IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.
Raamattu pelasti bussikuskin hengen Ohion osavaltiossa Yhdysvalloissa maanantaina, kun povitaskussa ollut kirja pysäytti kaksi kuljettajaa kohti ammuttua luotia.

Bussinkuljettaja Rickey Wagoner, 49, pysähtyi korjaamaan ajoneuvoaan tien varteen maanantain vastaisena yönä, kun kolme teiniä hyökkäsi hänen kimppuunsa. Kyseessä arvellaan olleen katujengin jäseneksi pääsemiseen liittyvä hyökkäys.

Teinit ampuivat Wagoneria kahdesti rintaan. Hän onnistui pysymään pystyssä ja yritti ottaa teineiltä aseen pois. Yksi heistä viilsi häntä veitsellä käteen, mutta Wagoner onnistui silti lyömään yhtä hyökkääjistä kynällä jalkaan. Tämän jälkeen teinit pakenivat.

"Minulla oli kirja taskussani", Wagoner kertoi hätäpuhelussa, jonka paikallismedia julkaisi.

"Ensin luulin, että luodit menivät siitä läpi. Ammutuksi tuleminen tuntui siltä kuin joku olisi lyönyt moukarilla rintaan."

Jopa Daytonin alueen poliisi Michael Pauley totesi uutistoimisto AFP:n mukaan, että matkassa täytyi olla johdatusta.


http://www.hs.fi/ulkomaat/Raamattu+pelasti+bussikuskin+kahdelta+luodilta+Yhdysvalloissa/a1393300260451







Hieno juttu lehdessä taas :)

Tottakai se pelasti, ja vielä konkreettisesti. "Jokainen Jumalan sana on taattu; hän on niiden kilpi, jotka häneen turvaavat." (Sananl. 30:5) -Mäntylän raamatunkäännös komitea ehdottaakin kilpi sanan synonyymiksi luotiliiviä.

Muistuttaa jehovan todistajien tapaa 'kääntää' Raamattua tai oikeammin ne vääntää sitä. Muutwn kiva ajankohtainen ajatus. Toisaalta onhan kilpi edelleen käytössä esim mellakka poliiseilla.


Varsinkin heidän vartio torni lehdissä kun kävivät oventakana niitä tunkemassa tänne. Puhuin niille ja ei ole sen jälkeen näkynyt. Tekopyhää lainata kristinuskon raamatusta lehtiin ja puhua sitten kirjasta toista. Kymmeneen käskyyn ei tullut vastausta, eikä juolun viettoon tai pääsiäiseen. Kuitenkin jehovat rukoilee jehova jeesus kristus ja kuitenkin ne kieltää hänen ihmeet sillä he sanovat että eise auta vaan se odotaa meitä ylös. Sanoin siihen että miksi sitten tukoilet sitä. ne lähti.


Niin jehovaanhan tämä nyt meni vaikka lehdessä on muuta. Pisama, kesakko ja teerenpilkku ovat synonyymejä. Samoissa mielin ajattelen herra siunatkoon ja varjelkoon autossa olevia että pahemmin ei käynyt. Kyllä näitä kirjoituksia on paljonkin kun alkaa katsoa niin puhutaan asian vierestä mutta kuitenkin hyvä että keskustelukin pitää olla monipuolista että ei masennu koska yksitoikkoista ja samaa jauhavaa myllyä on tylsä katsoa kokoajan. Eli kuitenkin sanassa pysyminen on tärkeää ja tuossa tulikin tuon katsoa samaa jauhavaa myllyä niin se on uskovalle tosi koettelua että jaksaa pysyä sanassa oli sitten asia mikä hyvänsä vaikka lypsää lehmää tisseistä eettä saa maitoa joka aamu kello 5:00.

Huomaa että kysymyksessä ei nyt ollut väännös, vaan synonyymi ehdotus. -Kieliposkella hymiö tarkoittaa, että asiaan (ks. lauseeseen) tulisi suhtautua vähemmän vakavasti. -Mutta tärkein pointti jää usein huomaamatta, kuten nyt tässäkin... -Ketä ja mitä tämä johdatus nyt koski? -Kuinka mahtoivat nuo teinit tilannetta jälkikäteen funtsia? Herra siunatkoon ja varjelkoon tuota porukkaa ja johdattakoon Elämän Tielle!

