IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

Kunnon ihmisetäLauantai 19.07.2014 01:00

Huomioon on otettava että seurakunta auttaa kaikkia niitäkin jotka apua tarvii. Me teemme vankilatyötä ja toiset meistä on vankilassa olleet 1-30 vuotta vankilassa, taas toiset on vankila evankelistoja.

Vangin leipä on raamattu. Eräs vanki sellissä luki raamattua. Sellitoveri sanoi: Kun kakun jälkeen vankila ovet sulkeutuu, uskosi jää tänne :) raamatun lukia vastasi että ei uskoni jää tänne, vaan en tule enään vankilaan ja lopetan kikki rötökset ja alan elämään kunnon elämää :) selli toveri sanoi uskoon tulleelle vanki toverille että: tuollaiseen tautiin kun nyt sairastuit.

Näin monet käsittää uskoon tulemisen kun ihminen lopettaa vankila kierteen ja juomisen. Mielestäni se ei ole mikään syy, kun lopettaa kaikki ja alkaa olemaan ihmisten lailla yhteiskunnassa. Paljon tiedän tämmöisiä tapauksia. Itse pastorina olen nähnyty paljon, ja olen käynyt oulunsuun mielisairalassakin, ja voin sanoa että ne ihmiset on aivan normaaleja kuin muutkin. Näin kerran hoidossa erään joka oli raiskattu useasti ja ei hän se hullu ole vaan ihminen, arka ihminen joka tarvii tukea.

Paljon olen nähnyt ja tänään sanon että sinä joka lukee tämän niin miettiköön että huomenna on jonkun muun vuoro ehkä kokea jotain, jotain että todella apua tarvii kuten monet sairaalassa. eräs lapsen isä itki sairaalassa kun ei lastasa enään näe. Ei mielisairaan potilaat ole hulluja vaan peloissaa terveyden tilasta tai ovat turvattomia aivan normaaleita perheen isiä ja äitejä. Kuka tahansa voi olla turvaton, peloissaan ja tarvii apua. Seurakunnassa on paljon tällaistakin ja autamme jakamalla vaatteita, ruokaa ja jne, myös rahaakin annamme ruokaan....

Olen itse muutamille lähettänyt shamppoota, raamatun, antanut vaatetta ja ostanut ruokaa. Ostin kerran parinkin tonnin edestä ja paljon on niitä joilla ei ole vara vaatteisiin tai ruokaan.. Siunausta teille kaikille amen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.