IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

USKONNOLLISET ATEISTIT!Lauantai 09.08.2014 20:22

Aivan oikein luit. Raamattu puhuu sellaisista ihmisistä ja sellaisia on paljon tässä maassa. Kenties SINÄ kuulut heihin?! Annetaan Raamatun (=Jumalan) puhua asiasta;
"He väittävät tuntevansa Jumalan, mutta teoillaan he Hänet kieltävät, sillä he ovat inhottavia ja tottelemattomia (Sanaa kohtaan) ja kaikkiin hyvin tekoihin kelvottomia." (Tiitus 1:16)
"Tunnustatte Israelin Jumalan, mutta ette totuudessa, ettekä vanhurskaudessa." (Jesaja 48:1)
"Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään. Ei jokainen joka sanoo Minulle 'Herra, Herra!', pääse Taivasten Valtakuntaan, vaan se, joka tekee Isäni tahdon." (Matteus 7:20-21).
Miten on facebook-kaverini SINUN kohdallasi? Oletko kapinassa SANAA vastaan ja väität silti uskovasi Jumalaan, joka on Sanansa antanut? Oletko eri mieltä Raamatun Jumalan kanssa?
Jumala on määrännyt että sinunkin on tehtävä parannus uskonnollisuudestasi, käännyttävä omasta uskostasi ja uskottava mitä Hän on mieltä ja totella Häntä. Tottelemattomuuden lapset ovat hengellisesti Saatanan lapsia, Raamatun mukaan, hartaasta ulkokuoresta huolimatta.


Tätä on hyvä muistaa, sillä silloin eivät tule yllätyksenä vääryydet mitä tehdään uskon varjolla ja avulla, tyyliin Jalovaaran petokset, Lestaediolaisuudessa tapahtuneet rikokset, katolisen papiston kauhistukset, jne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.