IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.
Raamattu on kirja jota vastaan on hyökätty ja hyökätään eniten tässä maailmassa.
Taruja vastaan harvoin hyökätään, koska ne ovat valhetta, eivätkä näin ollen ole 'vaaraksi' kenellekään.
Yksinkertainen testi Raamatun luotettavuudelle, on sen toimivuus arkielämässä ja käytännössä.
Toisin sanoen: Jos uskot niinkuin on Kirjoitettu ja laitat sen käytäntöön omassa elämässäsi, niin saat kokea mitä on Kirjoitettu.
Näin helppoa se on!


Jumala sanoo näin: "Vaikka minä valitsenkin ajan/ paikan, minä tuomitsen oikein." (Psalmi 75:3)
Hänen aikataulunsa ei ole meidän, eivätkä Hänen ajatuksensa meidän.
Silloin kun uskova on kiusattu ja sorrettu, tulee tuskaisen pitkäksi odotus.
Kun näemme jumalattoman menon kiihtyvän ja vääryyden lisääntyvän, jopa viranomais-taholla, niin on tuskallista odottaa oikeutta. Mutta se päivä tulee vielä.
Jumalalla on omat aikataulunsa ja syynsä, eikä Hän tee virheitä. Hän on pitkämielinen ihmisiä kohtaan, jotta tekisivät parannuksen.


Lopunajan merkit:
Raamattu kertoo millaiset ovat ihmiset ennen Jeesuksen paluuta. Järkyttävin on Se että nämä ovat kristillisyyttä tunnustavia ihmisiä, mutta todellisuudessa, he ovat narsistisia hedonisteja, eli itserakkaita nautinto-keskeisiä!
Koska Raamattu on Jumalan henkäyttämä Sana, Se tarkasti kertoo meille tulevaisuutta, ennenkuin Se tapahtuu.
"Mutta tiedä se, että VIIMEISINÄ PÄIVINÄ on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat SILLOIN itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, NAUTINTOJA enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta." (2Tim.3:1-5)
Nämä ihmiset siis rakastavat Jumalaa näennäisesti, mutta teoillaan kieltävät Hänet:
"He VÄITTÄVÄT tuntevansa Jumalan, mutta teoillaan he Hänet kieltävät, sillä he ovat inhottavia ja TOTTELEMATTOMIA ja kaikkiin hyvin tekoihin kelvottomia". (Tiitus 1:16)
Joka rakastaa Jumalaa, pitää Hänen käskyjänsä ja on velvollinen vaeltamaan Jeesuksen tavoin, kieltäen itsensä, ottaen ristinsä ja seuraten Herraa. Siitä erottuvat todelliset uskovat ja valhe-uskossa/ kuolleessa uskossa elävät. (1Joh.2:3-6/ 1Joh.5:1-3/ Matt.16:24-25).
Lopuksi pieni pyyntö: Lue Raamatun jakeet joita laitoin ja sitten 'Tuomitse' minut lakihenkiseksi tms. JOS väärin sanoin Raamatun valossa. Kiitos. Silloin säästytään turhilta väännöiltä, jotka jostain syystä nousee kristittyjen taholta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.