Lähinnä tarkoitin nuita ampujia. Ovat varmaan jälkeenpäin saaneet tietoonsa miksi bussikuski ei kaatunutkaan luotien voimasta.

mutta siinä mielessä hyvä että jälkeenpäin kuin heti paikalla. Eine kovin viisaita ole noi ampujat vaikka luulevat.

C. O Rosenius kirjoittaa, että evankeliumin salaisuus on se, että” kaikki synti – sekin joka tänään huolettaa sinua – on jo sovitettu Kristuksen kuolemassa. Nyt ei siis
mitään Jumalan puolelta estä sinua tulemasta armon istuimen luo – voi tulla niin murskattuna tai niin kovana kuin olet, niin hurskaana tai jumalattomana kuin olet, niin
puhtaana tai epäpuhtaana kuin olet ja saada armon, joka on annettu sekä vanhurskaudeksi että pyhitykseksi.” ”Ei mikään teko voi ansaita eikä mikään synti estää Jumalan armoa. Nyt jää jäljelle vain se, että syntinen tulee Isän luo, joka on jo
sovitettu, ja ottaa uskon kautta vastaan sen, mitä Kristus on tehnyt. Mutta Isän luo emme koskaan tule ennen kuin laki on saanut tehdä suuriluuloisesta, omavanhurskaasta ja ylpeästä syntisestä neuvottoman.”

Pitäisi levätä enemmän kuin tehdä työtä herralle. teen liikaa työtä.


"Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon.
Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen hiljainen ja nöyrä sydämeltä; niin te löydätte levon sielullenne.
Sillä minun ikeeni on sovelias, ja minun kuormani on keveä."


ajatukset sotkeutuu kun ei lepää ja liikaa otan kantaa asioihin ja huolestun liiankin turhaan. Seuraan jeesusta mutta leväätkkin pitääisi.

"Mutta Martta puuhasi monissa palvelustoimissa; ja hän tuli ja sanoi: "Herra, etkö sinä välitä mitään siitä, että sisareni on jättänyt minut yksinäni palvelemaan? Sano siis hänelle, että hän minua auttaisi."
Herra vastasi ja sanoi hänelle: "Martta, Martta, moninaisista sinä huolehdit ja hätäilet, mutta tarpeellisia on vähän, tahi yksi ainoa. Maria on valinnut hyvän osan, jota ei häneltä oteta pois."


Yksin teenkin työtä tämän evankeliuminkanssa. On mulla kuitenkin novumit kaverina.

"Sillä jos Aabraham on teoista vanhurskautettu, on hänellä kerskaamista, mutta ei Jumalan edessä.
Sillä mitä Raamattu sanoo? "Aabraham uskoi Jumalaa, ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi."
Mutta töitä tekevälle ei lueta palkkaa armosta, vaan ansiosta, mutta joka ei töitä tee, vaan uskoo häneen, joka vanhurskauttaa jumalattoman, sille luetaan hänen uskonsa vanhurskaudeksi; niinkuin myös Daavid ylistää autuaaksi sitä ihmistä, jolle Jumala lukee vanhurskauden ilman tekoja:
"Autuaat ne, joiden rikokset ovat anteeksi annetut ja joiden synnit ovat peitetyt! Autuas se mies, jolle Herra ei lue syntiä!" -Ollos huoleti veli, Herra on sinun kanssasi. "Rauhan minä jätän teille: minun rauhani - sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö."


Herra tulee heikoissa väkeväksi, Kerskaaminen ei jumalan edessä onnistu vaan ylpeä jumalasta pitää olla. Pelkoa herra herättää ja matteus luku 22 kertoo minulle paljon myös kelvottomasta palveliasta ja lähimmäisen rakkaudesta ja rakastaa herraa kaikesta sydämmestä ja sielusta. Pelkoa herra herättää minussa aina mutta lepopäivä on suotu sunnuntai ja lohtua siitä saa. En kaikkea kykene tekemään mutta koetan olla herran mieleen ja sen mukainen mitä hän mulle antaa. herra antaa paljon mutta ei rahaa. paljon muuta rahan sijasta


Siunausta teille veljet, siskot ja kaikki ihmiset ketkä tarvitsette jumalan armoa niin ottakaa vastaan se jo tänään sillä herra antaa enemän kuin kukaan teistä voi sitä ymmärtää. Siunausta teille. T.Jan Kristian.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.