IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

RAAMATTU VS EVOLUUTIOTiistai 25.08.2015 14:32

ja ne huomas sen ettätämähän haisee kauhealta.

Ne vei sen laporatorioon ja otti siitä murusia ja kävi niin että yks luun murunen tipahti happoon.

Se oli vahinko.

Happo liuotti luun pois ja jäi jäljelle purukumimaista pehmyt kudostane kato mikroskoopilla, hei täällähän on verisoluja ja verisuonia.

Niistä on kuvia netissä.
Siis jokainen ymmärtää että tämmöinen dinosauruksen kivettömätön luu jossa on verisuonia,verisoluja, valkuaisaineita, dna:ta, kaikki on tutkittu eihän se voi olla kuin korkeintaankuin maksimi joitakin tuhansii vuosii vanhoi.

Haastattelia: miten tallaisii jokainen ymmärtää?.

Jokainen ymmärtää jos sulta kuolee koirasä menet takapihalle ja kaivat kuopan ja pudotat koiran sinne ja paat hiekkaa päälle,tää löyty hiekka kivestä.

Tamppaat oikeen tiukkaan sen hiekan ja pistäydyt65 miljoonanvuoden päästä kattoon mitä sun koiralles kuuluu. ei sitä oo sielää enään.

Kyllä mä tiedän niitä on löytynyt paljon muuten näitä vastaavii fossiileita tässä.

fossiilis ulkopinta oli kivettynyt sisä pinta ei, sisä pinta oli niin kuin tavallaan lainausmerkeissämätää luuta.

josta eristettiin muummuassa luusoluja, kollegeeni tälläsiini, se ei voisäilyä koska tälläinen kudos on bakteereille.

hesburgeria ne syö sen heti pois ja myösanarobit et se oli kuivaa ja anarobinen syö kans.
Eihän se voi olla kuiva 65 miljoonaavuotta kyllähän joskus on satanut.

no sit sanotaan et se oli hapeton.

Hapettomat bakteerit syö ihan samanlailla kuinhapelliset että.

Tämä on täysin selittämätön asia darwinisteille.

miten sä saa verisolun.netissä on hienoi kuvii tästäni.

Miten sä voit nähdä mikroskoopis dinosauruksen verisuonen,verisolun ja väitää samalla että se on yli 65 miljoonaavuotta vanha.

Ei ole mahdollista.Rooman kysyy pekka reinikalta: Rubinkuutio esimerkkiin niin että rubinkuutio voi ratkastajopa 30 siirrossa.

Pekka reinikka vastaa: aurinkokunta täynnä sokeita kaikki pyöritäärubikkii ja sattumalta kaikki vetäsee oikeen ratkaisun sokeina saman hetkisesti.
rooman: evoluutio toimii niin että se on tästä miljardista vaikka sanotaansataa ratkaisee tämän.

ja meillä on niin kuin evoluutio eteen päin tästä suraavaaskel on sitten seuraava on mikä ongelma tulee niin sitten niin kuin sillä ratkaisuarubiikinkuutiolla mennään eteen päin se on seuraava ongelma. evoluutio toimii.
Pekka reinikka: tässä kysyjä asetti kyseen alaiseksi sir Fred Hoylin huomattavan tutkianesimerkin.

No, se on hänen oikeutensa.

Mutta mä voin tämän ilmasta toisella tavalla ettämiten harvinaisii nämä pienoiskoneet on että otetaan saharan hiekka erämaa pannaan jokaisen saharan hiekkaerämaan hiekkajyväsen sisälle viel yksi sahara lisää.
Koko sittä hiekka pinosta vaan yks hiekan jyvänen kelpaa täsmäkoneeksija tekee jonkun aineen vaihdunta jutun mutta aineen vaihdunta tietoon teitä jossa voi olla 30 entsyymiä josta sä tarvit 30 tämmöistä täsmä konettajonoon yhtäaikaa jotta sä saat esimerkiksi b-12 vitamiinin syntymään bakteerista.

Se on niin epätodennäköistä että voidaan sanoo että puolivuosisataa jatkunut tutkimuson osoittanut että luonon perus vuorovaikukset eli painovoima, sähkömangneettinen voima, atomiytimenvoimat.

ei pysty suunnittelemaan käsitteellisii tietokone ohjelmia tää onihan selvä asia. jokainenhan sen ymmärtää.
Voidaan sanoa että on todistettu ettäalkusolua ei voi syntyä ja tää on huvittava sinänsä kun pistetään tost 3 miljardineuron arvoinen mönkiä marssiin etsimään sitä niin se on lähtökohtaisesti vaanepätoivoinen yritys osoittaa että jumalaa ei ole, koska yhtä iso ongelma on siellä marssissasen elämän kehittyminen kuin maa palolla.
Vettähä on joka paikassa sitähän on kaikkein painotteinen kuussavesi on semmoinen perusaine.

