IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

KRISTINUSKON RAAMATTU ON TOTTA!!!Maanantai 16.02.2015 20:26

"Kuka on niinkuin Herra meidän Jumalamme, joka korkealla asuu ja ALENTUU katsomaan Taivaassa ja Maassa? Hän, joka tomusta nostaa alhaisen, korottaa loasta köyhän asettaakseen hänet ruhtinasten rinnalle, Hänen kansansa ruhtinasten rinnalle". (Psalmi 113:5-8)
Jumalamme on ainutlaatuinen. Hän alensi muinoin itsensä, tulemalla alas katsomaan omin silmin oliko Sodoman pahuus, josta tuskan huudot nousivat Taivaaseen, totta.
Myöhemmin Hän alentui tulemalla palvelijaksi, syntyen talliin, eläen köyhän elämää, kestäen maailman pahuuden, joka huipentui ristin kuolemaan meidän pahojen ihmisten pelastukseksi.
Ei ole todellakaan toista Jumalaa, joka sellaista tekisi. Ei allah, eikä muut epäjumalat tee sellaista.
Siksi sana rististä on hulluutta tälle maailmalle, joka kunnioittaa voimaa ja ihmisviisautta. Mutta niille jotka tämän uskovat itsellensä iankaikkiseksi pelastukseksi, niille tämä on Jumalan voima ja viisaus.
Ylistetty olkoon Jeesuksen nimi ikuisuudesta ikuisuuteen. Amen


Kristinusko on totta ja kaikki muu taru on höpinää, allahia ei ole olemassa, allah on alistamista, raamattu ei salli vuodattaa verta. Jeesus kristus ei vuodattanut verta, pahat ihmiset vuodattivat kristuksen veren että me pelastuisimme.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.