IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.
Evankeliumin julistaja tarvii otsan kova kuin timantti, koska vastassa on kivenkovia kasvoja, uppiniskaisia ja uhmakkaita omavanhurskaita pimeyden ja tottelemattomuuden lapsia. Kuitenkin sydämen pitää olla murtunut Sanan edessä ja säälistä kadotettuja kohtaan.

Pahoin pelkään että asetelma on juuri väärin päin; Otsa on murtunut ja valmis kompromisseihin, sydän on kovettunut Sanan edessä, tehden sen turhaksi, ihmisiä mielistellen ja sääli kadotettuja kohtaan on vaihtunut itsesääliksi.

Totta! Suoraan pitää sanoa mitä sydän sanoo, että ihmiset oppii sanaa. Tämä on rakkauden osoitus ihmisille.

Jumalaa pitää pelätä eikä ihmistä sillä herran sana painaa ja minä olen vain välikappale joka tekee työtä herralle.

Nykyään olen käynyt aika pahoissakin kämpissä puhumassa ja suojannu lähimäiset :) Luen raamatun kautta ihmistä ja sillä pystyn puhumaan mille ihmiselle tahansa sillä en pelkää nuita käyttäjiä ja kovia jätkiä/naisia :) kun he on sanonut minulle, että miksi puhut meille? olen vastannut, että tämä ei ole minun sana, ei paavalin tai pietarin, vaan herran käskyjä kaikille eli kun avaat kirjan, niin näet, että se koskee lukiaa itseään.

Joten sanoin: oletko "RISTIINNAULITUN PUOLELLA VAI HÄNTÄ VASTAAN"? minulle on sanottu, että lucifer on väärinymmärretty. Olen sanojalle vastannut, että entä "MESSIAS JEESUS KRISTUS SITTEN!!!". Hymy hyyty silloin ja mies alkoi reuhaamaan enkä jääny puhumaan enään, vaan annoin olla ja miettiä eli totuus koskee sillä jumala loi luciferin ja poisti hänet maailmaan tapojansa muuttamaan sillä lucifer on syntinen ja murhaaja. Jeesus sanoi luciferille eli saatanalle, että sinun on toteltava "ISÄ JUMALAA" Ristiinnaulittu messias jeesus kristus sovitti kaikkien synnit ja otti kantaakseen aivan kaikki kipua myöten sillä hän on kipujen mies ja sairauksien tuttava.

Hän ei valittanut kuin ihminen joka teuraaksi viedään, vaan jakoi saaliin väkevien miesten kesken ja "RUKOILI PAHAINTEKIÄIN PUOLESTA", että he pelastuisi siltä kaikkein pahalta koska jumalan edessä on vaikea peittää mitään syntejä ja tekoja sillä jumala ei läpisormien katso syntejä, vaan kaikesta joutuu jumalan edessä vastuuseen. Maapallon päällä on maallinen tuomari käräjä salissa ja lopullinen rangaistus tulee lain oppineillekkin jumalan edessä jos eivät tottele isä kaikkivaltias jumalaa.

Kristus tuli pelastamaan maailman sillä jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan poikansa joka häneen uskoo on pelastuva. Kristus ristillä sovitti kaikki synnit, että meillä rauha olisi ja saamme itse päättää, että käännymmekö uskoon ja hänen puoleen, vaan olemmeko häntä vastaan. MINÄ EN OLE KRISTUSTA VASTAAN SILLÄ RISTI OLI KOVA HINTA MEISTÄ LUODUISTA IHMISISTÄ.

Olisihan jumala voinut meidät tuhota keralla tai tehdä elämämme vaikeammaksi, mutta päätyi pelastaa meidät ja jumalan poika joka ei syntiä tehnyt, niin saatana hävesi toisen kerran. Sitten kun antikristus astuu lavalle, niin elia eli herra tulee ja tuhoaa sen ja myöskin ne jotka on ottanut merkin oikeaan käteen tai otsaan ja kumartanu petoa. Jumala uusii tämän maailman ja antaa asua niiden jotka on kääntyny ja uskovat/ tottelevat häntä.

Kristus sanoi: isälläni on monta asuin sijaa, jokaiselle paikka :) Jumala loi maan ja taivaan, tähdet ja tuon kaikkeuden ja asuu tuolla äärettömyyden tuolla puolen minne ihminen ei pääse. Kristus sanoi opetuslapsille, että te ette pääse sinne missä isä jumala on, vaan päästään aivan muualle eli kristus lupasi valmistaa kaikille paikan jossa me saamme kaikkea sitä mitä maailmassa ei saa. Ikuinen elämä on ainakin yksi :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.