntee mitä sun sydämessä on (Ps.44:21) Tee parannus jos on tarpeen ja vaella aina yksi päivä kerrallaan Jeesuksen armoon luottaen. Hän on SINUN vapahtajasi ja Herrasi. Ole luja, ole rohkea.


"REHELLISYYS ENNEN KAIKKEA" Lupauksen pitäminen kasteen jälkeen eli niitä lupauksia ei saa toistaa mutta uutta syntiä kyllä tulee ja sovittaa ja anteeksi pyytää myös rukoilee herraa. Joka päivä muistaa eilisen ja rukoilee synnit pois myös tarpeen on kertoa veljelle jos on tunnolla synti niin se helpottaa varmasti. Rohkeasti kertoo ja häpeää sen mitä häpeää ja sillä selvä.Parempi ottaa nuhteet vastaan kuin pitää tuskaista oloa sisällä päivittäin. Rakkautta ja rehellisyyttä veljeni niin kävelykin on helpompaa eikä ahdista.


Synnistä puheen ollen kun me teemme syntiä joka päivä tavalla tai toisella. Tietääkseni jumala on armollinen ja synnin sovittaminen käy kun rukoilee ja pyytää anteeksi joka päivä eilistä tekoansa.

Aamulla sen huomaa eilisen päivän virheet ja muistaa ne korjata niin anteeksi saa koska näin kristitty toimii aina.

Puheessa ja teossa myös veljelle anteeksi antaminen kans.

Anna vain anteeksi niin saat anteeksi. Kun näet veljesi tekevän syntiä niin puhu hänelle sievästi. Kun hän myöntää virheensä ja korjaa asian niin asia on kunnossa ja muistaa suoda anteeksi.

Häpeä on aivan tervettä kun on tehnyt väärin ja puhuu omasta virheestä.

Pikku syntiä voi tehdä ja sovittaa mutta isommat synnit on puhuttava eli toiseen ihmiseen kohdistuva paha loukkaus on synti joka pitää korjata ja siitä puhua.

Synti esin kirroilee suutuksissa niin ne synnit rukoilee ja lopettaa ja voi toki puhua että kiroilen ja lopetin sen heti niin minun puolesta asia on kunnossa.

Mutta toista kohtaan lyöminen on jo sellainen synti että siitä nuhdellaan kunnolla ja se mennään sopimaan oli miten oli, Sopia pitää ja katua ja hävetä sellaista tekoa koska kristillisyyteen lyöminen toista ihmistä ei käy päinsä. Synnin tekeminen itselle että se ei toiseen kohdistu niin parempi sekin kuin kohdistaa toiseen. omat vääryydet, synnit myös tekeminen niin puhuu niistä ja lopettaa ne heti niin asia kunnossa. Jokainen tekee pientä syntiä mutta muistaa rukoilla ja pyytää anteeksi.


Kaunista on se että kerrot asian niin minäkin pidän siitä. Kun olet asian puhunut niin jätä vain se synti pois ja asia on kunnossa Siunausta sulle ja teille kaikille herran palvelioille työtä tekevät. Kiitos herralle. Amen .

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.