IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

6/6 Älä myy perintöosaaPerjantai 27.03.2015 18:06

"Tahtonsa mukaan hän synnytti meidät totuuden sanalla, ollaksemme hänen luotujensa esikoiset." (Jaak.1:18) Uskovat, Jumalan lapset, ovat kaikkien ihmisten joukossa ne, jotka perivät Jumalan valtakunnan. Päästäkseen perimään Taivaspaikan ja ollakseen esikoinen, tulee uudestisyntyä Jumalan Hengestä evankeliumin sanan uskomisen kautta, johon sisältyy syntielämän hylkääminen. Tulee myös pysyä siinä uskossa, Kristuksessa, loppuun asti.

"Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa. Ja tuommoisia te olitte, jotkut teistä; mutta te olette vastaanottaneet peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä." (1Kor.6:9-11)
Paavali varoitti uskovia eksymästä luulemaan, että ihminen voi olla uskossa ja silti elää suruttomana synnissä. Huomaa sanamuoto "Te olitte", joka viittaa menneisyyteen. Valitettavasti nykyisin vaikuttaa siltä, että on kristittyjä huorintekijöitä (avoliitot, esiaviollinen seksi), varkaita, epäjumalanpalvelijoita (kuvien kumartajia ja mammonan palvelijoita, niitä, jotka uskovat omalla tavallaan Jumalaan), avionrikkojia (puolisonsa hyljänneitä ja UUDELLEEN naimisiin menneitä, muun syyn kuin huoruuden tähden), homoja (tätä kutsutaan rakkaudeksi, joka on synnynnäistä), juoppoja (alkoholismia sanotaan nykyisin sairaudeksi), ahneita, pilkkaajia (vääriä oppeja opettavat tai ne jotka puhuvat Jumalasta kevyeen sävyyn). Paavali selvästi käski erottamaan seurakunnan yhteydestä ne, jotka vaeltavat synnissä kutsuen samalla itseään uskoviksi (1Kor.5). Tämä on tarpeen juuri sitä varten, että tapahtuisi katumusta ja uudistumista uskossa, ettei yksikään joutuisi kadotukseen muun maailman kanssa. Seurakuntakuri varjelee myös muita uskovia synnin hapatuksesta ja ulkopuolisten halveksimisesta. Seurakunnan tulee olla todistus Jeesuksen läsnäolosta omiensa keskellä. Silloin se on valona ja suolana tässä ajassa vetäen mukaan niitä, joita Jumala kutsuu.

Tuntuuko tämä kirjoitus sinusta oudolta tai uudenlaiselta? Kenties se voi johtua siitä, että olet kuullut vesitettyä sananjulistusta viikosta toiseen etkä ole tutkinut Raamattuasi pitkään aikaan. Kuulostaako tämä lakihenkiseltä ja ahdasmieliseltä? Kenties et silloin tunne edes Uutta Testamenttia. Luuletko, että muinainen uskonratkaisusi riittää perille saakka ja on varma vakuutus helvetin tuomion varalle, vaikket ole enää Sanalle kuuliainen? Kenties olet eksytetty luulemaan, että "kerran pelastettu aina pelastettu"-oppi on Raamatun mukainen?
Vai iloitsetko tästä kirjoituksesta, koska kuulet siinä sielusi Paimenen äänen kaikua, joka rohkaisee sinua pysymään lujana loppuun asti Sanan kuuliaisuudessa antaen voimaa siihen ja iloa siitä kärsimysten ja vainojen keskellä? Sinun on ratkaistava se.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.