Vesihän on siinä mielessä hauska aine että se on ainoo ainejoka kuse menee nestenmäisestä kiinteeks niin laajenee lähes 10 prosenttia jasekin on hämmästyttävä suunnettelu koska jos näin ei olis suunniteltu järvetjäätyspohjia myöten ja elämä loppuis.
Niin tässähän voidaan laskeen todenäköisyyksiiettä mikä oli todenäköisyys että big bäng oli viritetty just niin että painovoima olitämmöinen ja sähkömangneettinen voima tämmöinen niin se niin ja sitten sun täytyy vielämuistaa se että nythän löydettiin tää jumalhiukkanen siitä yksilöstä jää ulkopuolelle painovoimaei sitä siihen saa millään yhdistettyä jos me hiukankin muutetaan painovoimaa niin tää planeetta kutistuu herneen kokoseksi.
Se on hienosäätö ja me katotaan ton big bängin hienosäätöä,luononvakioiden hienosäätöä, alkuliemenhienosäätöä, dna:n hienosäätöä, me voidaan laskee kaikkille todenäköisyys.Se että se ois sattumaa niin tarvitaan tosi vahvaa uskoo.

Haastattelia: ja jos son sattumaa samallalailla kun tässä viittasit näihin rubiikinkuutioihinettä sokeiden pitäisi niitä saada samalla hetkellä napsasta kasaan en muista kuin montamutta lukematonmäärä, niin mites sit sellainen mahdollisuus kun jos ajatellaan tässä nyt on äärettömyys ja maailmankaikkeus tai meidän tietojemme mukaan ääretönmaailmankaikkeus niin sellä on ääretönmäärä tähtiä siellä on ääretönmäärämiljardeja ja taas miljardeja tähtiä.

Voiko olla niin jos äärettömän aikaan valmistaa jotain niin naks ne sokeet saakin sen rubiikinkuutionjosaain äärettömässä maaailmankaikkeudessa niin että se syntyy se ihminensiitä ensimmäistä kertaa ihan samallalailla kun puhuit näistä kosmolokisista vakionäistä mitä juuri painovoimasta kaikesta tästä niin jos on olemassa ääretönmäärä näitämaailmankaikkeuksia juuri tässä kaikkeuksessa sattuu olemaan ne asiat niin ettäkaikki on mahdollista.

Täähän on se multiversumiteoria jotta voidaan kritisoida silä että kysyä voiko ääretön määrä tavaroita asioita olla olemassa.vastaus on että ei.

matematiikassahan se toimii annan sulle esimerkin: jos on ääretönmäärälukuja, ääretönmäärä lukuja ja otetaan siitä pois kaikki parittomat luvut niin paljonko jääjäljelle? eli jos me puhutaan niinku että näitä kuppeja ois ääretön määrä niin ei se, ei se ole mahdollista.

Tässähän nää fantasia saisfikson tiede miehet menee siinä niin pitkäkälle että, menee vielä pitemmälle kuin sinä.
Ne sanoo että on ääretönmäärä maailmankaikkeuksissa missä me kaikki neljä istutaan tässä jamä juon kahvia että. Se menee siis absurdiks.

Tää on tällläista selittelyn makua. Tähänon helppovastata koska kaikki on yksi mielisiä siitä että maailmankaikkeudella on alku kukaan ei kiistä sitä.

Alusta seuraa sitä, sillä on myös loppu. Niin silloin jonkunsysteemin ulkopuolisen älyn on tarvinut tehdä sen koska sillä on alku.

Tää on ihan selvä homma ja tätä vastaan taistellaan niin verissä päin koska se että big bäng havaitiin ja sanottiin että jossakin on alku niinsitä koitettiin kiistää koska alku tarkoitaa että sillä on alkuun pania.
Tää oli iso kiista aikanaan.

Kyllähän raamattukin sanoo juuri näin että minä luon uudet taivaan ja maan, kyllä hän luo. Hän tekee mitä haluaaHän on kaikki valtias ja kaikki tietävä ja kaikki voima.

son hyvin vaikee väiteettä maailman kaikkeus on ääretön koska ääretöntä määrää tavaraa ei voi olla olemassa. Tätä mieltä useimmat on.

matematiikassa se toimii mut ei tavarassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.