IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.
Vielä kuolemansa jälkeen Billy Grahamin eksyttävät väärän yhteyden ekumeeniset ajatukset tulevat auttamaan antikristillisen yhden maailmanuskonnon syntymistä rakkauden ja kaiken hyväksymisen nimissä.

Billy Graham ei ole todennäköisesti elossa ja näkemässä sitä aikaa, kun maapallolla hallitsee 3½ vuoden ajan pahuuden inkarnaatio eli Saatanalta voimansa saava Antikristus, joka puhuu hyviä ja kannatettavia asioita, mutta joka on paha peto, uskovien vainoaja ja itsensä jumalaksi korottava jumalanpilkkaaja.

Pahoin pelkään, että jos Billy Graham olisi silloin elossa, hän hyväksyisi Antikristuksen Kristukseksi ja kehottaisi muita tekemään samoin.
Miksi olen kirjoittanut tämän artikkelin?

Miksi kirjoitin tämän artikkelin?

Ensimmäinen motiivini on se, että haluan kehottaa voimakkaasti kaikkia rukoilemaan Billy Grahamin puolesta. Myös papit, saarnaajat ja evankelistat voivat päätyä lopulta kadotukseen, jos heillä on sydämellään tunnustamatonta vääryyttä ja osallisuutta pimeyden tekoihin. Paavali tiesi tämän vaaran korostaessaan kilvoittelun merkitystä korinttolaisille kirjoittamalla: ”Etten minä, joka muille saarnaan, itse ehkä joutuisi hyljättäväksi.” On hyvä muistaa myös Jeesuksen sanat: ”Mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi sielullensa vahingon.”

Väkevä tuomari Simson lankesi kauniin naisen houkutuksiin ja menetti voimansa. Viisas Salomo lankesi epäjumalanpalvelukseen vaimojensa viekoittelemana. Billy Graham lankesi vallan ja kuuluisuuden kiehtovaan hurmaan.

Vangittu Simson sai lopussa voimansa ja pystyi vielä kostamaan vihollisilleen filistealaisille. Koska Jumala näin kuuli hänen viimeisen rukouksensa ennen Simsonin kuolemaa sortuvien kivilohkareiden alle, uskon, että Simson on taivaassa.

Salomo luopui uskosta, mutta Raamatussa on viitteitä siihen, että Salomo palasi Jumalan yhteyteen ennen kuolemaansa. Uskon, että Salomo on taivaassa.

Rukoillaan Billy Grahamin puolesta, että hän tunnustaisi vapaamuurarisyntinsä ennen kuolemaansa ja että Graham samalla varoittaisi julkisesti vapaamuurariuden luciferisesta pahuudesta, ettei kukaan ihminen eivätkä varsinkaan papit ja muut Jumalan valtakunnan työntekijät liittyisi tuohon Saatanan järjestöön, ja että ne, jotka ovat jo vapaamuurareita, eroaisivat Paholaisen porukasta niin pian kuin mahdollista. On parempi päästä taivaaseen kuin mennä vapaamuurariveljien kanssa helvettiin. Jos Billy Graham tekee aidon parannuksen, uskon, että Graham pääsee taivaaseen. Jos Billy Graham ei selvästi irtisanoudu vapaamuurariudesta, pelkään, että taivaan portit eivät hänelle aukene.

Toinen motiivini tämän artikkelin kirjoittamiseen on paljastaa vapaamuurariuden saatanallinen ydinolemus kaikesta muka kristillisestä pintakuohusta huolimatta ja varoittaa vakavasti ketään liittymästä tuohon Perkeleen organisaatioon. Kehotan myös kaikkia vapaamuurareiksi erehtyneitä eroamaan heti tuosta kuoleman veljeskunnasta.

Meidän on myös oltava tarkkana, etteivät vapamuurarit pääse soluttautumaan kristillisiin kirkkoihin ja järjestöihin ja jo sisään ujuttautuneet valheveljet pitäisi välittömästi paljastaa ja erottaa tehtävistään. Raamattu sanoo: ”Poistakaa keskuudestanne se, joka on paha.” Tätä raamatullista ohjetta tulisi soveltaa kaikkiin, vaikka kyse olisi kirkon ylimmästä johdosta.

On nimittäin hyvin todennäköistä, että Suomen luterilaisen kirkon arkkipiispa Kari Mäkinen on vapaamuurari. Mäkinen ei ole Billy Grahamin tavoin vastannut asiaa koskeviin tiedusteluihin eikä ole koskaan kieltänyt, että hän ei olisi vapaamuurari. Eräässä tv-ohjelmassa Maarit Tastula kysyi kaksi kertaa Kari Mäkiseltä, onko tämä vapaamuurari. Mikä tilaisuus siinä olisi ollut avoimesti sanoa, että ei ole vapaamuurari. Mutta Kari Mäkinen vaikeni.

Yksi kysyjistä oli yli 20 vuotta vapaamuurarina ollut ja uskoontulonsa jälkeen järjestöstä eronnut oululainen Juhana Julin, joka lähetti vapaamuurariudesta kyselyjä kirkon ylimmälle johdolle saamatta koskaan minkäänlaista vastausta. Julin oli huolestunut siitä, että vapaamuurareissa on mukana kymmeniä kirkonkin työntekijöitä, pappeja ja kanttoreita.

Käytän Julinista mennyttä aikamuotoa ”oli”, koska hän kuoli kesäkuussa 2011 hämärissä olosuhteissa.

Loppusana

Tämän artikkelin kirjoittaminen on ollut hyvin vaikeaa. On ollut tuskaista kirjoittaa yhdestä aikamme suurimmasta evankelistasta, jota olen arvostanut ja kunnioittanut koko ikäni, että hän on samalla myös aikamme suurin eksyttäjä ja Antikristuksen edelläkävijä.

Tätä ei tahdo millään käsittää eikä uskoa. Mutta faktoille ei mahda mitään. Tosiasioiden takia ei kannata antaa valtaa tunteenomaiselle torjunnalle. Jopa parhaimmat voivat erehtyä ja johdattaa muitakin harhaan.

Todisteiden valossa näyttää varmalta, että Billy Graham on vapaamuurari. Mutta jäsenyys ei sinällään ole tässä pääasia. Vaikka Billy Graham ei olisikaan vapaamuurari, oleellista on se, että Graham on toiminut lähes koko ikänsä vapaamuurareiden tavoitteiden hyväksi.

Minä en ole tuominnut Billy Grahamia. Jumala on hänen tuomitsijansa. Minä olen paljastanut Billy Grahamin vapaamuurariuden, minkä minä olen tuominnut Paholaisen eksytykseksi, jonka kanssa uskovilla ei tulisi olla mitään tekemistä.
Rukoillaan Billy Grahamin sielun puolesta, ettei tämä Jumalalle aluksi uskollinen saarnaaja, jonka kautta miljoonat ovat tulleet uskoon, joutuisi itse kadotetuksi.

Jouko Piho

Lähteet:

Billy Graham exposed: https://www.youtube.com/watch?v=0EPG8H2yT20
Undeniable proof that Billy Graham is freemason: https://www.youtube.com/watch?v=D-cD-1HhZFc
The Billy Graham Deception: http://www.despatch.cth.com.au/Misc/billy.htm
Antichrist agent Billy Graham exposed: http://countdowntozerotime.com/Â…/antichrist-agent-billy-grÂ…/
Billy Graham, the mind-controlled Satanist: http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecÂ…/Â…/matrix16.htm
The Art of Deceit (Billy Graham): http://educate-yourself.org/mc/illumformula5Bchap.shtml

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.