IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

Antaa mennä vaan ja antaakko?Lauantai 28.03.2015 23:28

Hormoni-pillerit ja sukupuoli-tauti aiheuttaa kohdunkaulan syöpää. Toisin sanoen: Vältä sellaiset elämäntavat joilla saat. Rokote antaa viestin että 'antaa mennä vaan'! Rokote ei tehoa silti syyllisyyteen ja sielun haavoihin. Alhaalla teksti.




Suomalaisprofessori: "Jos ihmiset jättävät rokotteen ottamatta, seurauksena on kuolemia"
Hpv-rokotteen haitoista syntyi hätä Tanskassa – Suomessa ei ole havaittu ongelmia
Hpv-rokotteelle kriittinen dokumentti pelästytti tanskalaiset soittamaan sairaalaan




Hpv-rokotukset alkoivat Suomessa kolmessa kaupungissa vuosina 2007 ja 2009. Valtakunnalliset rokotukset alkoivat marraskuussa vuonna 2013.

Tanskan television esittämä kriittinen OHJELMA hpv-rokotteesta on aiheuttanut kymmeniä yhteydenottoja sairaalaan, joka vastaa rokotteen mahdollisten haittavaikutusten seurannasta.

Politiken-lehden MUKAAN torstaina esitetyn dokumentin jälkeen sairaalaan on tullut viitisenkymmentä yhteydenottoa rokotteen mahdollisista haittavaikutuksista. Ennen dokumenttia näitä yhteydenottoja oli 1–2 kuukaudessa.

Suomessa kohdunkaulansyöpää torjuvan rokotteen seuranta on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) vastuulla. SUOMI aloitti 12–13-vuotiaitten tyttöjen hpv-rokotukset puolitoista vuotta SITTEN marraskuussa vuonna 2013.

THL:n ylilääkäri, rokoteasiantuntija Hanna Nohynekin mukaan hpv-rokotuksen seurannassa ei ole Suomessa ilmennyt mitään tavanomaisesta poikkeavaa. Haittaepäilyjä on ilmoitettu helmikuun loppuun mennessä yhteensä 158, joista vakavaa haittaa on epäilty 26 tapauksessa. Oireet ovat vaihdelleet väsymyksestä ja huimauksesta allergisiin reaktioihin.

Syy-seuraussuhdetta hpv-rokotteeseen arvioidaan yksilöllisesti ja rekisteritutkimusten avulla. Sairastavuus harvinaisiin tauteihin on ollut rokotetuilla sama kuin ikäryhmässä olisi ollut ilman rokotustakin.

"KAIKKI on mennyt odotusarvon piikkiin", Nohynek luonnehtii.

Rokotus on annettu 84 000 11–15-vuotiaalle tytölle vuodessa.



Tanskalaisdokumentin mukaan sadat rokotteen saaneet tytöt ovat kärsineet väsymyksestä, huimauksesta, päänsärystä ja lihasheikkoudesta. Osa tytöistä on joutunut lopettamaan koulunkäynnin ja istuu pyörätuolissa.

Tanskan terveysviranomaiset ovat päättäneet, että maan jokaisen sairaanhoitoalueen pitää kesäkuun alussa osoittaa osasto hpv-rokotteen haittaepäilyjen tutkimuksiin.

Tanskassa kolme ihmistä on saanut yhteensä 150 000 euroa korvauksia yleisistä rokotushaitoista.

Suomessa on käytössä eri rokote kuin Tanskassa ja Ruotsissa.

SUOMI käyttää Cervarix-rokotetta, joka tehoaa kahteen eri hpv-virukseen. Sama rokote on ollut käytössä myös Britanniassa, missä ei ole rekisteröity erityisiä haittavaikutuksia.

Ruotsissa ja Tanskassa on käytössä Gardasil-rokote, joka tehoaa neljään hpv-virukseen. Nohynek ei kuitenkaan usko, että rokotteiden välillä olisi isoja eroja.

"Vuoden alussa valmistui laaja tanskalais-ruotsalainen TUTKIMUS, jossa yhteyttä hpv-rokotteen ja erilaisten hermostollisten sairauksien kuten MS-taudin kanssa ei havaittu."

Tutkijaryhmä selvitti 3,9 miljoonan 10–44-vuotiaan tytön ja naisen sairastumista MS-tautiin (multippeliskleroosi) ja muihin autoimmuunisairauksiin vuosina 2006–2013. Heistä hpv-rokotuksen oli saanut 789 000. Rokotuksen jälkeinen seurantajakso oli kaksi vuotta.

Ruotsissa ja Tanskassa MS-tautiin sairastuu keskimäärin kuusi ihmistä 100 000 ihmistä kohden vuodessa.

Suomessa hpv-rokotteen seurantatutkimusta on tehty sekä vuosien 2007 ja 2009 sekä pilottirokotusten että puolitoista vuotta SITTEN alkaneen valtakunnallisen rokotusohjelman jälkeen. Mitään tavanomaisesta poikkeavaa ei ole tullut ilmi. Suomessa rokotus kattaa noin 70 prosenttia ikäluokasta.

Tampereen yliopiston professori Matti Lehtinen on koostanut seurantaraporttia hpv-rokotteesta. TUTKIMUS on tulossa julki tänä keväänä. Tutkijat eivät ole Lehtisen MUKAAN pitäneet mitään kiirettä, koska tilastollisessa ja tapauskohtaisessa kartoituksessa ei ole ilmennyt mitään merkittävää.

"Jos nyt tanskalaisdokumentin perusteella ihmiset jättävät rokotteen ottamatta, seurauksena on kuolemia", Lehtinen muistuttaa.

Kohdunkaulan syöpä on Lehtisen mukaan yhtä tappava kuin keuhkosyöpä. Lääketieteellisissä tutkimuksissa on osoitettu, että papillomaviruksen sairastuneilla on kymmenkertainen riski sairastua kohdunkaulan syöpään seuraavien kymmenen vuoden aikana.








http://www.hs.fi/hyvinvointi/a1427511548717?jako=4d855af10f8716671769f65ceb5da42b&ref=mob-traf-iswp7-3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.