IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

Jospa tämä autasPerjantai 28.02.2014 05:12









Eipä muuta Tällä tontulla ole asiaa kuin tämä
Hoikemmassa kunnossa. Kuva otettu 28.1.2014. Liian totinen kuva ja saisi olla hymyä enemmän kun en ole noin totinen yleensä vaan aika lempeä ja vieraan varainen ja otan huomioon heti vieraan ja hänen sanomiset ja onhan niitä yötäkin olleet kunhan ovat kunnolla. Uuden vieraan kans on mukava jutella ja juttelenkin 4:00 asti kunhan hän jaksaa ja näytän yleensä vieraalle raamatun ja paljon muuta hyvää.


Kaikki vieraat on pitäny siitä että jutellaan asiasta josta he on kiinnostuneita ja toiset on kiinnostuneita raamatusta. Kipeänä on vaikea keskittyä lukemaaan ja tulee kirjoitettua sitten liian paljon.

Täällä on niin vaikea puhua niin monen kanssa että käsitykset menee sekaisin ja pyydän "ANTEEKSI" sitä että kirjoitan liikaa ja toisekseen en jaksa keskittyä kovissa säryissä mut mietin asiaa ja alan katsella vähän mutenkin sitä että mitä mulle sanotaan kun sielt mun palstalle tulee vaikka mitä älytöntä sanaa jota en ymmärrä.

Ensinnäkin kerran tuli Painu******* ja myös muutamia vakavastikkin otettavia asioita jolloin panin listaltani pois. Tästä lähin katselen ja kun ei lopu se suunsoitto niin laitan listaltani mustalle listalle senkin ihmisen. Kiitos

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.