IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

KEITÄ ME OLEMME?Lauantai 14.02.2015 15:59

Marttyyrien Ääni (Stefanus-Lähetys ry) on yhteiskristillinen, tunnustuskuntiin sitoutumaton, uskonvarainen yhdistys, jonka tarkoitus on eri tavoin palvella vainottua seurakuntaa ympäri maailmaa. Tehtävämme on myös olla vainotun seurakunnan ääni Suomessa.
Yhdistyksemme oppiperustana on apostolinen uskontunnustus ja usko, että Raamattu on Jumalan sanaa ja että Herran Jeesuksen uhri Golgatan ristillä on ihmiskunnan ainoa lunastus.
Stefanus-Lähetys rekisteröitiin 2.4.1973. Tiedotuslehti Marttyyrien Ääni (ent. Stefanus Viesti) on ilmestynyt huhtikuusta 1971 lähtien. Yhdistys toimii pääasiassa yksityisin lahjoitusvaroin.
Kansainvälinen yhteistyö
Stefanus-Lähetys ry kuuluu Richard Wurmbrandin todistuksen seurauksena syntyneeseen Marttyyrien Ääni -lähetysperheeseen, jolla on toimistoja 24 maassa.
Marttyyrien Ääni -lähetykset palvelevat yhteiselimensä ICA:n (International Christian Association) kautta vainottua seurakuntaa kautta maailman.
Stefanus-Lähetys ry toimii myös suoraan yhteistyössä muiden luotettavien, kansainvälisten järjestöjen kanssa.
Stefanus-Lähetys on jäsenenä:
Suomen Lähetysneuvosto ry:ssä
Suomen Evankelisessa Allianssissa
Kristityt Yhdessä ry:ssä

”Jokaisella ihmisellä on ajatuksen, omantunnon ja uskonnon vapaus; tämä oikeus sisältää vapauden uskonnon tai vakaumuksen vaihtamiseen sekä uskonnon tai vakaumuksen julistamiseen yksin tai yhdessä toisten kanssa, sekä julkisesti että yksityisesti, opettamalla sekä harjoittamalla hartautta ja uskonnollisia menoja.”

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.